Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

29 Aralık Cumartesi Menüm

Kahvaltı 09.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tk pekmez
2 dilim kepek ekmeği

Ara 12.30
1 bardak süt

Öğle 14.00
1 kase çorba
3 yk mantar
3 parça yoğurtlu haşlanmış karnıbahar

Ara 16.30
3 minik mandalina

Akşam 18.00
1 tabak kapuska
3 yk mantı
2 yk pilav
200 gr kadar et
Bir parça ekmek

Ara 21.30
1 portakal
1 kase yoğurt

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş
Çok mutlu oldum ta mantıyı pilavı beraber götürmüşsün a:KK53:

Ama su yürüyüş olayına bozulmadım degil buralar çok soğuk yürüyemiyorum ben ya

uf çok pişmanım çok o kadar alıştım ki az yemeğe o kadar yemeğe resmen rahatsız oldum midem o kadar suyla dolu ki artık yemeği kabul etmiyor

yok canım sen bu Cuma az kilo verirsin belli bol artılar geliyor şimdiden baksana
Amann artılar gelmişken koy ver gitsin Çek bir baklavaaaa :)
nazar değdi bana. Dün akşam spor yaptım. Sonra belim tutuldu yerimden kalkamadım :(

Selam kızlar. Bugün evlilik yildonumumuz. 6 yıl oluyor ve ilk kez kutlamadan gecirecez ve eşimle kusum konuşmuyorum. Ne yaparsam yapayım insanoğlunun fitratinda var nankörlük. Hiçbir şekilde karısını onore eden bir adam değil. Evde bişeyler hazırlayıp bir masa hazirlayabilirdim ama onu bile hak etmiyor. Çok moralsizim...

Selam kızlar. Bugün evlilik yildonumumuz. 6 yıl oluyor ve ilk kez kutlamadan gecirecez ve eşimle kusum konuşmuyorum. Ne yaparsam yapayım insanoğlunun fitratinda var nankörlük. Hiçbir şekilde karısını onore eden bir adam değil. Evde bişeyler hazırlayıp bir masa hazirlayabilirdim ama onu bile hak etmiyor. Çok moralsizim...
Ben de 4 yıllık evliyim canım. Eşim 4 yıl boyunca hiç hatırlamadı ve kutlamadı. Ben de boşverdim artık takmıyorum

Nice nice yıllara küskünlügunun nedeni cok ciddi degilse bosver hazirla bi masa kutlama yapın....amannn nasilsa barisiyot insan bugünü feda etmeyin derim..

Nice nice yıllara küskünlügunun nedeni cok ciddi degilse bosver hazirla bi masa kutlama yapın....amannn nasilsa barisiyot insan bugünü feda etmeyin derim..
Çok kırıldım canım yaa. Umursamaz meselabisey söylüyorum ya pat diye suratima yapmasaydin diyor. Dün hastayım ölüyorum eve gelmiş ee bişey in yok diyor cildirdim artık sinirden. Bu adama naparsam yapim benim karım a helal olsun demiyor yani.

Rakibim iyi pazarlar kahvaltini iyi yaptinmi recel kaymak bal tere yag siki bir kahvalti yap kis malum vucut direncin dusmesin ada81 ada81
Iyi pazarlar canımmmmm ;))) kahvaltimi guzel yaptim bide dip kose temizlik yaptim :temizlik::temizlik: .. yemegimi saat 16 gibi yiyecem ... valla cok aciktim simdi ilik su iciyorum bastirsin diye... canim tatli istoyor deli gibi ama heveslenme yemiyecemmmmm:super::super:

Çok kırıldım canım yaa. Umursamaz meselabisey söylüyorum ya pat diye suratima yapmasaydin diyor. Dün hastayım ölüyorum eve gelmiş ee bişey in yok diyor cildirdim artık sinirden. Bu adama naparsam yapim benim karım a helal olsun demiyor yani.
Canim erkekler bayanlar gibi degil duz mantik inan...oyle incelik falan pek bilmezler ... ben beklentimi yuksek tutmamayi ogrendim boylece ozel gunlerden bisey yapmazsa hic alinmiyorum...

Back
X