Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar dün pazarda bir tanıdığı gördüm eşim tarafından 2 ay önce görmüştüm en son benden kilolu ydu. Kadın iiincecikkkk olmuş :oha::KK57:böyle kaldım. Havalı bir tip sormadım hiç. Ama soookk oldum ne yalan söyleyim
ayyyy inşallah bir gün bende öyle incelirim :KK51::KK51: geçen avm de bir mağazaya girdim kıyafet bakıyorum bu esnada iki bayan konuşuyorlardı biri aaaaa ne kadar çok zayıflamışsın dedi... ayyy hemen kulak kesildim ne diyecek diye :KK70::KK70::KK70:kadın yemedim net bu kadar dedi çook ağladım ilk zamanlar çook zordu dedi ama yemedim inat ettim dedi :ukala::ukala: çok aç gezdim dedi ama çok şükür şuan artık iiiiyiyim dedi :KK51:

ayyyy inşallah bir gün bende öyle incelirim :KK51::KK51: geçen avm de bir mağazaya girdim kıyafet bakıyorum bu esnada iki bayan konuşuyorlardı biri aaaaa ne kadar çok zayıflamışsın dedi... ayyy hemen kulak kesildim ne diyecek diye :KK70::KK70::KK70:kadın yemedim net bu kadar dedi çook ağladım ilk zamanlar çook zordu dedi ama yemedim inat ettim dedi :ukala::ukala: çok aç gezdim dedi ama çok şükür şuan artık iiiiyiyim dedi :KK51:

Öff gerçekten diyet yapmak çok sıkıcı :KK51: o kadar uğraş kilo ver sonra biraz yemenin ucu kaçtımı fazlasıyla geri al :kızgın: ya hayat böyle geçer mi :işsiz:

İnan buda 38 beden olmuştur. Benden kilolu ydu hatta 2 ay önce kaynim in düğününde o yokken annesi benle kiyasladi keşke oda zayiflasa bak sen ne güzel zayiflamissin dedi. İncecik olmuştu. Kız nasıl yapiyolar 2 ayda yaa

Çok şükür bugün iyi geçti kızlar acıktım gibi oldu kalktım kahve yaptım. 20 gundur ekmek makarna pilav yemekten beynim hipnoz oldu:KK12:1 hafta yoklar beni tatlı krizleri

İnan buda 38 beden olmuştur. Benden kilolu ydu hatta 2 ay önce kaynim in düğününde o yokken annesi benle kiyasladi keşke oda zayiflasa bak sen ne güzel zayiflamissin dedi. İncecik olmuştu. Kız nasıl yapiyolar 2 ayda yaa
Onu bende anlamiyorum 2 ayda ben versem anca 3 kilo zor veriyorum ...millet iki ayda 8 kilo verenler var ;)

Onu bende anlamiyorum 2 ayda ben versem anca 3 kilo zor veriyorum ...millet iki ayda 8 kilo verenler var :KK66:
Kız 10 kilo vermiştir fazlası vardır eksiği yoktur yani. Aylık 5 kilo hedefi koydum ben bakalım inşaallah basaririm

Kızlar menum
Sabah 9.50
2 has yumurta salatalik domates çay peynir

Saat 13.30
Balık salata turp

Saat 18.00
2 has yumurta salatalik peynir domates 4 kasik yoğurt
Su 2 lt Spor yok

Bugun menu
Sabah 10.00
Karatay kahvaltisi

Aksam 16.20
5 adet kanat
3 yk bulgur pilavi
Booll salata
2 hurma

2 lt su icildi .30 dakika eliptik yapildi LAydLiNe LAydLiNe

Cook iyi gittigim donemlerde bile canim bir ayda 3 kiloyu zor veriyordum canim
Bünye meselesi bence. Geçen forumda karşılaştım. 3 ayda 78 den 64 e düşmüş. 14 kilo vermiş. Mucize gibi geldi. Ben o kadar veremem. 5 Kasım’da 70.5 le başladım. Şimdi 65.2 kiloyum. Bir buçuk ayda yaklaşık 5 kilo verebildim

Back
X