Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sahur
Peynirli yumurta
1 bardak süt
1,5 dilim kepekli ekmek

İftar
1 tabak kuşbaşılı bezelye
1 kase kadar yoğurt

ara
tarçınlı süt (tatlı isteğini birebir kesiyor bende)

su az 3 4 bardak :KK43:

arkadaşlar ben bugün iftardan önce tartılcam dimi?
Menün gayet güzel bence canım, bezelye yasak mı bilmiyorum, masum duruyor ama

🐞🐞Günaydınlarr 🐞🐞

Insallah çıkmaz canım Geçmiş olsun atlamamak lazım tabi..

💖💖💖💖💖

:anne::anne::anne:
Oyy minnoş küçükmüş daha Allah bağışlasın

Edilmemesi gerekıyormuş öğreniyorum canım :cry::cry::cry:

:KK69::KK34::KK34::KK69::KK34::KK69::KK34::KK69:
Yedim ama cok azdı 30 dk Leslie yaptım :KK6::KK6::KK6:
Yemeyıp yspsam eksim olacak ben anca yediğimi erıtıyorum:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Bende evden götürüyorum alıştım güzel oluyor böyle :KK66:

Gider gider gruba aktif katılım sağla az ye spor yap gıtmezse namerdim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Ben de bilmiyordum patatesın pirincin mısırın cız olduğunu hele pişmiş havucu duyunca şok olmuştum :skandal::skandal::skandal:

O nasıl bir arkadas :oha::oha::oha:38 kilo nedir boyu kaçtı
Beden olarak 😂😂😂

20 günde etkin kilo kaybı isveç diyeti ile olur.. ama çok zor ve düşük kalorili bi diyet yapabileceğini sanmıyorum ben en fazla 5 gün yapabildim onu bugüne kadar normalde 13 gün.. ama çok sağlıklı bi diyet olduğunu söyleyemem :KK51:
Ben İsveç diyetini yapmıştım, 13 gün ama bende çok etkili olmadı, sevmedim ben. Gerçi sorun bende galiba, ne yaparsam yapayım veremiyorum😭😭

Benim kapasitem 500 ip :ruh:

500 de akşam atlarım belki :spor:

Eklentiler

• F5D7427A-784E-4E3E-A641-5CAB5A3320F1.webp
    F5D7427A-784E-4E3E-A641-5CAB5A3320F1.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 24
20 gün var aşağı yukarı.her güne bi 45 dk Leslie koyarsan bi de muhallebiden uzaklaşırsan bence yaparsın canım .
suyu arttırman lazım canım
Bezelye diyette önerilmiyor ama ayda bir yapılsa -banA göre-sorun yok .afiyet olsun

Pirinç pilavı ve pide -beyaz ekmek işine son vermen lazım canım ,bi de adımlarını çoğaltırsan senin için daha iyi olur

inşallah ekmek ve pirince son vericem canım ama benim için ramazanda bu çok zor :KK43: azalttım baya ama bi tabak yerdim pilav azıyla yetiniyorum ekmek çok çok azattım iftarda.. daha iyi olacak söz veriyorum :KK36:

Neden olmasın ama şöyle hiç kaçamak yapmıcaksın canım tatlı istedi çöpe gitmesin diye yedim vs yok Tatlı kes hurma olur ayarında kuru meyve olur ip heryeri çalıştırır ip atla ekmek minimum azzz çok az olsun bence olur benim arkadaşım 25 günde 42den 38 civarına düştü
20 gün var aşağı yukarı.her güne bi 45 dk Leslie koyarsan bi de muhallebiden uzaklaşırsan bence yaparsın canım .
suyu arttırman lazım canım
Bezelye diyette önerilmiyor ama ayda bir yapılsa -banA göre-sorun yok .afiyet olsun

Pirinç pilavı ve pide -beyaz ekmek işine son vermen lazım canım ,bi de adımlarını çoğaltırsan senin için daha iyi olur
Deneyelim bakalım veremezsem arefe günü gider bi yelek alırım 😂

tam içine ne konduğunu anlamadım ama güzel birşeye benziyor. Daha kalitelidir diye çocuklara magnum alıyordum ama içindekileri okuyunca elimle çocuklarımı zehirlediğimi fark ettim. Evde dondurma yapma arayışı içine girdim, deneyeceğim bunu.
bazı diyetisyenlere de güvenmiyorum ben. Mesela bir arkadaşıma 2 dilim ekmek vermiş bir diyetisyen, beyaz da olur esmer de ne olduğu önemli değil, ölçü önemli demiş.
Ezbere 6 öğün veriyor çoğu ama beni 6 öğün çok acıktırıyor.
güzel canım. Senin menüne göre kıyaslandığımda ben çok yiyorum galiba. Süt sevmiyor musun sen? Kahve de pek içmiyorsun galiba

Bu konuda çok haklısın aslında. Şu an önüne gelen online diyetisyenlik yapıyor. Belgesi var mı yok mu gerçekten diyetisyen mi belli değil. Dikkatli olmak lazım. Devlet hastanelerinde rutin listeleri var. Herkese aynı listeyi veriyorlar gönderiyorlar. Özelden de iyi birini bulmak lazım.

