Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

30.12.2018
11.00 :
10 Antep fıstığı
1 hurma
1 kayısı
1 kupa sütlü tarçınlı kahve

14.00 :
2 yumurtalı menemen
2 çatal peynir
3 dilim çavdar ekmeği

17.00 :
1 hurma
1 elma

19.00 :
2 dilim palamut balığı
1 porsiyon salata
1 dilim beyaz ekmek

21.00 :
3-4 tane püskevüt çayıma bandım :(

Günaydın canlar :KK36:

vayyy 2 rakibin mi var senin yakışırrrr :KK9:
Geçmiş olsun canım mide rahatsızlıkları çok kötü oluyor

Canımm çok teşekkürler :KK200: Aynen su içmeye korkuyorum o kadar kötü bir şey Allah kimseye yaşatmasın. Tek avantajı oldu bir şey yiyemedim :KK53:

Biz kutluyoruz ama ailecek kendimize zaman ayırıyoruz. Güzel bir sofra kurup televizyon izliyoruz. Ama öyle abartılı bir kutlama değil. Sonuçta yeni bir yıla başlıyoruz. Güzel başlayalım güzel olsun :KK68:
İpin ucunu kaçırma bari sonuçta normal günlerden farklı bir sofra olacak eh bide alkol varsa yandı gülüm keten helva

Evet emziriyorum. O yüzden emzirme döneminde hep kilo alıyorum:KK43: bu sefer almamak için bu gün diyete başladım bakalım :)))
Canim senin icin diyet erken degilmi daha yeni dogum yaptin... aburcubur yeme ama herseyden yemen lazim sutun kalitesi düşer Allah korusun...

Bu ayy regli gecikecek gibi:işsiz: simdiye agrilarimin artmasi lazimdi ama artmadi ...

slm kaptanim herkes iyidir umarim aklimda var burasi hep . kilo almadim ama veremedim de yeni bir sehir calisma hayatina uyum saglama gibi pek cok problemlerle ugrastigim icin tekrar geri donmeyi goze alamadim ama takimi coook ozledim kaptanim:KK200:

Bugünkü menüm
Sabah 10:45
2 haşlanmış yumurta, 10 adet zeytin, peynir, 2-3 adet ceviz, bir kase nar

Akşam 17:00
Bir tabak haşlanmış karnıbahar, üzerinde sarımsaklı yoğurt, 1 bardak soda

Yeşil çayımı içeceğim. 2,5-3 litre su içildi
LAydLiNe LAydLiNe

Back
X