Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben ramazanda formdan düştüm ya hiç bir şey yapmaya fırsat bulamıyorum. Pek çok işimi bitiremeden ne zaman akşam oluyor farkında değilim. Zaten iftardan sonra hemen yatma vakti geliyor. Ben genelde ramazanlarda böyle oluyorum ya. Uykusuz, yorgun :ruh:
ramazanda hepimizde var bir durgunluk ramazan sonrası şöyle iyice bir çoşalım :KK73::KK73::KK73:

ramzanda hepimizde var bir durgunluk ramazan sonrası şöyle iyice bir çoşalım :KK73::KK73::KK73:

Çoşalım inşallah
:KK49:

Az önce pazara gittim.
:confused: gözlerim böyle oldu. Kirazlar, çilekler, erik, karpuz, kavun, yeni dünya, kayısı, nektari, şeftali ve hele ki bide incir çıktımı :rolleyes: off offf. Ben yaz meyvelerini çok seviyorum ya yemeden duramam kiii :cry:

Çoşalım inşallah

Az önce pazara gittim.
:confused: gözlerim böyle oldu. Kirazlar, çilekler, erik, karpuz, kavun, yeni dünya, kayısı, nektari, şeftali ve hele ki bide incir çıktımı :rolleyes: off offf. Ben yaz meyvelerini çok seviyorum ya yemeden duramam kiii :cry:
Bende yaz meyvelerini cok seviyorum... ozellikle kiraz , kavun ve üzüm.. ama kavun ve üzüm diyettekilere pek onerilmiyor....:(

Ben ramazanda formdan düştüm ya hiç bir şey yapmaya fırsat bulamıyorum. Pek çok işimi bitiremeden ne zaman akşam oluyor farkında değilim. Zaten iftardan sonra hemen yatma vakti geliyor. Ben genelde ramazanlarda böyle oluyorum ya. Uykusuz, yorgun :ruh:
Yok be abla ben senin için demedim ki 😊

Tlfnumu evde unutmuşum :işsiz: kendimi eksik hissediyorum
Ben tel kılıflı herşeyim içinde cüzdan niyetine kullanıyorum :confused::confused::confused:kartlarım param..
Artık cüzdan taşımıyorum unutursam ben felaket olur sap gibi kalırım :D :D

sen de üzülme.... olur bazen öyle durumlar hepimizin anı anına uymuyor insanlık hali :KK68::KK68::KK68:
:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Boşver sen, doktorlar abartır zaten hele ki özeller. Bunları kafana takma ve hamileliğinin tadını çıkar her anı ayrı güzel
:anneadayı: önce kalp atışı bekleyeceksin, sonra cinsiyet, sonra artık hareketlense de hissetsem diyeceksin, karnım büyüsün, renkli ultrasyon doğum telaşı falan derken bi bakıyorsun minik bir melek bırakıyorlar kollarına. :KK36:
Sonra bi bakıyorsun o melekler büyümüş 10 aylık olmuş 😍
Çoşalım inşallah

Az önce pazara gittim.
Off bende çok severim yaz meyvelerini bı öğünde bı porsiyon da yetmiyorki insana heleki bı kaç çeşit varsa evde 🤣🤣

S sisyphos
Sısy nasılsın canım gel yaz iyi gelir belki 💞💞💞💞
Merhaba canım, hala mücadelemi veriyorum. Sorunum şu, ben boşandım, eski eşimle aynı bölümdeyiz üniversitede. Kadro almaya hak kazandım ana kadromu vermiyorlar. Bildiğin gibi bir de oğlum var. Aynı yerde çalıştığımız için bir sürü baskıya maruz kalıyorum. Ben de ailemin olduğu şehirde büyük ve önemli bir üniversiteye başvurdum ve kadro aldım. Ama şimdi de gitmeme izin vermiyorlar. Zorunlu hizmetim varmış. İstifa da edemiyorum😭😭

Hey Maşallah :nazar: Ben bi dışarı çıktım pazara markete falan uğradım. bittim yaaa :ruh:
Bizim burdada pazar var ama gitmeyi gözüm yemiyor
Evde ilaçlar var eşim illa ana sağlığına götür ver dedi bı ara çıkarsam onları birakicam

Sonra bi bakıyorsun o melekler büyümüş 10 aylık olmuş 😍

Off bende çok severim yaz meyvelerini bı öğünde bı porsiyon da yetmiyorki insana heleki bı kaç çeşit varsa evde 🤣🤣

Aynen ya. Diyette değilken bile çeşit çeşit alıyordum yiyemeden çürüyordu atıyordum bide şimdi diyetteyken nasıl olacak bilmiyorum:KK51:

Back
X