• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol canım inşallah 🥰

Takma canım ya ne güzel 8 yıldır beklediğin mucize gelmiş mutlu olmalısın. Sen hamile topiklerine git mesela mayıs anneleri grubuna. Orda sor kan pıhtılaşması olanlar neler yapmış süreç nasıl ilerlemiş. En iyi yaşayan anlatır canım benim.

Ben 3 aylık hamileyken kalktım mutfak dolaplarımı sildim. Sonra bir kanamam başladı sular seller gibi. Bişeyin geldiğini hissettim wc ye koştum ama yetişemedim wc nin önünde bir kan boşaldı ki çamaşır falan tutmuyo yani. Tamam kesin düştü gitti diye düşündüm hemen hastaneye gittik. Çok şükür sıkı tutundu kuzum bana nasipte varsa her türlü gelir dünyaya nasipte yoksa ne yaparsan yap olmaz zaten

Hamile misin ay çok sevindim senin ilk değil sanırım çocuk değil mi

konu hakkında çok bilgim yok ama şunu diyebilirim endişeni anlıyorum canım ama yapma olumlu düşün kanında güzellikler moraller aksın , bebişine mutluluklar gitsin ki olumlu şeyler olsun. Eline tesbihini al ya Allah de , biliyorsan Kuran'ı Kerim oku , inşirah suresi oku allaha tevekkül et , O na havale et ki herşey güzel olsun inşallah:KK200:
sinir bozucu ama keşke kimse kimseye karışıp can sıkmasa :KK51:
amin canım inşallah :KK68:
ay güldüm ya :KK70:
allahım havaya bak :KK70:
aynen öyle değil mi
Aslında çok takmam kim ne diyor olsa mutlu olurum bile ama düşün şu an olamıyorum demekki takıyormuşum :KK51:eşim çok istiyor benim rızamı bekliyor böyle düşündüğüm için istemediğimi duysa çok kızar valla 😊
belki o yüzden ayrılıyoruzdur :rolleyes: :KK30::KK30::KK70:
benim eşimde çok cocuk istiyor ben yooook deyince .. yazık şimdi heryerde bende istemiyorum diyor :KK70::KK70::KK70:

Ben 3. yaptığımda çevremdeki bazı kesim bana cahil gibi sanki nüfus planlamasindan haberim yok gibi baktılar şimdide diyorlar ki Zeynep oglanida buldun daha yapmazsin 😆
Kazara hamile kalsam karşılarına alıp korunma yolunu anlatacaklar 😄
Hiç takilmayin çevrede herkes konuşuyor ağzı olan konuşuyor işte 🤣🤣
hahahaha :KK70::KK70::KK70: benim ablam öğretmen çalışıyor benim çocuklara bakacak olsa bide hamileleğim seninki gibi geçse kesin 4 tane doğrurudum der her zaman... şuan 2 çocuğu var biri kız biri oğlan....

Hep olumsuz değilde ara ara yokluyor canım işte :)
Gittik kese güzeldi içinde kalbi atıyordu daha ne olacak dimi
tabiki yaaaaa ne güzel günlerin niye üzüyorsun kendini ❤️
Sende de mi ihtimal var yoksa hamilelik için :)
bilmiyorum canım 8 gün geçti , genelde düzensiz olur ama 8 gün de olmuyordu bi ihtimal sadece
benim eşimde çok cocuk istiyor ben yooook deyince .. yazık şimdi heryerde bende istemiyorum diyor :KK70::KK70::KK70:
saygı duyması güzel aslında ama üzüldüm bi an haline 😁
sağol canım :KK68: offf üzerine sarellede sürüp abartsam mı :KK70::KK70::KK70:
:sus::sus::sus::sus::sus: yap bence yap:sus:
Yap kız erkek olur belki ,Sende gelinle arkadaş olacak tip var :)
Benim de az önce aklıma geldi niyeyse 😊geliniyle kuaföre giden süslü püslü kaynanalardan olur Ada 😊

Back
X