Teşekkür ederim canımCok guzel menü canim)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımCok guzel menü canim)
Regl dönemi olur canım. Bundan sonra dikkat edersinBugun menu
Karatay kahvaltisi10.30
2 haşlanmış yumurta
7 yesil zeytin
1 dilim süzme peynir
Yesillik
7 fındık
Ara
2 kare bitter(canim cook tatli istedi )
Aksam 16.00
8 sıkma mercimekli kofte
Bool salata
Küçük kase yoğurt
1 mini pogaca ( olmadı biliyorum )
2 lt su içildiLAydLiNe
Disarda 1 saat gezdim....
Bugün cozuttum farkindayimmm![]()
Evet regli capti cunku hala açım ;((Regl dönemi olur canım. Bundan sonra dikkat edersin
Bende regl oldum seni çokkk iyi anlıyorumEvet regli capti cunku hala açım ;((
Insallah canim yarin devam ederim...
Darisi basima canim bekliyorum umarim gecikmez cunku zamaninda cok gecikirdi polikistik over rahatsizligim vardi ama sukur 35 yasindan sonra duzene girdi. . Biraz gecikse supheleniyorum yine mi atacak diyeBende regl oldum seni çokkk iyi anlıyorum
Aşk olsun hiç beni etiketlemiyorsun.
Beğenmemmiiii şekerim 4 cocugun var seni zirt pirt çağırıp yormayayim dedim şekerimAşk olsun hiç beni etiketlemiyorsun.beni beğenmiyor musun
![]()
Hadi yarin dolu dolu saglikli menulerin olsunSelam kızlar. Bu gün misafirim vardı. Gelirken bimin tahinli susamlı kurabiyesini getirmiş bozdum yine diyeti
Ocak 1 başarısız...
Ocak 2 hasarsız geçer inşallah![]()
Çağır sen koşarak koşarak gelirim sanaBeğenmemmiiii şekerim 4 cocugun var seni zirt pirt çağırıp yormayayim dedim şekerim![]()
Gel valla takim hareketlensin diye kendimi paraliyom bana destek olursunÇağır sen koşarak koşarak gelirim sana![]()
Ayy inşallah yaa... plan yapacağım az sonra... pazara kadar bi şeker orucu yapacağım var mısınHadi yarin dolu dolu saglikli menulerin olsun)
Ayyy bende çok severimSelam kızlar. Bu gün misafirim vardı. Gelirken bimin tahinli susamlı kurabiyesini getirmiş bozdum yine diyeti
Ocak 1 başarısız...
Ocak 2 hasarsız geçer inşallah![]()
Biliyorsun karatay yapiyorum ondada seker yok ama bazen kuru kayisi kuru uzum yiyorum ...hatta bugun bitter yedimAyy inşallah yaa... plan yapacağım az sonra... pazara kadar bi şeker orucu yapacağım var mısın![]()
Gel valla takim hareketlensin diye kendimi paraliyom bana destek olursun![]()