Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanirim kılo verdıkce hastalık oluyor dahada zayıf olmak istiyorsun.. Bende oyleyım zwyıfladıkca beyenmıyorum kendimi daha cok vermek istiyorum :D :D aslında 58 iyi boyuna gore 🤗 ben 58 dusunuyorum bakalım bi58 olayım belki bu sefer 55 olmak ısterım🤪
Aynen canim biraz daha biraz daha zayiflayayim diyor insan...🤗😂

Gunaydin herkeseee 🤗🤗 mutlu pazarlar....
Bugunde sabah sporu yapmayacam direkt ev temizligiine dalarim🤗... aksam 1 saat yürürum....

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen canim ankanin verdigi wc icin tarifini musait oldugun zaman tekrar yazabilirmisin ? Bugun yapayim iftara yerim...
Sen hala kullaniyormusun ? Ise yariyor mu ?

Gunaydin herkeseee 🤗🤗 mutlu pazarlar....
Bugunde sabah sporu yapmayacam direkt ev temizligiine dalarim🤗... aksam 1 saat yürürum....

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen canim ankanin verdigi wc icin tarifini musait oldugun zaman tekrar yazabilirmisin ? Bugun yapayim iftara yerim...
Sen hala kullaniyormusun ? Ise yariyor mu ?
Bir fincan kuru siyah erikle
5-6 hurmayı 15 dk haşla yeteri kadar suyla canım ,
Sonra püre olacak kadar suyu bırakarak blendırla. Yemekten önce 1 yk ye üstüne su iç.
Ben çok yapmıştım arttı küflenmişti attım . Şimdilik sıkıntım yok olursa yapacağım

Bir fincan kuru siyah erikle
5-6 hurmayı 15 dk haşla yeteri kadar suyla canım ,
Sonra püre olacak kadar suyu bırakarak blendırla. Yemekten önce 1 yk ye üstüne su iç.
Ben çok yapmıştım arttı küflenmişti attım . Şimdilik sıkıntım yok olursa yapacağım
Çok teşekkür ederim canim aksama doğru yapayim ;)

wc benimde sıkıntım
gerçi çoğu kadında oluyor bu durum
keten tohumu kullanıyorum bende aklıma gelirse ama kuru erikte çok etkili

Canim , misafirliktemiydin bilmiyorum ama keske patates olmasaydi ayrica 2 kasik yemek olculeri cok az.... vucud kitliga girer kilo veremezsin.. patlican salatasindan niye 2 kasik ki ondan 5 kasik rahat yiyebilirsin... pilav bulgursa 3 kasik olabilir ekmek yemiyorsun sonucta.. patates yerine protein olabilirdi..

Yok canim misafirlikte degildim de esim istedi diye yapmistim. Biraz da kendim cok halsizdim baska kendime yemek yapmayi gozum yemedi. Ama dedigin gibi vucut kitliga giriyor sanirim cok zor veriyorum az yememe ragmen. Patlican salatasini da canim istemediginden az yedim

LAydLiNe LAydLiNe ebruuuu
Merhaba nasilsin.. gruplara geri geleyim dedim bakinirken seni gordumm. Hatirladin mi beni ;)
Nasil gidiyor. Takiminizda bos yer var mi. 14.takim çağırmış sma sizde bos yer varsa buraya geleyimm

LAydLiNe LAydLiNe ebruuuu
Merhaba nasilsin.. gruplara geri geleyim dedim bakinirken seni gordumm. Hatirladin mi beni :KK66:
Nasil gidiyor. Takiminizda bos yer var mi. 14.takim çağırmış sma sizde bos yer varsa buraya geleyimm

Hatırlamaz olur muyum canım görünce şoka girdim zaten mesajını. Gel tabii ki :KK200:

Back
X