Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. Takım 621. Etap Free Liste ***

sisyphos (68.6/66.1//%) Yeni üye Başlama Tarihi: 06.05.2019 Başlama Kilosu: 68.6 Hedef: 55

candy_candy (130.2/128.2//%) 3. Takımdan transfer olmak istiyor. 599. Etapta 124.3 kilo ile izne ayrılan üye
Mavikus_ (68.4/66.8//%) Turan16 isimli üye kullanıcı adını değiştirdi. 575. Etapta 68.4 kilo ile izne ayrılan üye
merve4416 (58.1/57.6//%) 618. Etapta 53.5 kilo ile mezun olan üye
eskibilezik(63/62//%) Yeni üye Başlama Tarihi: 03.05.2019 Başlama Kilosu: 63 Hedef: 56
zeyneppk(///%)
LAydLiNe (///%) 615. etapta 64.8 kilo ile izne ayrılan üye
UstaM (66///%) Yeni üye Başlama Tarihi: 08.05.2019 Başlama Kilosu: 66 Hedef:52
Gonul83 (///%) 620. Etapta 54.4 kilo ile mezun olan üye
merryangel (///%) 597. Etapta 67.5 kilo ile izne ayrılan üye
Neredeyimben (///%) Yeni üye Başlama Tarihi 10.05.2019 Başlama Kilosu: 83 Hedef: 65
latiska (///%) 596. Etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
zambak86 (///%) 609. Etapta 69.8 kilo ile izne ayrılan üye
zulal83(74///%) Yeni üye Başlama Tarihi 15.05.2019 Başlama Kilosu: 74 Hedef: 58

13. Takım Free Liste ortalama: %

susuyorum ama iftara yakın zamanda olduğu için idare edilebiliyor... yok koşu bandından hiç sıkılmıyorum ... karşımda hareketli şarkılar videolar açıyorum... kliplerdeki zayıf bayanları gördükçe ben daha çok basıyorum gaza:KK70::KK70::KK70::KK70:
İyiymiş 😂

UstaM UstaM canım hedefine 50 nin altı demişsin. Boyuna göre 50 uygun ama ben ilk hedefini 52 olarak bildireceğim. Daha sonra geriye çekeriz hedefini.
:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
50 olsam daha ne isterim ki:KK6::KK6::KK6:
Tamam kaptanım nasıl uygun görürsen.

Her ihtimale karşı bugünden tartılıyoruz canım. Yarın liste bildirim saati tam iftar zamanına denk geliyor. O nedenle işimizi riske atmıyoruz.
canım kaptan listeyi hazırlıyor o yüzden erken bildirm olsun istiyor ben sordum bakalım en geç kaç diyecek yarın için ?

Evet evet riske atmamak lazım ;)

Kızlar bulanmaya başladım yıne ben. 3 gün sürer dedi dr şu gunude atlataydim iyiydi

hani biz diyoruz ya diyetisyen kan tahlili yaptırmalı vs... yasakmış biliyormusunuz geçen uzman alanında çok iyi bir dr zahide yetişteydi diyetisyenler kan tahlili isteyemez öyle bir yetkileri yok yasak dedi.....:KK51::KK51:
evet canım dahiliyeye gidip kan verip , sonuçlara göre doktor sevk ediyormuş
bizde evde 3 kişiyiz bizimde mutfak çok tutuyor... birde bizime evde temizlik ürünleri çok gidiyor eşim artık içiyormusun ada diyor :KK70::KK70::KK70:
onun sayesinde zayıflıyorum deseydin :rolleyes:
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen kabak ustası sana bişey soracam :KK68:
kabaktan karnıyarık yapmak istiyorum... patlıcanları fırına atıp közleyip öyle yapıyorum bir tane evde kabağım vardı onuda kendime yapayım dedim... kabakta közlenir mi patlıcanlarla :olamaz::olamaz::olamaz:
kabak patlıcana göre zor pişiyor canım olmaz bence 🤔
Alıntıladıktan Sonra okudum haşlanıyormuş hiç duymadım onu ve yapmadım . Ama kabak sandal diye bi yemek var ona bi bak istersen
benimde dönem dönem çok saçım dökülüyor demir ilacını kullanınca azaldı dökülmesi...
benimde kafamda saç kalmadı , günümün çoğu evden kıl toplamakla geçiyor :(
45 dk leslie yaptım şimdi dusa atıyorum kendimi :KK36:
Harikasın canım

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen kabak ustası sana bişey soracam :KK68:
kabaktan karnıyarık yapmak istiyorum... patlıcanları fırına atıp közleyip öyle yapıyorum bir tane evde kabağım vardı onuda kendime yapayım dedim... kabakta közlenir mi patlıcanlarla :olamaz::olamaz::olamaz:
Canım kabağı ortadan ikiye kes içini hafiften oy hasla biraz sonra içini doldur fırına at bu şekilde yapabilirsin

Back
X