• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burayı bulmak benim içinde çok iyi oldu eksiklerimi yanlışlarımı düzeltmek motivasyon bulmak icin.İlk günü tamamladım ben de alışırım zamanla benim tek derdim hareket açısından Leslie ile başladık bakalım :halay:
Ben yıllardır spor yapmıyordum eskiden de çok kısa süreli pilatese gitmiştim 3 ay kadar epey etkisini görmüştüm çok güzel incelmiştim
Ben direk Leslie 3 mil ile başladım çok az zorlandım şimdi çok daha kolay yapıyorum hem yapıyorum hem çocuklarla konuşuyorum

Benim menum
Sat 12
1 kiprit kutusu kadar
Peynir
6 zeytin
1 simit

Sat 3
Orta boy elma

Aksam 7
Karalahana çorbasi
Misir kirintisi
Barbunya

Vala 2 porsuyonu indirdim
Mideye
Salata mevsim
1 ince dilim
Ekme

Ustunede oh cay
Neyi iki porsiyon mideye indirdin

Ben yıllardır spor yapmıyordum eskiden de çok kısa süreli pilatese gitmiştim 3 ay kadar epey etkisini görmüştüm çok güzel incelmiştim
Ben direk Leslie 3 mil ile başladım çok az zorlandım şimdi çok daha kolay yapıyorum hem yapıyorum hem çocuklarla konuşuyorum
Çok ter attırıyor leslie

Kızlar merhaba kusura bakmayin dün isim vardı menü yazamadim o yuzden aslında dün ve bugünde doğru düzgün seyler yiyemedim

Dünkü menun

Kahvaltı
10.30
1 parca peynir
8 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 parca ekmek

Öğlen 4 sarma

Akşam 1 portakal

Gece küçük 1 dilim kadayıf

Bugün Kahvaltı yok

Öğlen 2 dilim kıymalı börek dilimler büyüktü

Ikındı 1 kase muhallebi 1 dilim ıslak kek
Caya gittim ondan düzensiz bi gün oldu maalesef

Oh oh rakibem afiyet olsun. Götürdün kadayıfları börekleri :halay: yarış devam ediyor :KK76:

İyi akşamlar kızlar. Bütün gün eşimle temizlik yaptık baya yoruldum ya. 1 hafta rahat ederim ama çok şükür.

Oh ne güzel. Ama 4 çocukla bi hafta gitmez o temizlik ben söyliyim :KK53: benim bile hergün bişey yapıyım derken totom yer görmüyo temizlik de hiç bitmiyor bitmiyor:KK51:

Akşam oturmaya gittim. Çayın yanına sarma, su böreği, profiterol ve kabak tatlısı koydular. Ben ne yaptım?

Tabi ki yemedimmm :rapci:

06 Ocak Pazar Menüm

Kahvaltı 11.00 (geç yediğim için ara öğünle beraber yaptım)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 küçük parça kurabiye
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak süt
4 gün kurusu

Öğle 15.30
1 kase çorba
4 yk ıspanak ( yoğurtlu)
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 17.00
1 küçük muz