Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

annem de plats yapıyor, hem zevkli hem de çok farketti diyor.

neyse yarın yeni bir hafta, herşey daha güzel olacak.
Canım bu arada seni bu hafta koçluk eşleştirmesine yazmayalım değil mi, herbalife bitsin sonra mı, yoksa katılmak istermisin, liste hazırlıyorum da.

canım bizim takım arasında dimi...
beni yazma herbalife bitsin sonra inş.
bu arada bende konuşulanlara laf atarım :teytey:
nasıl olsa ben kilo veremesemde bişey yemiyorum cokacimcoook

dosba sen çok az yemek yiyorsun. Senin metabolizma çok az çalışıyor belli ki. Beyaz lahana pişir ve her öğlen yemeyi dene. Metabolizmayı hızlandırırmış. kiloda yapmaz. Öğle yemeğine ek olarak ye. Lahana çorbasından iyidir bence:)

lahana sarmasına baylırım :roflol:
haklısın canım bu ürünü aldığıma pişmanım
hiç yan etkisi yok diğerlerine göre daha masum ama çok sıkıcı bi durum
bi daha kullanmayacağım
yaklaşık 2 hafta kaldı bakalım sonuç ne olcak
lahana yemeğini hiç denemedim belki bu hafta denerim canım önerin için saol

Arkadaşlar eşleştirmeleri şu şekilde yaptım, itirazı olan varsa söyleyebilir. Deneyelim bakalım oturtabilecekmiyiz. Bu hafta herkes eşini tanımaya çalışsın, birbirlerine karşı sorumlu olsunlar. Hatta bir şey kaçırmaya yeltenirken eşinizin sopasını düşünün, yazınca ne kadar kızacağını düşünün. Ben yeni üye olması sebebiyle sudenaz ile eşleştim, bakalım katılacak mı, katılmazsa haftaya yeni düzenleme yaparız. Dosba isteği ile herballife bitene kadar liste dışı, ama hepimize laf atacak :)

Melzeyit nereus
Löliz ad1
Şişgo karamanlı
Patbori aspettami
Melis sudenaz (eğer gelirse, gelmezse herkese maydonoz)

Eşleştirmeye itirazım yok. Şimdiden eşimden memnunum:)
Aslında bu eleştirme işini hep yapmalıydık ama eleştiri kaldıramayanlar vardı aramızda, onlar nasıl eleştirilecek.

bence herkesi iyi tanıyorsun meliscim
kaydirigubbakcemile5

tanımaya çalışıyorum canımkaydirigubbakcemile5

Eşleştirmeye itirazım yok. Şimdiden eşimden memnunum:)
Aslında bu eleştirme işini hep yapmalıydık ama eleştiri kaldıramayanlar vardı aramızda, onlar nasıl eleştirilecek.

sevindim canım. Eleştriler kırıcı değil yapıcı olduğu sürece kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum, hepimiz buraya bir amaç için toplandık, bu yolda herşey feda. Herkesin artık birbirini iyi tanıdığını düşünüyorum, bir problem çıkacağını sanmam.:1hug:

günaydın güzellerr

dün sabah normal kahvaltımı yaptım
öğlen saat 3 gibi müsli yedim ve akşam da bir dilim tost ekmeğiyle beraber salatalık domates yedim
2 lt suyumuda içtim,

bu sabah platesimi yaptımm ama bana ağır geldi yarın nivea bady yapcam daha zevkli olur

ve been koçumdan çok çok memnunum . Şeniz teşekkürler itirazım falan yook.. . yerimseniben

günaydın güzellerr

öğlen saat 3 gibi müsli yedim ve akşam da bir dilim tost ekmeğiyle beraber salatalık domates yedim
2 lt suyumuda içtim,

bu sabah platesimi yaptımm ama bana ağır geldi yarın nivea bady yapcam daha zevkli olur

ve been koçumdan çok çok memnunum . Şeniz teşekkürler itirazım falan yook.. . yerimseniben

