• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tek cocuklu olan arkadaslarindan pisman olan var mi ? Keske ikincide olaydi hata yaptim diyen var mi ?

bazıları çok memnun
bir arkadaşım var kararsızdi sonra istedi hemen hamile kaldı önce çok zor oldu alışması ama şimdi iyiki oldu diyor

hayat çok pahalı çoğu da maddiyat yüzünden düşünmüyor ama bana göre bir kardeş olmalı :)
Bugun ne pişirdiniz ? Ev halkinin yemeği var bende kahvalti yapacam iftarda yumurtayi ozledimmm :kk77:

patlıcan musakKa
pilav cacık var
bende semizotu yoğurt yiycem pazardan almıştım taze

Cok sükürrrrrrrrr 😇😇😇😇😇

gözün aydın mumu çok sevindim senin adına

Sizede geçmiş olsun canım. Su an bile yanıyor ateşte birde bu haliyle içerde zaptedemiyorum ağladım artık sinirimden. Sarhoş gibiyim

ya öyle oluyor canım
hastalıkan anlamıyorlar malesef :(
dinlemiyorlar ayyy bende çok ağladım büyütene kadar ama geçti herşey geçiyor

bazıları çok memnun
bir arkadaşım var kararsızdi sonra istedi hemen hamile kaldı önce çok zor oldu alışması ama şimdi iyiki oldu diyor

hayat çok pahalı çoğu da maddiyat yüzünden düşünmüyor ama bana göre bir kardeş olmalı :)

patlıcan musakKa
pilav cacık var

ya öyle oluyor canım
hastalıkan anlamıyorlar malesef :KK43:
Yoğurtlu semizotu güzel oluyor iftarda hemde çok faydalı ama pilav yemiyoruz demi

bazıları çok memnun

patlıcan musakKa
pilav cacık var

ya öyle oluyor canım
hastalıkan anlamıyorlar malesef :KK43:
Aynen arkadaşım vallahi. Yardım edenim yok. Sinirlerim de bozuktu tuz biber oldu işte.

Back
X