Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar :KK200:

Bu sabah çok tuhaf bir güne uyandım. :bicak:Sabah eşim seslendi, kalk hayatım saat 08:00 dedi ki benim mesaim 08:00 de başlıyor. Hemen kalktım lavoboya gittim. Tartıya bir çıktım tartı çalışmıyor. Şaka gibi. Bu arada elektrikler gitmiş. Ev karanlık. Veee buz gibi olmuş. Neyse dedim giyindim evden çıktım. Elektrikler olmadığı için garaj kapıları çalışmıyor. Açmaya çalışıyor komşular. Arabamda garajda kaldı. İşe yarım saatlik gecikmeyle geldim ama sanırım tartının pili bitti tartılamadım. Hala şokundayım bu sabahın. Umarım gün boyu böyle devam etmez. :eek:
geçmiş olsun canım bazen askilikler üst üste geliyor ...

Dünkü menü
09:30 yeşil çay birkaç dilim mandalina
Domates salatalık zeytin yeşil biber
Peynir 2 haşlanmış yumurta

12:30 yarım mango
Birkaç dilim domates ve salatalık
4 zeytin kibrit kutusu keçi peyniri

15:30 beyaz lahana salatası ( çok lezzetliydi)

18:30 10 adet kadar beyaz lahana sarması
Yeşil çay

2,5 lt su ve 40 dk tempolu yürüyüş
beyaz lahana salatasını nasıl yapıyorsun canım ?

Günaydinlar
Gecen hafta 52.80
Bu hafta 52 70
Fark 100gr
Yeni yildan.oldu.bizler çok şatafatli bol yemeli içmeli geçiririz sovetlerden kalma adet...

beyaz lahana salatasını nasıl yapıyorsun canım ?
Beya lahana sarması yaparken artıklar oluyor ya lahana parçaları ondan yaptım hafif haşlanmış üzerine sirke zeytinyağı tuz limon ve sumak attım aynı turşu gibi oldu hatta çabuk turşu yalancı turşu gibi bişey deniyor

Kahvaltım kızlar
çok hızlı hazırladım görsel olarak hiç şık değil ama genelde bunları yiyorum

Eklentiler

• A35A30DC-E881-445C-961A-65ACAA35C09A.webp
    A35A30DC-E881-445C-961A-65ACAA35C09A.webp
    90 KB · Görüntüleme: 35
Günaydinlar
Gecen hafta 52.80
Bu hafta 52 70
Fark 100gr
Yeni yildan.oldu.bizler çok şatafatli bol yemeli içmeli geçiririz sovetlerden kalma adet...
Canım rakibem son iki gün rakip oldugumuzu öğrenmeme rağmen seni geçmişim bak 300 gr eksi benim..hadi bakalım haftaya kim yenecek.benim hedefim 1 kilo bakalım ne olacak...

merhaba kızlar. amcamın vefat haberini aldım. yoldayız bu nedenle. aklımdayken kilo bildirimi yapayım. 60.9 rakiplerim... siz ne alemdesiniz
Rabbim mekanını cennet eylesin canım..
Kilo olarakta epey dusmustun tekrar almışsın gördüğüm kadarıyla.sanirim hedefine yaklasmanin rahatlığı benim gibi.

merhaba kızlar. amcamın vefat haberini aldım. yoldayız bu nedenle. aklımdayken kilo bildirimi yapayım. 60.9 rakiplerim... siz ne alemdesiniz

Canım başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Ben maalesef tartılamadım bu sabah ilginç bir şekilde. Artık haftaya göreceğiz sonucu.

Kuzlarrrr gunaydin :halay: çok mutluyum çok

Tartıldım bugün kilom 108.1 yani 2.800 vermişim hiç tahmin etmiyordum çünkü hem dün akşam regl oldum çünkü o dönemde artı gosteriyorum hemde 1 gun cok fena tatlı ve karbonhidrat almıştım cokkk sevindim ya

Sevgili rakibim nerelerdesin

Harika bir sonuç canım kocaman tebrikler maşallah sana :nazar::KK9::KK9:
Kilo bildirimi
Geçen cuma 57.5
Bu cuma 57.2
Fark eksi 300
LAydLiNe LAydLiNe
Tebrikler canım hem almamışsın hem de eksiye gelmişsin süper bir sonuç.
1 aralik 2018