oy oy bende senden çok memnunum kuzucuk
hadi bakalım bugün başlıyoruz birbirimizi sıkıa kontrol ediyoruz emi ben senin üzerinde baskı kurarsam sende bir okadar benim üzerimde baskı kur emi hafta sonu kaçırmadım ama sporda yapamadım bugün başlıyoruz kuzu hadeeeeee hadeeeeeeeee hadeeeeeeeekaydirigubbakcemile:oklava::1hug:

kızlar günaydın haftasonu giremedim o yüzden yazdıklarınızı ancak kudum evet banada mantıklı geldi bu eşleştirme bakalım belki faydası olur. kızlar haftasonu tek yaptığım kaçamak dün oldu dün yediklerimi yazayım size
sabah klasik kahvaltı sonra saat 2 d bir kahve+birazcık çikolata (azcık)+ 3 kaşık yoğurt +3 kaşık b.pilavı
sonra saat 17 de bir gofret sonra 18 de bir dilim pasta evet yapmamalıydım ama dayanamadımmm ama kızlar asıl sizinli paylaşmak istediğim bi şey var ben c.tesi sbah bi tartılıyım dedim bide ne görim tartıda 61,6 çok sevindim tabiki sonra pazarda tartıldım 61,9 çok üzüldüm tabi ve en kötüsü bu sabahki 62,1 ama bir türlü anlamadım nasıl oldu bu kadar değişiklikkkkbenneyaptımki

günaydın çıtırar ..ilk güzel haber bu gün benden.sabah tartıldım birşey yemeden.75.700 çıktım.sevinçten uçmak üzereyim yawww:sm_cool:

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
yediklerim
sabah peynirli tost
öğlen pırasalı börek(böreği tavada yaptık fırın böreğine göre daha hafif oluyor)
akşam yoğurtlu havuç
yazdıklarıma bakmayın gerçekten çok az yedim. Yemek yiyince midemde şişlik hissediyorum ve fazla yiyemiyorum. Acaba midem mi küçüldü yoksa fazla spor yaptığım için mi bilmiyorum, karnım taş gibi oldu. yemek yememe izin vermiyor.

canım aynen ben de artık fazla iemyorum..özellikle akşamları ne yasem midem berbaaaaaattt oluyor...zor tutuyorum kendimi..1 saat sonra falan kendime geliyorum

Arkadaşlar eşleştirmeleri şu şekilde yaptım, itirazı olan varsa söyleyebilir. Deneyelim bakalım oturtabilecekmiyiz. Bu hafta herkes eşini tanımaya çalışsın, birbirlerine karşı sorumlu olsunlar. Hatta bir şey kaçırmaya yeltenirken eşinizin sopasını düşünün, yazınca ne kadar kızacağını düşünün. Ben yeni üye olması sebebiyle sudenaz ile eşleştim, bakalım katılacak mı, katılmazsa haftaya yeni düzenleme yaparız. Dosba isteği ile herballife bitene kadar liste dışı, ama hepimize laf atacak :)

Melzeyit nereus
Löliz ad1
Şişgo karamanlı
Patbori aspettami
Melis sudenaz (eğer gelirse, gelmezse herkese maydonoz)

"eşim eşim gel gel.uğrum uğrum gel gel.can yoldaşım gelllll":1hug:
eşlerimiz gayet iyidir.şakkıdı

günaydın güzellerr

2 lt suyumuda içtim,

heehe ben plates yapmayı çok seviyorumm.mutlu hissediyyorumm.hele ki sıkılaşan kalçamı görünce hiç ihmal etmiyorum..ama haklısın çok ağırr ilerliyor:1rolleyes:

anlaşılan bu hafta tek kilo veremeyen ben olacam kıslar bu hafta nedense içimden pek bişey yapmak gelmiyor sadece uyumak istiyorum dün zaten herkeşleriiii davet ettim kendim gittim yattım neyapayım ama melike zeynepi uyuturken bend yanında uyuyup kalıyorum olmuyor kalkacam diyorum kalkamıyoum ya havada yağmurlu 2 gündür içim kapandı havayla beraber

