Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAdi canım11 kullanıcı 8 misafir ile yine izlenme rekoru kırıyoruz kızlar![]()
Kızlar şimdi size birşey söyleyeceğim
Şöyle bir fiziğiniz olsa inçe bir bel güZel normal ölçülerde bir popo hafif balıketi olsanız kilonuzdaki rakama önem verirmişsiniz
Kızlar şimdi size birşey söyleyeceğim
Şöyle bir fiziğiniz olsa inçe bir bel güZel normal ölçülerde bir popo hafif balıketi olsanız kilonuzdaki rakama önem verirmişsiniz
15 dk yaptim canimBenim kolumu kaldıracak dermanım yok sen plates diyorsun
Şuraya bir küp altın koysalar , plates yapınca verces deseler anca o zaman
![]()
Ben veririm tartida istedim rakami gorursem kendimi zayif hissederimKızlar şimdi size birşey söyleyeceğim
Bende oyle olacam zayiflayacam diye buruşacam...İnsanlar rakamı değil seni görüyor önemli olan nasıl gözüktüğün
Benim bir arkadaş kendini çok zayıflattı kendini zayıf buluyor pek mutlu ama gel bana sor yüz çökmüş yaş 35 ama bilmesem 40 derim nasıl kırışmış öyle
Ben İsveç diyetini yapmıştım, 13 gün ama bende çok etkili olmadı, sevmedim ben. Gerçi sorun bende galiba, ne yaparsam yapayım veremiyorum![]()
candy_candy hangi şehirdesin? İstanbulsa eğer bir diyetisyen arkadaşıma yönlendirebilirim seni... online koçluk yaptığını da söylemişti ama tam bilmiyorum. Bildiğin 4 yıllık fakülte mezunu. Bi konuş istersen.
canım , senin pirinç yememen lazım , diyet için demiyorum gizli şeker var sonuçta pirinçten uzak durmam lazım sağlık için...
yeeeess 127 küsürlü bişeyler olacak benim bu hafta 3 gün oruç tutamadım haftasonu batırdım çok veremedimbu aşkam herkes tartılmaya hazır mıııııııı![]()
Kilona göre yediklerin gayet normal ama sağlık açısından bakarsak duruma pide ve pirinç pilavından uzak durma lazım. Onların haricinde bir de hareketini arttırman gerekli. Hafta da en az 3 gün 35 dk yürümeni tavsiye ediyorum. Bence bu iyiliği kendine yapmalısın.![]()
Hosgeldin canim , 1 sayfamizdaki kurallarimizi okuyup ve formumuzu doldurunsan takima katilmis olursun...Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Ancak emzirdiğim için(bebeğim 7 aylık) takım değerlerini düşürmekten korkuyorum. Gerçi emzirmek kilo verdirir diyorlar ama ben sabitlemiş bulunmaktayım.
Emzirdiğim için karnım doyuncaya kadar yiyorum ve biraz da abur cubur durumları mevcut. 1 aydır iş hayatım başladığı için ne yediğimi daha iyi görebileceğim artık.
Takım içinde benim gibi olanlar var mıdır? Nasıl beslendikleri konusunda deneyimlerinden faydalanmak isterim
Selam kızlar. Uğraşamadım uzun süre. Oğluma kreş arıyordum. Dün kreşinden ayrıldı. Bugün yeni kreşine başladı. Akşam yorumlarını çok merak ediyorum. Dün kreşteki öğretmeni iki buçuk saat tartıştı kreşten alıyoruz diye. Ama birçok kişi aldı bizim gibi. İnşallah yeni kreşinde mutlu olur oğlum.
Karniyarik miAnneme yemeğe gidiyorum bilin bakalım ne yapıyor![]()
Hoşgeldin canım bende emziriyorum emziren arkadaslarda var diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz bu şekilde sütün kaliteside artıyor aslında hemde kilo verimi güzel oluyorMerhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Ancak emzirdiğim için(bebeğim 7 aylık) takım değerlerini düşürmekten korkuyorum. Gerçi emzirmek kilo verdirir diyorlar ama ben sabitlemiş bulunmaktayım.
Emzirdiğim için karnım doyuncaya kadar yiyorum ve biraz da abur cubur durumları mevcut. 1 aydır iş hayatım başladığı için ne yediğimi daha iyi görebileceğim artık.
Takım içinde benim gibi olanlar var mıdır? Nasıl beslendikleri konusunda deneyimlerinden faydalanmak isterim
Mantı geldi aklimaAnneme yemeğe gidiyorum bilin bakalım ne yapıyor![]()
Yok canım mantı yaptirmiyorum irmik helvası yapiyormus ben yemem dedim niye dedi diyetteyim dedim "yaa Ramazanda ne diyeti diyorMantı geldi aklima
Ayyy manti istedi canimMantı geldi aklima
Benimde uzun zaman aklımda haftaya kaldı bu hafta serbest günümü kullandimAyyy manti istedi canim![]()