Bu konuda çok haklısın aslında. Şu an önüne gelen online diyetisyenlik yapıyor. Belgesi var mı yok mu gerçekten diyetisyen mi belli değil. Dikkatli olmak lazım. Devlet hastanelerinde rutin listeleri var. Herkese aynı listeyi veriyorlar gönderiyorlar. Özelden de iyi birini bulmak lazım.
Doktor sitesinden kontrol edebilirsiniz gerçek diyetisyen mi diye;)

Evt ben bı kere devlete gitmiştim bana oradan liste çıkardı verdi benim için o an o diyetisyen bitti inancımı yitirdim
Online konusunda cok haklısın diploma vs bilemiyorsun önüne gelen yapıyor gibi

Emziriyorum zaten yoksa oruçla çok güzel verirdim. 5,5 aylık kuzu var.
Oyy kıyamam seninki benimkinden daha minnakmis cok katı diyetler yapma canım sütün etkilenmesin
🐞🐞Günaydınlarr 🐞🐞

💖💖💖💖💖

Yemeyıp yspsam eksim olacak ben anca yediğimi erıtıyorum:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Gider gider gruba aktif katılım sağla az ye spor yap gıtmezse namerdim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Ben de bilmiyordum patatesın pirincin mısırın cız olduğunu hele pişmiş havucu duyunca şok olmuştum :skandal::skandal::skandal:

Sağol canım 😘

Ramazanda metabolizmam durdu kayısı yemediysem problem yaşıyorum dün tatlı yedim diye kayısı yemedim keşke kayısı yeseymisim bu haftaki tartidan cok umutlu değilim :KK43:
Bence de tatlı yemesen güzel olurdu.
5 daha iyi olur
Kızlar mide spazmi geçiriyorum akşam bayıldım yeni geldim hastaneden. Dünkü zerdecal dan mı acaba tatlı kaşığı yarısı kadar attım yogurda cokmu
Geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir biraz
bugün kendimle gurur duyuyorummmm :KK36:
çünkü sapıtmadım

9.00
1 haş yumurta
yeşillik
1 domates-salatalık
3 çatal tulum peynir
3 zeytin
1 dilim dukan ekmek

14.00
1 dilim ekmek
3 sarma
2 et köfte

17.00
1 muz
4 erik

19.00
2 tavuk baget
1 kepçe domates çorba
1 dilim dukan ekmek

şekersiz çay ve kahveler

suyu saymadım
spor da yok cumartesiye kadar

bugün sabah 61.8 kiloydum, geçen cuma 62.5 idim. baya motive etti beni...
umarım yarın sapıtık bir değer çıkmaz

iyi geceler herkese LAydLiNe LAydLiNe
Kaçamak yapmamışsın ama kilona göre çok olmuş yediklerin. Tartıda eksi çıkmana çok sevindim. Sanırım uzun zamandır dengeli beslenmediğin için ilk aşamada ödem gitmiş gibi.
Kızlar menum Sabah 10.30

2 has yum Az peynir salatalık çay

Saat 20.30da
1 kase yoğurt

Su 1 lt ancak olmuştur Spor yok
Çok kötü bir menü olmuş. Dikkat et canım kenndine.
Çoook özür dilerim. Menüm gecikti 🥰🥰

Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Yarım domates 1 salatalık maydanoz roka 2 marul

Öğlen denizdeydim. Kahve ve bolca su tüketeniydim. Yanıma elma aldım ama canım istemedi. Haliyle öğünlerimin saati kaydı.

16:15
2 kepçe tarhana çorbası içine 2 dilim peynir

Akşam 19:40

2 kepçe tavuklu şehriye çorba
Fırında bir tavuk but yanında biraz domates biber soğan(fırında yine)
2 kaşık erişte
4-5 yk mevsim salata

21:30
2 hurma( tatlı isteğimi bastıramadım)

3 lt su içmişimdir Eminim.belki daha da fazla olabilir bugün. Sürekli su içesim geliyor. Akşam yemeğinden sonra daha da arttı bu isteğim.

40 dkk aktif yüzme. 5000 adım görünüyor sayacım, 4000 i aktif yürüme.
İlk güne göre güzel menü. Akşamın geç olmuş. Şehriye çorbasını mümkün olduğunca tercih etmemeye çalış. Erişte lmamış. Diğer öğünlerin gayet güzel.
Sahur için 1 yumurta yedim ve 1 kupa sütlü kahve içtim. Suyumu bitirip yatacağım. Yarın annemi hastaneye götüreceğim. Bütün gün çıkamayız herhalde.
Yürürken ayağı takılıp düşüyor sık sık. Sakarlıktan diye kızıyorduk ama başka sebepleri olabilirmiş. Umarım ciddi birşey çıkmaz.
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey çıkmaz.

Günaydın kızlar 🤗
8 de kalktım ama evin içinde dönerken buraya anca sıra geldi
Keşke bende işim bitince girebilsem kk'ya, gözümü açınca direk burdayım, İnternet bağımlısı oldum iyice, şuna bak buna bak derken bu saat oldu daha hiç bir iş yapmadım

🐞🐞Günaydınlarr 🐞🐞

💖💖💖💖💖

42 bedenden 38 bedene düştü demek istemiş canım 😂

Back
X