Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne okuyorsun canım.
Ahmet umit beyoglunun en guzel abisini okuyorum suan ;)) biraz polisiye bakalim katil kim cikacak... ama sadece bunu anlatmiyor ...hemen hemen bir cok kitabini okudum kalemini seviyorum coook akici ;)))
Gecen haftalarda yine ahmet umitin kirlangic cigliklarini bitirmistim cocuk tacizcilerinden bahsediyordu...
Moni kaptanin kitap kurdu basligi altinda konusuna katiliyorum ...

Selam kızlar. Bu gün misafirim vardı. Gelirken bimin tahinli susamlı kurabiyesini getirmiş bozdum yine diyeti:bicak:
Ocak 1 başarısız...
Ocak 2 hasarsız geçer inşallah :ıslık:

İnşallah inşallah :KK70:

Var mı 2 kare bitterli şeker orucumuza katılmak isteyen :KK73:

Yok :lülülü:

Yasaklar listemiz
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol

Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, tam buğday makarna, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)

Anaa bu listeye bakınca ben şeker orucu yapıyomuşum zaten :KK76:

Kızlar iyi aksamlar herkese menümü paylaşayım

Kahvaltı 9.30
2-3 dilim haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu süzme peynir
4 küçük dilim şerit Bir kac parca cecil peynir

2 dilim salatalık 2 kalın dilim ekmek 6 zeytin

Ogle:1 küçük kase tavuklu salçalı makarna

Ikındı 2 armut

Akşam 1 kornişon turşu 1 parca çiğ karnabahar avuç ceviz

Hmmm ... yok beğenmedim olmamış :KK12: çok az yemişsin. Ne fazla olacak ne az. Az yemek de vücuda kıtlık alarmı verir kendini korumaya alır canım.

01 Ocak 2019 Salı Menüm

Kahvaltı 11.30 :KK43:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Biraz kuymak (saymadım 10-15 çatal almışımdır)
2 dilim ekmek

Ara 14.15
1 bardak süt
2 galeta

Öğle 16.00
1 kase çorba
4 yk kara lahana yemeği
1 dilim kepek ekmeği

Ara 18.00
1 bardak süt
4 gün kurusu

Akşam 20.30
1 kase çorba
4 yk kara lahana yemeği
8 yk kıymalı barbunya
2 yk bulgur pilavı
1 dilim kepek ekmeği

Ara 22.30
1 kase yoğurt
1 elma

Su 2.5 lt
Spor yok

Evde olunca geç kalkıyorum menüler sarkıyor :KK43:

Selam kızlar

Bu saatte uyanık olanınız yoktur muhtemel. Sabah kalkınca okursunuz. Biz yine acillerdeyiz. Gülce’ nin hastalığı tekrarladı. Sabaha kadar da buradayız muhtemelen. Merak etmeyin olur mu öpüyorum hepinizi kocaman

Kızlar gelemedim eşim evde olunca biraz zor oluyor hemde oğlan telefonumu esir aldı oyun indirdiler oynadılar falan telefon elime geçmedi hiç dünkü menüyü sabah olunca yazarım inşallah oğlanı okula bırakacağız ordan da ufak bir alışverişimiz var evde hiç bişey kalmadı sonra yazarım size biliyorsunuz ben sizden iki saat geriyim

Çocuk doğurduktan sonra çoğu kişinin ihtiyacı olan şey bence :)
İyi cesaret etmiş ben de olmak isterim ama korkarım
Kesinlikle birde büyüklerse artık kaçınılmaz oluyor ama ben hiç korkmam ama işte işin günah boyutu var o beni tutuyor ama göğüsler sağlığıma engel olursa kamburluk gibi yada psikolojimi çok bozarsa onu bir sorup düşünmem lazım

01 Ocak 2019 Salı Menüm

Kahvaltı 11.30 :KK43:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Biraz kuymak (saymadım 10-15 çatal almışımdır)
2 dilim ekmek

Ara 14.15
1 bardak süt
2 galeta

Öğle 16.00
1 kase çorba
4 yk kara lahana yemeği
1 dilim kepek ekmeği

Ara 18.00
1 bardak süt
4 gün kurusu

Akşam 20.30
1 kase çorba
4 yk kara lahana yemeği
8 yk kıymalı barbunya
2 yk bulgur pilavı
1 dilim kepek ekmeği

Ara 22.30
1 kase yoğurt
1 elma

Su 2.5 lt
Spor yok

Evde olunca geç kalkıyorum menüler sarkıyor :KK43:
Bacım senin ömrün mutfakta yemek yapmakla geçiyor galiba ben çocuklardan iki çeşit yemeği zor yapıyorum tebrik esiyorum seni hamarat kadın

Selam kızlar

Bu saatte uyanık olanınız yoktur muhtemel. Sabah kalkınca okursunuz. Biz yine acillerdeyiz. Gülce’ nin hastalığı tekrarladı. Sabaha kadar da buradayız muhtemelen. Merak etmeyin olur mu öpüyorum hepinizi kocaman
Selam ne güZel ismi varmış maaşallah geçmiş olsun neyi var tam olarak

Kızlar çocuklarınız hasta olunca nasıl bir yol izliyorsunuz burun akıntısı hapşırık öksürük hafif ateş

Selam kızlar

Çok geçmiş olsun canım

Selam kızlar

Geçmiş olsun kaptanım. İnşallah çabuk atlatırsınız.

Bacım senin ömrün mutfakta yemek yapmakla geçiyor galiba ben çocuklardan iki çeşit yemeği zor yapıyorum tebrik esiyorum seni hamarat kadın

Ay sorma ya çok yapıyorum iki gün yiyorum mecbur. Diyet işi hem masraflı hem zahmetli :KK51:

Back
X