- 29 Mayıs 2010
- 31.293
- 84.634
- 1.123
hahahYap kız erkek olur belki ,Sende gelinle arkadaş olacak tip var :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahYap kız erkek olur belki ,Sende gelinle arkadaş olacak tip var :)
ninen haksız değil ama zorluğu 2 yıl ya sonra geçiyor benceoh maşAllah olurken olsun boşver gerçi benim ninem birine beddua etmek istersen ALlah sana arka arkaya çocuk versin deyin yeter derdi![]()
Ayy benim ki de tarif konusunda öyle ya , mesela dün karnıyarık yaptım diyorum ya başlıyo anlatmayaanam bi aradı saatlerce tuttu telde beni canı sıkılmış yemek tarifi veriyor ayyy anne yapmıyacam bu yemei yapacağım zaman arar isterim diyorum... sus olsun ben anlatacam diyorbir sürü anlattı tövbe biri aklımda değil
![]()
Herkes ne mutlu ne güzel sanki ben hiç ir zaman mutlu olamicam bu hayatta tam anlamiyla hayatım yarım olcak gibi hissediyorum![]()
kaynana gelin önce spor salonunda çıkar sonra kuaföre atardık kendimizitabiki yaaaaa ne güzel günlerin niye üzüyorsun kendini ❤
bilmiyorum canım 8 gün geçti , genelde düzensiz olur ama 8 gün de olmuyordu bi ihtimal sadece
saygı duyması güzel aslında ama üzüldüm bi an haline
yap bence yap
Benim de az önce aklıma geldi niyeysegeliniyle kuaföre giden süslü püslü kaynanalardan olur Ada
![]()
hahahama ben kız istiyorum eğer bir gün hamile kalırsam ikinci çocuğumuda kız istiyorum... zaten eşim bana çok kızıyor ilk çocuk erkek olsaydı kızı bulacam diye sen 5 tane doğurudun diyor.. ama kızı ilkinde buldum ohhh rahatsın diyor
.. eşim için farketmiyor kız erkek... benikinci çocuğumun kız olacağını bilsem doğururdum sanırım
![]()
Niye bu kadar umutsuzsun canımHerkes ne mutlu ne güzel sanki ben hiç ir zaman mutlu olamicam bu hayatta tam anlamiyla hayatım yarım olcak gibi hissediyorum![]()
A aaaa o nerden çıktı yaHerkes ne mutlu ne güzel sanki ben hiç ir zaman mutlu olamicam bu hayatta tam anlamiyla hayatım yarım olcak gibi hissediyorum![]()
ayyyy ne güzel tadını çıkar , ben bi kere sarı leblebi istemiştim ... oda çarşıda geziyorduk öyle güzel koktu ki kuruyemişçinin önünden geçmiştik bir tek onu istedim.... ben hamileyken bol bol ayva yemiştim ama abartmıyorum her akşam ayva yedim.... kp bi gün bize gelmişti birlikte manava gittik hadi kızım dedi canın ne istiyorsa al ben ayvalara saldırmıştımBen bir tane doğursam adam beni kraliçe elizabeth ilan edecek , kol çantamı taşıtmıyor suyumu bile aldırmıyor, durup durup pide alayı mı kokoreç alayım mıyiiiter yiiiter
kaynana gelin önce spor salonunda çıkar sonra kuaföre atardık kendimizi![]()
Ben kız doğurursam başlık parası alcam 2 tüp bebek masrafı yaptım yok öyle bedava damatçım: D
Ben de kavunnn doğurana kadar yedim cebime dolduracak bişi olsa koyacaktım o dereceayyyy ne güzel tadını çıkar , ben bi kere sarı leblebi istemiştim ... oda çarşıda geziyorduk öyle güzel koktu ki kuruyemişçinin önünden geçmiştik bir tek onu istedim.... ben hamileyken bol bol ayva yemiştim ama abartmıyorum her akşam ayva yedim.... kp bi gün bize gelmişti birlikte manava gittik hadi kızım dedi canın ne istiyorsa al ben ayvalara saldırmıştım![]()
ben eşime canım çanta ayakkabı aşeriyorum derdimherşeyi al de ayol keyfini sür boşver![]()
ben hamileyken çalışıyordum , çalıştığım binanın önünde kokereççi olurdu ayyy akaşama doğru ölürdüm kokudan burnumu kapatarak geçerdim oaradan tiksinirdim...İştahım yok ki hele kokoreçe bayılırdım tiksinti geldi et türlerinden
kız dur daha kaç yaşındasın .... en güzel zamanların tadını çıkar ne bu mutsuzluk....Herkes ne mutlu ne güzel sanki ben hiç ir zaman mutlu olamicam bu hayatta tam anlamiyla hayatım yarım olcak gibi hissediyorum![]()
Hıııııııı anladımben eşime canım çanta ayakkabı aşeriyorum derdim![]()
bide etli çiğ köfte yeme canım... dışarda et yersen iyi pişmiş olmasına dikkat et canım aklında bulunsun ..Yemiyim o zaman bilmiyordum
ay niye böyleler bizde mi böyle olacağız acabaninen haksız değil ama zorluğu 2 yıl ya sonra geçiyor bence
Ayy benim ki de tarif konusunda öyle ya , mesela dün karnıyarık yaptım diyorum ya başlıyo anlatmayaAnne diyorum yaptım yedik bitti
Yok hala anlatıyor
Eve gidemedim ki
bizim bir arkadaşın tüp bebekle olmuştu çocuğu , bize diyordu ki çabuk çocuğumu sevin ben buna çok para verdim diyeBen kız doğurursam başlık parası alcam 2 tüp bebek masrafı yaptım yok öyle bedava damatçım: D
demek herkesin bişeye takıntısı oluyorBen de kavunnn doğurana kadar yedim cebime dolduracak bişi olsa koyacaktım o derece![]()
altın iyi fikirHıııııııı anladım![]()
O da şaşırmazdı zaten demi![]()
![]()
Bende Allah bir gebelik daha nasip ederse altın takı aşermeyi düşünüyorum
eskibilezik
Sana herşeyi iste derken şaka yapmıyordum![]()