Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu konuda çok haklısın aslında. Şu an önüne gelen online diyetisyenlik yapıyor. Belgesi var mı yok mu gerçekten diyetisyen mi belli değil. Dikkatli olmak lazım. Devlet hastanelerinde rutin listeleri var. Herkese aynı listeyi veriyorlar gönderiyorlar. Özelden de iyi birini bulmak lazım.

iyi biri de para demek :KK14:

15.5
01:30
2 dilim parmesan
1 dilim ekşi maya tam buğday ekmeği
1 kupa sütlü kahve

20:20
3 avuç içi kadar hamsi mücver(fırında)
3 kaşık yumurtalı sucuk
2 dilim kara kılçık ekmeği
Salata

2 lt su
6500 adım

Hala +Dayım, bakalım yarına ne değişecek.
Kaptan bugün o kadar çok acıkmıştım ki, yemeğim bitikten sonra foto çekeceğimi hatırladım. Yarın inşallah foto göndermeye başlayacağım.
&laydline
Menün bence güzel, özeniyorum sana.😍😍 Karakılçık ekmeği ne bu arada?
Sahur için 1 yumurta yedim ve 1 kupa sütlü kahve içtim. Suyumu bitirip yatacağım. Yarın annemi hastaneye götüreceğim. Bütün gün çıkamayız herhalde.
Yürürken ayağı takılıp düşüyor sık sık. Sakarlıktan diye kızıyorduk ama başka sebepleri olabilirmiş. Umarım ciddi birşey çıkmaz.
Umarım iyi sonuç çıkar. Geçmiş olsun 🙏🏼
Kızlar ya acil durum planı yapmam lazım. 20 günde 2 beden küçülmem lazım:KK70: mümkün müdür sizce. Çok mu ütopik:KK70:
Sanıyorum 65 civarında almış olmam lazım yeleği 69 la doğuma gittim zaten. 5 kilo verirsem olur diye düşünüyorum 🤔
Umarım başarırsın 😄 şahsen kendim için çok ütopik bir beklenti olurdu.
Ben akşam bezelye yedim cıss olduğunu hiç bilmiyordum bana göre rengi yeşil olan herşey faydalı, biilnç altımıza bu kodlandı :KK70:
Bende bezelyeyi ayda maksimum 2 kere yaparım ve cısss olduğunu bilmiyordum 😳😳😟
Neden olmasın ama şöyle hiç kaçamak yapmıcaksın canım tatlı istedi çöpe gitmesin diye yedim vs yok Tatlı kes hurma olur ayarında kuru meyve olur ip heryeri çalıştırır ip atla ekmek minimum azzz çok az olsun bence olur benim arkadaşım 25 günde 42den 38 civarına düştü
Maşallah o arkadaşına, 1 ay bile değil ve 2 beden küçüldü diyorsun 😳😳😳 ben şok ben iptal 🤗🤗

Keşke bende işim bitince girebilsem kk'ya, gözümü açınca direk burdayım, İnternet bağımlısı oldum iyice, şuna bak buna bak derken bu saat oldu daha hiç bir iş yapmadım
Bende halim olmayınca öyleyim yoksa önce işi bitiriyorum yoksa herşey sarpa sarıyor evde 🙂

Kızlar ya acil durum planı yapmam lazım. 20 günde 2 beden küçülmem lazım:KK70: mümkün müdür sizce. Çok mu ütopik:KK70:
Sanıyorum 65 civarında almış olmam lazım yeleği 69 la doğuma gittim zaten. 5 kilo verirsem olur diye düşünüyorum 🤔

5 Kilo verirsen olur bence ama 20 günde 5 kilo çok sanki

Yani ben verirsem gıda alacak param kalmadığı için zayıflarım zaten :KK70:
Di mi ama 😄😄😄 ki biz iki kişiyiz eşim bir tek akşam yemeği yiyor evde ama yine de 1000 lirayı geçiyor mutfak masrafım. Diyetisyene gitsem daha da artacak biliyorum. 1500 ü geçer onun verdiğiyle mutfak alışverişim.

Di mi ama 😄😄😄 ki biz iki kişiyiz eşim bir tek akşam yemeği yiyor evde ama yine de 1000 lirayı geçiyor mutfak masrafım. Diyetisyene gitsem daha da artacak biliyorum. 1500 ü geçer onun verdiğiyle mutfak alışverişim.
Offf çokmuş acilen tasarrufa davet ediyorum seni. Biz 6 kişiyiz 2000 i buluyor ama çocuklar küçük olunca bez ıslak mendil baya tutuyor bizim. :KK70:

Menün bence güzel, özeniyorum sana.😍😍 Karakılçık ekmeği ne bu arada?

Umarım iyi sonuç çıkar. Geçmiş olsun 🙏🏼

Umarım başarırsın 😄 şahsen kendim için çok ütopik bir beklenti olurdu.

Bende bezelyeyi ayda maksimum 2 kere yaparım ve cısss olduğunu bilmiyordum 😳😳😟

Maşallah o arkadaşına, 1 ay bile değil ve 2 beden küçüldü diyorsun 😳😳😳 ben şok ben iptal 🤗🤗
Bi kür yapıyordu ama ne olduğunu unuttum haftada 3 4 de ebru şallı videosu vardı onu yaptım demişti şeker ekmek yok

Back
X