- 6 Mayıs 2019
- 295
- 848
- 18
Benim vucud spora alışık canim ben o evreleri coktan gectim... hergun spor yapan birini etkilemiyor artik![]()
Benimde yazdıktan sonra aklıma geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim vucud spora alışık canim ben o evreleri coktan gectim... hergun spor yapan birini etkilemiyor artik![]()
Menun güzel afiyet olsun canım sporunda iyi yalnız bana su miktarı çok gibi geldi fazlası böbrekleri yorar diyorlar acaba nekadar içmek lazım
Annemde senin yaptığın gibi yapıyor güzel oluyor afiyet olsun
7 lt miGün içinde 2.5 oluyor yatana kadar genelde 3 oluyor..
Bugün ekstra susadım artık sıcaklar basladı terlede attım yatana kadar 3.5 olur.
Ben suyu az içince ağrıyor böbreklerim..
Evet herşeyin fazlası zarar ama 7 lt üstü sıkıntı dıye biliyorum sağol uyarın için![]()
![]()
Herkeste aynı olmuyor canım ama çoğunlukta gaz yapıyor.Bana hiç sıkıntı vermiyor aksine severim
Tv'de duyunca acaba ben yanlismi yapıyorum dedim teşekkür ederim canım
Spor yapiyorum ama arti cikiyorum![]()
Cuma 64.9
Pazartesı 65.3
Çok su içtiğin zaman dolaşım sistemi daha çok çalışıyor ve bu da kalbi fazla yoruyor. Ayrıca 7 değil 5 litreden sonrası zararlı.Gün içinde 2.5 oluyor yatana kadar genelde 3 oluyor..
Bugün ekstra susadım artık sıcaklar basladı terlede attım yatana kadar 3.5 olur.
Ben suyu az içince ağrıyor böbreklerim..
Evet herşeyin fazlası zarar ama 7 lt üstü sıkıntı dıye biliyorum sağol uyarın için![]()
![]()
Ramazanda zor oluyor kaptanim ... normalde bu kadar kuru meyve tuketmiyorum biliyorsun.. yemeyince kabiz oluyorum mecbur tuketiyorum yiyince kilo verme duruyor kısır döngü yani..Senin vücudun kaçamak istemiyor canım. Hedefine ulaşana kadar bence bir daha tadımlık bile olsa kaçamak yapma.
Slm kızlar beni.kilom sabit 61.65 vücut kıtlığa girdi herhal şaşırtmaya çalışacağım
Doğru diyonNe kıtlığı canım senin menülerin maşallahı var![]()
![]()
Fıstık ezmesi bile yaptın valla
![]()
Şimdi daha iyi canım bir sürü ilaç bende alternatif biseyler verdim. Azaldı şükür. Ben pertim güneş yedimÇook geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu kuzu?
@eskibilezik
Evet grupta çok vardı. çevremde de çok gördüm iğnelerini düzenli kullandın mı bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Moral bozacak bişey yok canım hamile kalamıyorum diyordun bak vakti zamanı varmış kendiliğinden oldu. Nasibinde varsa sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Iyı geceler kaptanım yanlış biliyor olabilirim ben bu konuda uzmanım demedim kendimce bildiğimi yazdım..Çok su içtiğin zaman dolaşım sistemi daha çok çalışıyor ve bu da kalbi fazla yoruyor. Ayrıca 7 değil 5 litreden sonrası zararlı.
Canım yok yazı dili burda anlaşılmıyor ki ses tonunu duyamıyoruzIyı geceler kaptanım yanlış biliyor olabilirim ben bu konuda uzmanım demedim kendimce bildiğimi yazdım..
Azarlar bir üslûp kullanmana şaşırdım.
Rahatsız isen takımda olmamdan gidebilirim..