• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım şimdi bende değişik bir durum var. Evdeki tartım her tartılmamda farklı sonuç gösteriyor. Mesela cuma günü önce fayansa koydum 94.6 falan çıktı her üstüne çıkmamda farklı sonuç gösterdi. Sonra laminanta koydum orda da farklı sonuç çıkardı haftaiçi tartıldığımda 93.8 çıkmıştı cuma günü de bikaç kez 93.8 çıkınca doğrusu budur diye bunu yazdım. Uçakta kilo sınırı var ya valizleri evde tarttım havaalanında yarım kilo falan farketti yani bu durumda tartım doğru.

Daha önce evde tartılıyordum annemlere gelince de bakıyordum arada pek fark çıkmıyordu. Tartı farkı yoktu yani

Şimdi annemlerdeyim ya sabah tartıldım 91.6 çıktım :işsiz: iki cuma burda tartılıp bildirim yapacam ben. Bu sefer beden bu kadar fark çıktı anlamadım.

Bu tartı farkını nasıl baz alacaz şimdi cuma günkü bildirimim 93.8 di ama bugün 91.6 çıktım. :KK51:

LAydLiNe LAydLiNe

Tartidan ziyade mezurayla olculsek olmaz mı tartı 2haftada bir olsa :KK17::KK70:
Sen mezurayla olculerini al degisimlerini mutlaka paylaş. . Ama her cuma kilo bildirme zorunlulugumuz var ...o yuzden her cuma bildirim yapiyoruz canim.. bu butun takimlar icin gecerli bi kural ;)))

Tartidan ziyade mezurayla olculsek olmaz mı tartı 2haftada bir olsa :KK17::KK70:
Sen mezurayla olculerini al degisimlerini mutlaka paylaş. . Ama her cuma kilo bildirme zorunlulugumuz var ...o yuzden her cuma bildirim yapiyoruz canim.. bu butun takimlar icin gecerli bi kural ;)))

Canım bunu alıntıların dün de cevap yazamadım. Mecburen oradaki tartıya göre bildirim yapacaksın. İki hafta için tartı değişikliği yapmamız olmaz. Keşke yanında götürebilseydin kendi tartını ama mecburen bu şekilde bildireceksin

Kızlar çok berbat durumdayım sabahtan bu saate kadar hep ayaktaydım. Temizlik konusunda biraz sıkıntılı bir insanım. Herkese güvenemiyordum ve bu nedenle hep kendim yapmaya çalışıyordum. Baktım olacak gibi değiş ev aldı başını gidiyor, dün akşam ani bir kararla birin buldum. Sabah 08:30 dam beridir temizlikle uğraşıyorum. Daha da bitiremedim. Ayaklarımın altı zonkluyor hala. Yeni girdim yatağa. Size bir bakayım dedim .

Yarın okurum inşallah tüm geçmişi.

Sen mezurayla olculerini al degisimlerini mutlaka paylaş. . Ama her cuma kilo bildirme zorunlulugumuz var ...o yuzden her cuma bildirim yapiyoruz canim.. bu butun takimlar icin gecerli bi kural :KK66:))
Bakalım bu cuma değişim olacak mı :KK28:

Canlarımmmm benim :KK200:Affınıza sığınarak kaçıyorum yarın iş var ve ben bitmiş durumdayım. Kocaman öpüyorum hepinizi . :KK200:

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım şimdi bende değişik bir durum var. Evdeki tartım her tartılmamda farklı sonuç gösteriyor. Mesela cuma günü önce fayansa koydum 94.6 falan çıktı her üstüne çıkmamda farklı sonuç gösterdi. Sonra laminanta koydum orda da farklı sonuç çıkardı haftaiçi tartıldığımda 93.8 çıkmıştı cuma günü de bikaç kez 93.8 çıkınca doğrusu budur diye bunu yazdım. Uçakta kilo sınırı var ya valizleri evde tarttım havaalanında yarım kilo falan farketti yani bu durumda tartım doğru.

Daha önce evde tartılıyordum annemlere gelince de bakıyordum arada pek fark çıkmıyordu. Tartı farkı yoktu yani

Şimdi annemlerdeyim ya sabah tartıldım 91.6 çıktım :işsiz: iki cuma burda tartılıp bildirim yapacam ben. Bu sefer beden bu kadar fark çıktı anlamadım.

Bu tartı farkını nasıl baz alacaz şimdi cuma günkü bildirimim 93.8 di ama bugün 91.6 çıktım. :KK51:
Annende valizleri tarttın mı tekrar canım. Onlarda mı 2 kilo eksik çıkıyor.

Benim kizim eve misafir kabul etmezdi kimselere gidemezdik...gaz sancisi var gibi ciglik cigliga aglardi 15 aylik bitti yavas yavas düzeldi. ...
12 aylikken memlekete gittik ilk kv gittik ayyy onlarda kapida nasil bekliyorlar ki torunlarini görsünler ayyy basti cigliklari biz salona gectik herkesi disari cikardik kizim ben babasi 1 saat odada kaldik alisincaya kadar kv ve kp kapinin ucundan kafalarini sokup bize bakiyorlardi :KK70::KK70: ablam ona guzel bi doğum gunu hazirladi butun foto karelerde agliyor:KK70::KK70:...
Simdide inanilmaz sosyal ogretmeni diyorki özgüveni cok yüksek diyor...bi oyun oluyor sahneye ilk benim kiz atliyormus...
Ayarlari yok bunlarin:confused:
5.5 yaşında sosyal öğretmeni mi var canım ben anlamadım

Akşam oturmaya gittim. Çayın yanına sarma, su böreği, profiterol ve kabak tatlısı koydular. Ben ne yaptım?

Tabi ki yemedimmm :rapci:
Şaka yapıyorsun nasıl dayandın ya
Valla helal olsun sana
Ben olsam ne yapardım hiç şuanda kestiremiyorum

08:00 2 mandalina 10 fındık 10 kabak çekirdeği

10:00 kara turp domates salatalık
Zeytin peynir yeşil çay
Pastırmalı yumurta
Yarım dilim tahıllı ekmek (tost ekmeği)

16:30 1 porsiyon fırındasebzeli köfte
1 porsiyon kavrulmuş ıspanak
1 kase yoğurt

2,5 lt su spor yok rahatsızım özel günlerim başladı

Hoşbuldumm teşekkür ederim :)
CAnımmmmmm hoşgeldinnnnn :KK74:
LAydLiNe LAydLiNe bu arkadaş listede olduğu sürece ve regl olmadığı sürece hiç %1 in altında gelmezdi... çok disiplinlidir kendisi :KK31:
O bendim değil mi :olamaz::KK23::KK61:
Vallahi öyleydim doğru söylüyorsun canım ama
O eski halimden eser yok şimmmdi
Hergün diyete yemin edip
Bi da hiç bulamayacak gibi yemek yiyorum :KK42:

Yeniden buralara dönmek istedim inşallah eski Halimdeki kiloyu almadan verebilirim

Back
X