kızlar günaydın haftasonu giremedim o yüzden yazdıklarınızı ancak kudum evet banada mantıklı geldi bu eşleştirme bakalım belki faydası olur. kızlar haftasonu tek yaptığım kaçamak dün oldu dün yediklerimi yazayım size
sabah klasik kahvaltı sonra saat 2 d bir kahve+birazcık çikolata (azcık)+ 3 kaşık yoğurt +3 kaşık b.pilavı
sonra saat 17 de bir gofret sonra 18 de bir dilim pasta evet yapmamalıydım ama dayanamadımmm ama kızlar asıl sizinli paylaşmak istediğim bi şey var ben c.tesi sbah bi tartılıyım dedim bide ne görim tartıda 61,6 çok sevindim tabiki sonra pazarda tartıldım 61,9 çok üzüldüm tabi ve en kötüsü bu sabahki 62,1 ama bir türlü anlamadım nasıl oldu bu kadar değişiklikkkkbenneyaptımki

bayan şişgo sizi teprikler edeyim ne güzel olmuş ilk gördüğünüz kilonuz doğru kilonuzdur çünkü hiçbir insan 2 günde 600 gr alamaz o sadece vücudun su tutmasıdır

hehehe hadi şeker gözün aydın sen gidince nikimin yanına nikini alacam elini çabuk tut emidelikafadulden:delphin:

bu arada kızlar hergün aynı kahvaltıyı yapmaktan pek sıkıldım artık yeni heyecanlar arıyor şu zavallı miğdem tavsiye alınır

bayan şişgo sizi teprikler edeyim ne güzel olmuş ilk gördüğünüz kilonuz doğru kilonuzdur çünkü hiçbir insan 2 günde 600 gr alamaz o sadece vücudun su tutmasıdır

hehehe hadi şeker gözün aydın sen gidince nikimin yanına nikini alacam elini çabuk tut emidelikafadulden:delphin:

bu arada kızlar hergün aynı kahvaltıyı yapmaktan pek sıkıldım artık yeni heyecanlar arıyor şu zavallı miğdem tavsiye alınır

ay canım ımarım haklısındır aslında yazdığını okuduktan sonra dikkat ettim ben hergün mutlaka en az 3 litre su içiyom ama hafta sonu iki gün toplasan 2 litre ancak içmişimdir belki bunun etkiside vardırrrr

oy oy bende senden çok memnunum kuzucuk
hadi bakalım bugün başlıyoruz birbirimizi sıkıa kontrol ediyoruz emi ben senin üzerinde baskı kurarsam sende bir okadar benim üzerimde baskı kur emi hafta sonu kaçırmadım ama sporda yapamadım bugün başlıyoruz kuzu hadeeeeee hadeeeeeeeee hadeeeeeeeekaydirigubbakcemile:oklava::1hug:

ben bugün kaçamak yapmadımm hehe başlayoz maraton başlııyoorrr

bitenem sana müsli öneriyorum yada mısır gevreği sıkıldığın zamanlarda onu kullan ben çok memnunum

ya patbori sen nasıl bir plates uyguluyon spor salonuna gidiyon heralde benim indirdiğim kadın biraz ileri seviyede hep esnetti durdu bende yapmak istemyorum ebru şalının platesini indiriyorumm istiyen varmı :jeyyar:

yapanlar çok memnumuş indirmediğim şey kalmadı ya benimde :lepi: sırnaşık şey

anlaşılan bu hafta tek kilo veremeyen ben olacam kıslar bu hafta nedense içimden pek bişey yapmak gelmiyor sadece uyumak istiyorum dün zaten herkeşleriiii davet ettim kendim gittim yattım neyapayım ama melike zeynepi uyuturken bend yanında uyuyup kalıyorum olmuyor kalkacam diyorum kalkamıyoum ya havada yağmurlu 2 gündür içim kapandı havayla beraber

nayıırr ben kabul etmiyorumm hareket gerek ben onun için kiloe veremedimm canlan canlannnnn :dance:

bu arada ben 66.1 kiloyumm cumaya kadar inşallah 65.5 olurumm :Saruboceq:

NEREUSSSSSSSSSSSSSS ama çok kalbim kırıldı aaa senağlama neden şu bendeki anarmol duurma bir yorum yapmadınnnnn kaydirigubbakcemile

Back
X