Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım yeni kreşi çok çok güzel olur. Ben de büyük kızı dershaneye yazdırdım dün. Seneye 8. sınıfız allah izin verirse. Zor bir yıl olacak çünkü küçük kızımda ilk okula başlayacak. Şimdi de onun için hem okul hem öğretmen araştırmam lazım. İnşallah bütün çocuklarımız için güzel yerler buluruz hayırlısıyla. :KK200:
İnşallah canım. İnşallah gönlünüze göre iyi bir öğretmen bulursunuz.
Yaklaşık 10 kreş gezdim. Birindeki Öğretmeni çok beğendik. Oraya kaydettik hemen

Oğlum da sabah diyor ki büyüyünce eski okuldaki öğretmenimi ve arkadaşlarımı döveceğim. Malesef çocuklardan çok şiddet gördü. Özellikle öğretmenin kızından.
Ahhh yavrum yaaaa.... mutlaka konusmussundur ne diyor ogretmen boyle bisey yok mu diyor... kamera vs yokmuydu ?

Canım burda ol çünkü sağlıklı beslenmeyi uygulayamiyorsan kilo alman kaçınılmaz sonra ileride 5-10 kilo almış olarak gelirsen emeklerin heba olur evet yemek güzel ama sonrası cok acı oluyor nacizane tavsiyem grupta olman
O zaman sayfa sayfa okumaya uğraşmayacağım
Nerden yakalarsam oradan ve bana mesaj gelmişse onları cevaplayacağım menü verip menülere yorum yapmaya çalışacağım başka kilomu bildiririm Cuma’dan Cuma’ya daha ne olsun kabul ediyormuşsunuz beni böyle :)

Ahhh yavrum yaaaa.... mutlaka konusmussundur ne diyor ogretmen boyle bisey yok mu diyor... kamera vs yokmuydu ?
Öğretmen kamera odasına girip kayıtları siliyor. Çok büyük olaylar oldu. Bir çocuk kreşten kaçtı, babası kapının önünde buldu. O kadar çok sorun vardı ki.
Öğretmen diyor ben kızımı uyardım ama kızı sürekli yapıyor

M merve4416 inşallah bu okulu iyi çıkar öğretmeniyle öğrencisiyle eğitimiyle ağaç yaşken eğilir
Sen nasılsın verdin mi biraz güncel kilon yukarıdaki gibi mi

Öğretmen kamera odasına girip kayıtları siliyor. Çok büyük olaylar oldu. Bir çocuk kreşten kaçtı, babası kapının önünde buldu. O kadar çok sorun vardı ki.
Öğretmen diyor ben kızımı uyardım ama kızı sürekli yapıyor
Bu kresin müdürü yokmu ? Sizi gazetelere verecem deseydin...kamera kayitlarini silmek suc... son 3 ay her saniyesi durmak zorunda...sosyal hizmetlere sikayet edilse kres kapanir.....

Nerden yakalarsam oradan ve bana mesaj gelmişse onları cevaplayacağım menü verip menülere yorum yapmaya çalışacağım başka kilomu bildiririm Cuma’dan Cuma’ya daha ne olsun kabul ediyormuşsunuz beni böyle :)
Ettik bile 😍😍😍🤗🤗

bende iyiym ne olsun kaptanım sizden ayrı kalmak sadece sağlıksız beslenmek ve kilo almak değil birçok şeyi etkiliyor
Burası insana kendine ve başkalarına karşı sorumluluk almayı öğretiyor böyle olmakta insanın özel yaşantısına kadar yansıyor
Sorumluluğun olmasa sporda yapmazsın hom hom yersin suyunu ihmal edersin amacın kalmaz
Kendimden örnek vereyim listeden çıktım ve menülerimi yazmaz oldum ve ne yediğimi bilmedim ve ne kadar yediğimi de saatlerim düzenim su içmem. Hepsi tepetaklak oldu
Çocuğu okula bırakırken yürürüm biraz da olsa kalori harcamış olurdum diyordum şimdi bir durak için tramvaya binmek kolayıma geliyor evde bir yastık yorgan toplamak zor geliyor hareket etmek istemiyorum Çünkü sorumluluğum yok yarışma yok yok çok kötü ben ettim siz etmeyin şimdi kaç kilo oldum bilmiyorum ama çok aşmamışımdır ama bu tarz Yaşantı beni mutlu etti sizden ayrı kalmak mutsuz etti ama burada çok muhabbet oluyor yetişemiyorum herşeye nasıl yapayım siz deyin
acaba :KK66: oruç tutmaya başlayınca tartılacağım

:KK70: bazılsrı öyle anacım ceket atsa hamile kalır diyorlar ya o cinsten bunlar :)

Tartılmak için oruç tutmayı bekleme. Yarın sabah bildirimini bekliyorum. Bak seni de listeye yazdım. Biz de free listede yarışırız. Yarış bitmiyor sonuçta. Daha sık gel lütfen.

Aynn öyle süpersin 🤗

Back
X