- 29 Mayıs 2010
- 31.285
- 84.628
- 1.123
şuan bende açım nasıl akşam olacak acepYa oruçken hiç acıkmıyorken şu anda açım bu nasıl bişi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan bende açım nasıl akşam olacak acepYa oruçken hiç acıkmıyorken şu anda açım bu nasıl bişi![]()
Ay bende çok rahat oruç tutuyorken hamile olduğumu öğrenince iki gündür zorlanmaya başladımkesinlikle herşey kafada bitiyor
![]()
Ben çorbaya atmıyorum da bazen susamlı pideden , taze ekmekten falan yiyor elinden alasım geliyorBende kıza çorba yedirirken içine ekmek katıyorum ama bi taraftan düşünüyorum iyi mi yapıyorum. Hiç alıştırmamak lazım aslında beyaz ekmeğe
Hayırlısı canım en güzeli neyse o olsunaaaa ne diyeyim bilemedim herşeyin hayırlısı![]()
küçükken bende çorbaların içine koyuyordum yediriyordum canım ozaman kızım daha topluydu... ama kendi kedine yemek yemeğe başlayınca ekmek yemek istemiyor... ceviz istiyor ceviz veriyorum... canan karatay kızımı görse bağrına basar aferim diyeeeeBende kıza çorba yedirirken içine ekmek katıyorum ama bi taraftan düşünüyorum iyi mi yapıyorum. Hiç alıştırmamak lazım aslında beyaz ekmeğe
Benim ki de cevizi çok yer ekmeği de taze olursa sade sade kemirirküçükken bende çorbaların içine koyuyordum yediriyordum canım ozaman kızım daha topluydu... ama kendi kedine yemek yemeğe başlayınca ekmek yemek istemiyor... ceviz istiyor ceviz veriyorum... canan karatay kızımı görse bağrına basar aferim diyeeee![]()
benim kızımda buna bayılıyor hatta biz son bir haftadır eve hiç ekmek almadık... eşimde ekmeği bıraktı kızım zaten benim zorumla bir dilim yerdi... ben yemiyorum günlerce ekmek evde kalmaya başladı... artık almıyoruz kızım sabahları bu ekmekten yiyor zaten gün içinde başka ekmek yemez.... ekmeği sevmiyor ne tuhaf kız hiç anasına çekmemiş![]()
Süpersin canımbugünde sabah 45 dk eliptik yaptım..... yarında yaparım ondan sonra bayram sonrasına kadar sabah sporuna veda etmek zorundayım... cumartesi ve pazar sınavlarım var.... önümüzdeki pazartesi babam geliyor bayram sonrası gidecek...oruç tutamadığı için kahvaltı vs hazırlığı ona öğle yemeği hazırlığı derken sabah sporu yapamam. ama günlük akşam 1 saat sporumu yaparım))
Ada maşallah 58 lere gelmişsin. Sendeki bu azim bizde de olsa keşke. Bana da yetiştin artıkbugünde sabah 45 dk eliptik yaptım..... yarında yaparım ondan sonra bayram sonrasına kadar sabah sporuna veda etmek zorundayım... cumartesi ve pazar sınavlarım var.... önümüzdeki pazartesi babam geliyor bayram sonrası gidecek...oruç tutamadığı için kahvaltı vs hazırlığı ona öğle yemeği hazırlığı derken sabah sporu yapamam. ama günlük akşam 1 saat sporumu yaparım))
küçükken bende çorbaların içine koyuyordum yediriyordum canım ozaman kızım daha topluydu... ama kendi kedine yemek yemeğe başlayınca ekmek yemek istemiyor... ceviz istiyor ceviz veriyorum... canan karatay kızımı görse bağrına basar aferim diyeeee![]()
Kızlaar regl oldum![]()
Hamile misin?Ay bende çok rahat oruç tutuyorken hamile olduğumu öğrenince iki gündür zorlanmaya başladımkesinlikle herşey kafada bitiyor
![]()
Ben korkmaya basladım cıkıyorum gruptan kendinize iyi bakınHamile misin?![]()
Değil canım ana sağlığı tamkan hemogramda tüm değerlerine ücretsiz bakıyorKızlar kan sonuçlarım çok iyi bir sorun yok ama d vitaminine bakmamışlar sordum o özele giriyormuş onun için 40 Euro ödeyeceğim Türkiye’de d vitaminine nasıl bakılıyor ücretli mi
Cuma tartisini persembe akşamları mi bildiriyoruz?Günaydın kızlar
Bugün Perşembe akşam iftardan önce tartılmayı unutmuyoruz tamam mı?
İyi kazıklıyorlar zaten kanımı almışlardı bir tek d vit bakılmamış ona da ver parayı bakayım diyor neyse sorun değil bakalım ne kadar eksik çıkacakDeğil canım ana sağlığı tamkan hemogramda tüm değerlerine ücretsiz bakıyor
Zaten genelde cogumuzda d vitamini düşük
Ne güzel söyledinİyi kazıklıyorlar zaten kanımı almışlardı bir tek d vit bakılmamış ona da ver parayı bakayım diyor neyse sorun değil bakalım ne kadar eksik çıkacak
Gözünü seveyim Türkiye’nin
Canım oruçlu isen bu akşam bildirmen gerekiyor ,degilsen yarın sabahCuma tartisini persembe akşamları mi bildiriyoruz?