- 29 Mayıs 2010
- 31.247
- 84.553
- 798
Soguklardan olabilirEvet ya bi durgunluk var. Soğuklardan galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soguklardan olabilirEvet ya bi durgunluk var. Soğuklardan galiba
Kuru kayısı kuru üzüm yiyebilirsin sorun değil. Migros varsa yakınlarda züber al. Baya tatlı krizine iyi geliyor. Hatta biz bitteri serbest şeker orucu yapalımBiliyorsun karatay yapiyorum ondada seker yok ama bazen kuru kayisi kuru uzum yiyorum ...hatta bugun bitter yedim
Simdi baslarim derim seni yari yolda birakirim kendime güvenmiyorum bu anlamda![]()
Eee tamam o zaman tam benlik oldu o haldeKuru kayısı kuru üzüm yiyebilirsin sorun değil. Migros varsa yakınlarda züber al. Baya tatlı krizine iyi geliyor. Hatta biz bitteri serbest şeker orucu yapalım![]()
2 kare serbes olsun. Onun dışında hiç şekerli bişey yemeyelimEee tamam o zaman tam benlik oldu o haldebasliyalim... bitter bana wc icin iyi geliyor yaa tuhaf ama oyle...
Anlastik2 kare serbes olsun. Onun dışında hiç şekerli bişey yemeyelimpazara ne kaldı şurda.
Ben de şeker orucu yapıyorum canım. Bugün başladım. ama benimki bittersiz :)Var mı 2 kare bitterli şeker orucumuza katılmak isteyen![]()
O daha iyi ama ada dayanamıyormuş rüyasına giriyormuş 2 kare izin olsun dedikBen de şeker orucu yapıyorum canım. Bugün başladım. ama benimki bittersiz :)
Tamam olur tabikiO daha iyi ama ada dayanamıyormuş rüyasına giriyormuş 2 kare izin olsun dedik![]()
Oda hergun degil tabii tatli krizi geldikceO daha iyi ama ada dayanamıyormuş rüyasına giriyormuş 2 kare izin olsun dedik![]()
Bende denemek istiyorumVar mı 2 kare bitterli şeker orucumuza katılmak isteyen![]()
Tamam bu gün yemişsin en azından cumaya kadar yemeOda hergun degil tabii tatli krizi geldikce![]()
SüperBende denemek istiyorum
Niye böyle az yedin canım.Kızlar iyi aksamlar herkese menümü paylaşayım
Kahvaltı 9.30
2-3 dilim haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu süzme peynir
4 küçük dilim şerit Bir kac parca cecil peynir
2 dilim salatalık 2 kalın dilim ekmek 6 zeytin
Ogle:1 küçük kase tavuklu salçalı makarna
Ikındı 2 armut
Akşam 1 kornişon turşu 1 parca çiğ karnabahar avuç ceviz