Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hayırlı haberler alırsınızArkadaşlar eşim bir iş görüşmesine gitti. Olumlu geçti ama 1-2 güne geri dönüş yapacaklarmış. Çok heyecanlıyım. İnşallah olur :)
amin:)İnşallah canım hayırlı haberler alırsınız
canım menülerin diyetisyen kontrolünde olduğu için yorum yapmıyorum ama hergün neler yemişssin okuyorum21 mayis menü
Sahur
Yulaf puding(1 sub süt 3 yk yulaf pisirilir içine 1 tk kakao 1tk fıstık ezmesi konulur soguduktan sonra üzerine yarım muz (benim muz büyük olduğu için ben çeyrek kullandim) 5 çilek 7findik)
Iftar 20.30
2 zeytin
1dilim peynir (30gr)
1dilim tb ekmek
1tabak kıymalı karnabahar
3 yk yoğurt
Iftardan yarım saat sonra 3 yk salcali makarna(2 dilim ekmek hakkimin 1 diliminide boyle kullanmis oldum)
Ara 22.30
2 kupa kiraz sapli yesil cay
2 yk kuru üzüm 20 fındık
Su sayamadim spor yok
henüz kaçmadı canım önünde kocaman bir ay var diye düşün metabolizman iyise bu 1 ayda çok rahat 5 kilo verirsin bu bile seni çok zayıf gösterecek ... ama yeterki başla bi türlü konsantre olamadıngünaydın
okul bitti projeler bitmedi buraya daha sık gelmek istiyorum ama fırsat kalmıyor buraya gelmeyince de kaçırıyorum iki gündür saçma sapan yedim yazda geldi çattı
kilo vereceğimiz zamanları kaçırdım
şimdi nasıl olacak bilmiyorum
evet bende diyette olmasam bile yazın kilo almam en kötü aynı kalır kilomu korurum ....Biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruzsağlıklı beslenerek her daim kilo verilebilir. Aslında yazın kilo vermek daha kolay hem terliyoruz hem daha çok hareket ediyoruz hem de sıcaktan dolayı fazla iştahlı olmuyoruz.Geriye sadece cısslara biraz dikkat etmek kalıyor o kadar
![]()
öğle beyaz ekmek olmamış canım... ekmeksiz öğle yemeğini tamamlayabilirdin....Günaydın arkadaşlar;
Ben böyle sabah saatlerinde girebiliyorum menümü. Kusuruma bakmayın lütfen :)
Sabah 07.00
1 dilim tb ekmek
Şekersiz Çay
1kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Ara 10.00 : 2 hurma, 2 kayısı
Öğlen 12.00
1 kase mercimek çorba
5 adet yaprak sarma
1 kase yeşil salata
2 dilim beyaz ekmek
Ara 15.00-1 fincan ıhlamur
Akşam 19.00
6 yk Taze fasülye
6 yk şehriyeli bulgur pilavı
2 dilim tb ekmek
Su:2.5 lt
Spor: 6500 adım(metrodaki hiçbir yürüyen merdiveni kullanmıyorum. Bu adımların %20 si merdiven inip çıkma)
İşallah bu azmimizin sonuçlarını görürüz.
hakkınızda hayırlısı olsun canımArkadaşlar eşim bir iş görüşmesine gitti. Olumlu geçti ama 1-2 güne geri dönüş yapacaklarmış. Çok heyecanlıyım. İnşallah olur :)
Peki o zaman
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 peynirli sıkma, 1 domates, çay
Ara
Nescafe 2in1
Öğlen
1.5 porsiyon kuşbaşı et dürüm
Ara
Nogger
Akşam
Sucuklu yumurta
2 dilim pide
Peynir
Yarın niyetli değilim maalesef Perşembe inşallah tutabilirim bı aksilik olmazsa
Bu hurma yoğurt diyetine ne diyorsunuz yapan var mı sağlıklı mı
Bugün bı hemşire arkadaşım tamamen sağlıklı bı diyet olduğunu iddia etti. Bir kişi hurma ve yoğurttan ihtiyacı olduğu günlük besini karşılar dedi bana göre ise düşük kalorili bı diyet 1 hurma ortalama 25 kalori her öğün 7 hurma yiyorsun 7*25=175 calori en fazla 200 de yogurttan alsan 375 kalori eder 375*3=1125 kalori günlük aslında çok da az değilmiş kalorisibenim kiloma göre az ama ben de 4 öğün yaparım zaten niyetli olacam dayanma gibi bı problem olmaz yapsam mı acaba bayrama kadar 7 gün
Arkadaşlar eşim bir iş görüşmesine gitti. Olumlu geçti ama 1-2 güne geri dönüş yapacaklarmış. Çok heyecanlıyım. İnşallah olur :)
yani hamilelik olabilir mi ?Kızlar ilk haberi size veriyorum.
