- 29 Mayıs 2010
- 31.305
- 84.680
- 1.123
Masallah hep devam eder insallahEvt canım güzel okuyor artık kitap okuyor okumaya hevesli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah hep devam eder insallahEvt canım güzel okuyor artık kitap okuyor okumaya hevesli
Aynen canim biraz daha biraz daha zayiflayayim diyor insan...Sanirim kılo verdıkce hastalık oluyor dahada zayıf olmak istiyorsun.. Bende oyleyım zwyıfladıkca beyenmıyorum kendimi daha cok vermek istiyorum![]()
aslında 58 iyi boyuna gore
ben 58 dusunuyorum bakalım bi58 olayım belki bu sefer 55 olmak ısterım
![]()
Kolay gelsin canim.. bugun benimde dip bucak ev temizlik günüm....birazdan baslarimgünaydın
iyi pazarlar , ben dün gezdim tozdum bugün işler beni bekler![]()
Bir fincan kuru siyah erikleGunaydin herkeseeemutlu pazarlar....
Bugunde sabah sporu yapmayacam direkt ev temizligiine dalarim... aksam 1 saat yürürum....
gulenyuzumsunsen canim ankanin verdigi wc icin tarifini musait oldugun zaman tekrar yazabilirmisin ? Bugun yapayim iftara yerim...
Sen hala kullaniyormusun ? Ise yariyor mu ?
Çok teşekkür ederim canim aksama doğru yapayimBir fincan kuru siyah erikle
5-6 hurmayı 15 dk haşla yeteri kadar suyla canım ,
Sonra püre olacak kadar suyu bırakarak blendırla. Yemekten önce 1 yk ye üstüne su iç.
Ben çok yapmıştım arttı küflenmişti attım . Şimdilik sıkıntım yok olursa yapacağım
Sağol canım aminCoook gecmis olsun canimmm... Allah korusun.... diger dr test yapip sorsaymis ilaca alerjisi var mi diye hep ihmal ediyorlar... ahhh kuzum ya cok geçmiş olsun...
Amin canım cok teşekkür ederimGünaydın cook geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Benim hala gelmedi 5 gün olduBugün büyük ihtimalle regl gelecek
Canim , misafirliktemiydin bilmiyorum ama keske patates olmasaydi ayrica 2 kasik yemek olculeri cok az.... vucud kitliga girer kilo veremezsin.. patlican salatasindan niye 2 kasik ki ondan 5 kasik rahat yiyebilirsin... pilav bulgursa 3 kasik olabilir ekmek yemiyorsun sonucta.. patates yerine protein olabilirdi..
Dün sahuru yerken ağrım vardı bu ağrı hep ertesi günden önce oluyor sanırım akşama doğru gelir benim, sende ağrı varmıBenim hala gelmedi 5 gün oldu![]()
LAydLiNe ebruuuu
Merhaba nasilsin.. gruplara geri geleyim dedim bakinirken seni gordumm. Hatirladin mi beni
Nasil gidiyor. Takiminizda bos yer var mi. 14.takim çağırmış sma sizde bos yer varsa buraya geleyimm
Yok canım ağrı da yokDün sahuru yerken ağrım vardı bu ağrı hep ertesi günden önce oluyor sanırım akşama doğru gelir benim, sende ağrı varmı
Merhaba,
32 yasindayim bpyum 162 kilom 82
2.5 yasinda ve 6 aylik 2 oğlum var. 2.dogumdan sonra zaten fazla olan kilolarim iyice cogaldi.. artik kendimi resetlemek istiyorum