Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menun güzel afiyet olsun canım sporunda iyi yalnız bana su miktarı çok gibi geldi fazlası böbrekleri yorar diyorlar acaba nekadar içmek lazım
Annemde senin yaptığın gibi yapıyor güzel oluyor afiyet olsun

Gün içinde 2.5 oluyor yatana kadar genelde 3 oluyor..
Bugün ekstra susadım artık sıcaklar basladı terlede attım yatana kadar 3.5 olur.
Ben suyu az içince ağrıyor böbreklerim..
Evet herşeyin fazlası zarar ama 7 lt üstü sıkıntı dıye biliyorum sağol uyarın için 🤗🤗 🤗🤗

Bugün ekstra susadım artık sıcaklar basladı terlede attım yatana kadar 3.5 olur.
Evet herşeyin fazlası zarar ama 7 lt üstü sıkıntı dıye biliyorum sağol uyarın için 🤗🤗 🤗🤗
7 lt mi 🤔
Rica ederim canım kilona baktım oyuzden söyledim 80 kilolardayken 3.5 icerdim ben şimdi 2-2.5 içiyorum oyuzden dikkatimi çekti

Çok su içtiğin zaman dolaşım sistemi daha çok çalışıyor ve bu da kalbi fazla yoruyor. Ayrıca 7 değil 5 litreden sonrası zararlı.

Senin vücudun kaçamak istemiyor canım. Hedefine ulaşana kadar bence bir daha tadımlık bile olsa kaçamak yapma.
Ramazanda zor oluyor kaptanim ... normalde bu kadar kuru meyve tuketmiyorum biliyorsun.. yemeyince kabiz oluyorum mecbur tuketiyorum yiyince kilo verme duruyor kısır döngü yani..
Haklısın benim vucud kacamagi kabul etmiyor bundan sonra dikkat etmeye calisacam..

Slm kızlar beni.kilom sabit 61.65 vücut kıtlığa girdi herhal şaşırtmaya çalışacağım

20 mayıs menem
Sahur
1 sub yoğurt
2 yk yulaf
1 elma
1avuc maydanoz
1avuc dereotu
3 4 yaprak nane
10 findik (bunları karıştırıp yedim iki sahurdu böyle yapiyorum)
Iftar
1 hurma
2 zeytin 1kucuk peynir
1bucuk dilim ekmek
1 kepçe corba (aslında çorba içmemek gerekiyordu ama ben listeyi karistirdim)
6yk fasulye türlü
3 yk yogurt 3yk haşlama kabak
Bol salata
Ara 23.00
Smothii (1sub süt 1tk fıstık ezmesi 1tk kakao 5 çilek ))

Çook geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu kuzu?

@eskibilezik
Evet grupta çok vardı. çevremde de çok gördüm iğnelerini düzenli kullandın mı bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Moral bozacak bişey yok canım hamile kalamıyorum diyordun bak vakti zamanı varmış kendiliğinden oldu. Nasibinde varsa sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Şimdi daha iyi canım bir sürü ilaç bende alternatif biseyler verdim. Azaldı şükür. Ben pertim güneş yedim

Kızlar msnum
Sabah
2 has yum Az peynir salatalık çay

Saat 15 de 2 domates yedim soğuk soğuk

Saat 17.30
10 kaşık kabak
1 tavuk but ayran

Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş

Menü
Sahur
Haşlanmış kabak yoğurtla ( bir tane kabaktan)
Yeşil çay

İftar
4 yemek kaşığı makarna kıyma sosu ile
Salata

21:30
Sütlü kahve
3 hurma

2 litre su
LAydLiNe LAydLiNe

Çok su içtiğin zaman dolaşım sistemi daha çok çalışıyor ve bu da kalbi fazla yoruyor. Ayrıca 7 değil 5 litreden sonrası zararlı.
Iyı geceler kaptanım yanlış biliyor olabilirim ben bu konuda uzmanım demedim kendimce bildiğimi yazdım..
Azarlar bir üslûp kullanmana şaşırdım.
Rahatsız isen takımda olmamdan gidebilirim..

Iyı geceler kaptanım yanlış biliyor olabilirim ben bu konuda uzmanım demedim kendimce bildiğimi yazdım..
Azarlar bir üslûp kullanmana şaşırdım.
Rahatsız isen takımda olmamdan gidebilirim..
Canım yok yazı dili burda anlaşılmıyor ki ses tonunu duyamıyoruz 😊😊 kaptanımiz asla azarlamaz yoğun ev iş çocuklar derken acele yazdığı içindir ama çok naif birisi asla azarlamaz emin ol bu takımda kimse öyle değil 😊😊

Back
X