Dün yaptırdığım tahlilde beta hcg 207 çıktı
gulenyuzumsunsen sende git tahlil yaptır artık bence
Yanii, ben hiç anlamıyorum bu testlerden hamilemisinKızlar ilk haberi size veriyorum.
Aaa nasıl yani canım hamilemisin oyy kuzum ama değer düşük degilmi Dr ne dediKızlar ilk haberi size veriyorum.
senin kilondaki birine kesinlikle detoks önermem canım önce sağlıklı beslen bunu bir oturt.. kilo azaldıkça ondan sonra yapmak istersen bir gün yap derim... ben diyetim boyunca hiç detoks yapmadım... daha önceki diyetlerimde bir kere yapmıştım daha sonra daha fazla yiyerek fazlasıyla geri gelmişti...Peki o zaman
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 peynirli sıkma, 1 domates, çay
Ara
Nescafe 2in1
Öğlen
1.5 porsiyon kuşbaşı et dürüm
Ara
Nogger
Akşam
Sucuklu yumurta
2 dilim pide
Peynir
Yarın niyetli değilim maalesef Perşembe inşallah tutabilirim bı aksilik olmazsa
Bu hurma yoğurt diyetine ne diyorsunuz yapan var mı sağlıklı mı
Bugün bı hemşire arkadaşım tamamen sağlıklı bı diyet olduğunu iddia etti. Bir kişi hurma ve yoğurttan ihtiyacı olduğu günlük besini karşılar dedi bana göre ise düşük kalorili bı diyet 1 hurma ortalama 25 kalori her öğün 7 hurma yiyorsun 7*25=175 calori en fazla 200 de yogurttan alsan 375 kalori eder 375*3=1125 kalori günlük aslında çok da az değilmiş kalorisibenim kiloma göre az ama ben de 4 öğün yaparım zaten niyetli olacam dayanma gibi bı problem olmaz yapsam mı acaba bayrama kadar 7 gün
Bir oruç tutabiliyorum bir tutamıyorum dengem bozuldu yine kan ver aşı ol muayene ol yok regl tam bitmedi derken ne yiyip içtiğimi bilmiyorum koptum gittim yine Cuma günü bildirim yapacağım listeye inşallah girdiğimde daha düzenli geleceğimAynen canim sabah ve öğle cok kötüydüm simdi spor yaptim kendime geldim) sen nasilsin pek gelmiyorsun ozledik seni
![]()
Sen öyle deyince hurma yoğurt diyetim aklıma geldi omdan sonra nasıl saldırmıştım yemeklere kendini tutamadım :) haklısın sonuna kadarsenin kilondaki birine kesinlikle detoks önermem canım önce sağlıklı beslen bunu bir oturt.. kilo azaldıkça ondan sonra yapmak istersen bir gün yap derim... ben diyetim boyunca hiç detoks yapmadım... daha önceki diyetlerimde bir kere yapmıştım daha sonra daha fazla yiyerek fazlasıyla geri gelmişti...
sen hiç detoks falan düşünme önce sağlıklı beslenmeyi oturtmayı hedefle canım...
tamam bayram sonrası ilk cumadan başlıyorum menü listesini tutmaya ... yanlız belli bir kurallar koyarım yaptırımı olsun..yani sebepsiz menü vermemek olmasın. yoksa liste tutmak anlamsız gelir ki kendimi tanıyorum sonra aman ne gerek var ozaman der listeyi tutmaktan vazgeçerimmmTeşekkür ederim canım tarif içinBugün hiç görmedim seni iyi misin?
Kızlar cevaplamış canım tuzlu olduğu için ödem yapıyor. O nedenle tercih etmiyoruz mümkün olduğunca.
Geçmiş olsun canım
Güzel olan kısmı almıyoruz canım. Ben her ramazan mutlaka kilo alırdım. Spor yapmıyorum yapsam vereceğim de çaktırmayayım iyi ki listede değilim
Bana uyar valla bir gönüllü de spor listesi tutsa bayramdan sonra coşarız mutlaka
Geçmiş olsun canım.
Aşağıda ismin görünüyor. Baktım orada durup duruyorsun. Kesin dedim geçmiş okuyor. Gün içi muhabbet çok oluyor o nedenle yetişemediğin yerlerde direkt gir muhabbeteMenünü de yorumlayalım. Az olmuş aslında. Pilav pirinç değilse güzel menü. Neleri değiştirdin de hayatında kilo aldın? Sonuçta sen bu işi iyi bilenlerdensin. Yeni arkadaşlarda faydalansın bilgilerinden. Yazarsan sevinirim.
cuma günü bildirimle güzelce başla canımBir oruç tutabiliyorum bir tutamıyorum dengem bozuldu yine kan ver aşı ol muayene ol yok regl tam bitmedi derken ne yiyip içtiğimi bilmiyorum koptum gittim yine Cuma günü bildirim yapacağım listeye inşallah girdiğimde daha düzenli geleceğim