Baslangic kilom 78

Daha sonraki hafta 77

Dahasonraki hafta 76

Gecen hafta 75.6

Bu haftaki kilom 74.4

LAydLiNe LAydLiNe ada81 ada81
Sana da 41 kere maşallah nasıl güzel bir sonuç bu böyle.:nazar::KK9: Bundan sonra bildirim yaparken sadece geçen haftayı ve bu haftayı yap canım. Diğer bilgilerin var zaten sonuç topiğinde :KK200:
Bencede. En sonunda beni gaza getirip fit hatun yapacaksınız hee...
Sanırım öyle olacak ama maşallah mezun olup da uzun süre koruyanlardan sayılırsın. 2 kilonun lafı olmaz. :KK9:
Başlangıç 22 Aralık
Başlangıç kilom 66.9
Geçen Cuma:64.3
Güncel:64.3
Fark yok
LAydLiNe LAydLiNe
Duraklama yaşıyorsundur pes etmek yok. Haftaya iyi bir sonuç göreceğine inanıyorum ben.
geçen hafta : 70,700
bu hafta : 71.500
artı : 800
yüzde : -1,31

kızlar çok üzgünüm ama bu sefer elimde olan bişey değil 5 gündür regli gecikmesi yaşıyorum ve halada regli olamadım ....:KK61::KK61::KK61::KK61:
Olsun canım sıkma sen kendini. Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden. Menülerini fotoğrafla olur mu?
Kilo bildirimi

Geçen hafta : 94.6
Güncel : 93.8
Fark : 0,800
Yüzde : 0,845
Tebrikler canım gayet iyi bir sonuç :KK9::KK9:
Geçen hafta 63,1
Bu hafta 61,9
Fark 1,200 gr
Geçen hafta +400 idi anlam verememiştim ama bu hafta gitti işte halbuki çokta spor yapamadım
M merve4416 LAydLiNe LAydLiNe ada81 ada81 :ukala:
:ukala::ukala:En Büyük KK Teşekkürler teşekkürler :KK49:
Ooooooooooooooooo maşallah maşallah nasıl güzel bir rakam bu böyle. Bu hafta listedesin haberin olsun :nazar::nazar::KK9::KK9: Sana özelden numaramı yazıyorum canım. Listeye aldığım arkadaşların numaralarının ben de olmasını istiyorum çünkü cuma bildirimi bazen aksayabiliyor. :KK39: Bir de bana söz vermeni istiyorum hep böyle kararlı ve istikrarlı olma konusunda :KK39:
Yaa geç öğleye yakın tartılınca fark daha fazla çıkıyor. Ama ben işe geldiğim için mecbur erken tartılıyorum. Ama bu haksızlık :mad:

Ve pazar günü de kilom buydu. O günden beri oynamamış. Pazartesi tekrar diyetisyene gidiyim inşallah:KK51:
Ben de senin gibi oluyorum. Sabah kalktığımda nereden baksan 500 gr ödem oluyor.
Arada oluyor öyle aksilikler. Ben perşembe günleri de tartılıyorum cuma bi aksilik olursa kilo bildirimi yapabiliyim diye
Çok iyi fikir canım aslında ama şimdiye kadar başıma hiç böyle bir durum gelmedi. İlk defa tartım bana sorun çıkarttı. Ama bundan sonra senin taktiği uygulamak lazım çünkü ne olacağını bilemiyorsun.
Günaydın kızlar. Gece 3 de oğlumu hastaneye kaldırdık. Ateşi var. Dış de çıkarıyor mus. Sabah a kadar uyumadim yavrum yanıyor.
Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah.
Geçmiş olsun canım. Benim kızında akşam da sabah da ateşi çıktı. Bide bırakıp işe geldim :KK43:
En kötüsü de bu zaten. Sana da geçmiş olsun canım.
Günaydinlar
Gecen hafta 52.80
Bu hafta 52 70
Fark 100gr
Dua et almamışsın yine az da olsa gitmiş.
Sağol canım. Şimdi çıktım işten eve geçiyorum. Ama 4te uçağımız var memlekete gidecez kar yağıyo burda inşallah sorunsuz gideriz
İyi yolculuklar canım :KK36:
Kahvaltım kızlar
çok hızlı hazırladım görsel olarak hiç şık değil ama genelde bunları yiyorum
Canım zeytinlerin sayısı çok fazla ve gördüğüm kadarıyla yumurta da çok fazla. Hepsini sen mi yiyeceksin? Ve o tavada kaç yumurta var? Böyle fotoğraf atarsan eğer menülerini çok daha güzel yorumlarız. @ada81 canım senden de böyle fotoğraf istesem daha faydalı olur sanki sana. Ne dersin?
Kızlar karar verdim gelecek cumaya kadar karataya devam edeceğim. Eğer kilo veremezsem diyetisyen menüsünü uygulayacağım.
Bence vereceksin ama biraz miktarlarda azalmaya git karatay da olsa yine aşırı tüketilmemeli hiç bir yiyecek.

Back
X