- 29 Mayıs 2010
- 31.306
- 84.682
- 1.123
HahaAynı benim kızım . İnsan bi nefes almaz mı bi soluk çekmezmi içine yok anacım .. babası parka götürdü biraz sonra tartışmışlar geri geldiler .sürekli kesmek biçmek yapıştırmak türü etkinlik istiyor . Ben bir yapıyorum yok devamını istiyor ona da benim ne vaktim ne beynim ne gücüm kalıyor . Hikaye saati , kes yapıştır Vakti , yapboz saati
saatimiz isteğimiz hiç bitmiyo.
Elimden geldiğince üzmemeye çalışıyorum ama ona yetişmeye uğraşırken bi bakıyorum ben üzülüyorum
Yemekleri birlikte yapıyoruz bugünler de onu çözüm buldum . Ocağı en küçük kısık ayara koyuyorum pilavlık malzemeleri yanına koyuyorum sırayla ben onu at şunu at karıştır vs diyorum yemek yapıyoruz
Salata yapıyo bazen bi kör bıçakla
Bunlar güzel de bu sefer küçük olan da tabureye çıkmaya çalışıp , o da bıçak isteyince yine bir kriz çıkıyor
Ay ne çok dolmuşum ya
İşte böyle adacım uğraşıyoruz![]()

Ayni benim kizimda oyle keselim yapistiralim biseyler yapalim benimde sabrim bi yerden sonra bitiyor... yaz icin bi okul ariyorum yoksa bu yaz evde sesler yukselir.... burasi cok sucak ya parmak boyasini ver ayaklarima sureyim balkonda baski yapayim diyorum... onun ayaklarini yikayacak halim yok yaaa