- 25 Ağustos 2014
- 2.188
- 3.441
- 208
- 44
inşallah canım, teklifin için teşekkürler.iftara davetliyim ya sabah tartılsam çok korlunç rakam çıkar neyse bende iftar vaktine yakın tartılayım :) oruçluymuşum gibi yapayım birşey yemiyeyim
hiç yani aynen öyle
Gelmeye çalışacağım Almanya’ya gelince seni bize bekliyorum tamam![]()
güzel menü canım, belki bir çeşit meyve eklesen daha zenginleşir. Not: ben de pek meyve yemiyorum bu arada.Bugün menü
Sahur
5 yk yogurt semizotlu
Iftar 19.43
1 kabagin yarisi karniyarik
3 yk karniyarik içi...
Semizotu salatasi
1 kucuk dilim börek
2 lt su içilecek...LAydLiNe
45 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
canım Allah sağlık versin, onun dışında her sorun çözülür. Zaman herşeyin ilacı. Yanımızda ne kadar çok insan olda da, Hepimiz yalnızız aslında, bu hayatın gerçeği. Hiçbir sebebin yoksa bile Oğluşun için toparlanmalı ve daha sıkı sarılmalısın hayata.Aslında öyle canım, ama bugün çok kötüyüm, çok moralim bozuk, şu hayatta hiçbir istediğim olmadı, hiçbir şeyi başaramıyorum![]()
Allah herşeyi gönlüne göre versin canım.Kızlar, ne olur bana dua eder misiniz? Lütfenİstediğim olmayacak biliyorum ama Allah bana dayanma gücü versin, oğlum için
![]()
ay ne güzel Asya. Çok sevindimÇoook mutluyum cooookhepinizi çok seviyorum iyiki dediginiz gibi yaptım da birakmadim. Bugün tartı da çok güzel şeyler gördüm. Birde hatirliyorsaniz küçük beden gömlekler falan almıştım birini bir deneyim dedim çok rahat girdim içine
![]()