• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay bende çok rahat oruç tutuyorken hamile olduğumu öğrenince iki gündür zorlanmaya başladım :KK70: kesinlikle herşey kafada bitiyor:KK30:
😊😊😊
Bende kıza çorba yedirirken içine ekmek katıyorum ama bi taraftan düşünüyorum iyi mi yapıyorum. Hiç alıştırmamak lazım aslında beyaz ekmeğe
Ben çorbaya atmıyorum da bazen susamlı pideden , taze ekmekten falan yiyor elinden alasım geliyor 😊

Bende kıza çorba yedirirken içine ekmek katıyorum ama bi taraftan düşünüyorum iyi mi yapıyorum. Hiç alıştırmamak lazım aslında beyaz ekmeğe
küçükken bende çorbaların içine koyuyordum yediriyordum canım ozaman kızım daha topluydu... ama kendi kedine yemek yemeğe başlayınca ekmek yemek istemiyor... ceviz istiyor ceviz veriyorum... canan karatay kızımı görse bağrına basar aferim diyeeee :KK70::KK70::KK70:

bugünde sabah 45 dk eliptik yaptım..... yarında yaparım ondan sonra bayram sonrasına kadar sabah sporuna veda etmek zorundayım... cumartesi ve pazar sınavlarım var.... önümüzdeki pazartesi babam geliyor bayram sonrası gidecek...oruç tutamadığı için kahvaltı vs hazırlığı ona öğle yemeği hazırlığı derken sabah sporu yapamam. ama günlük akşam 1 saat sporumu yaparım ;)))

küçükken bende çorbaların içine koyuyordum yediriyordum canım ozaman kızım daha topluydu... ama kendi kedine yemek yemeğe başlayınca ekmek yemek istemiyor... ceviz istiyor ceviz veriyorum... canan karatay kızımı görse bağrına basar aferim diyeeee :KK70::KK70::KK70:
Benim ki de cevizi çok yer ekmeği de taze olursa sade sade kemirir 😊

benim kızımda buna bayılıyor hatta biz son bir haftadır eve hiç ekmek almadık... eşimde ekmeği bıraktı kızım zaten benim zorumla bir dilim yerdi... ben yemiyorum günlerce ekmek evde kalmaya başladı... artık almıyoruz kızım sabahları bu ekmekten yiyor zaten gün içinde başka ekmek yemez.... ekmeği sevmiyor ne tuhaf kız hiç anasına çekmemiş :KK70::KK70::KK70:

bende ekmek çok severim
hiç bir şey olmasın ekmek peyir olsun
zaten yüzm karbonhidrat alınca hemen irileşiyor

etimekler insanı tutuyor ama 2 tane yiyince tıkanıyorumda
normal unonun filn ekmekleri iki adet kesmiyor

bugünde sabah 45 dk eliptik yaptım..... yarında yaparım ondan sonra bayram sonrasına kadar sabah sporuna veda etmek zorundayım... cumartesi ve pazar sınavlarım var.... önümüzdeki pazartesi babam geliyor bayram sonrası gidecek...oruç tutamadığı için kahvaltı vs hazırlığı ona öğle yemeği hazırlığı derken sabah sporu yapamam. ama günlük akşam 1 saat sporumu yaparım :KK66:))
Süpersin canım👏👏
Bende birazdan yapacağım oğlumun uyumasını bekliyorum

Selam kızlar :KK36: ben açlık moduna girmeden kilo veremiyorum. Artiyim bugün. Midem den dolayı dr oruç tutmamalisin dedi. Oruç ta arindiriyor insanı bu sene tutamadım hic:KK43:

bugünde sabah 45 dk eliptik yaptım..... yarında yaparım ondan sonra bayram sonrasına kadar sabah sporuna veda etmek zorundayım... cumartesi ve pazar sınavlarım var.... önümüzdeki pazartesi babam geliyor bayram sonrası gidecek...oruç tutamadığı için kahvaltı vs hazırlığı ona öğle yemeği hazırlığı derken sabah sporu yapamam. ama günlük akşam 1 saat sporumu yaparım :KK66:))
Ada maşallah 58 lere gelmişsin. Sendeki bu azim bizde de olsa keşke. Bana da yetiştin artık ;)

Bende yiyorum ceviz bu ara beyni gelişsin çocuumun :D

Kızlar kan sonuçlarım çok iyi bir sorun yok ama d vitaminine bakmamışlar sordum o özele giriyormuş onun için 40 Euro ödeyeceğim Türkiye’de d vitaminine nasıl bakılıyor ücretli mi

Kızlar kan sonuçlarım çok iyi bir sorun yok ama d vitaminine bakmamışlar sordum o özele giriyormuş onun için 40 Euro ödeyeceğim Türkiye’de d vitaminine nasıl bakılıyor ücretli mi
Değil canım ana sağlığı tamkan hemogramda tüm değerlerine ücretsiz bakıyor
Zaten genelde cogumuzda d vitamini düşük

Değil canım ana sağlığı tamkan hemogramda tüm değerlerine ücretsiz bakıyor
Zaten genelde cogumuzda d vitamini düşük
İyi kazıklıyorlar zaten kanımı almışlardı bir tek d vit bakılmamış ona da ver parayı bakayım diyor neyse sorun değil bakalım ne kadar eksik çıkacak
Gözünü seveyim Türkiye’nin

İyi kazıklıyorlar zaten kanımı almışlardı bir tek d vit bakılmamış ona da ver parayı bakayım diyor neyse sorun değil bakalım ne kadar eksik çıkacak
Gözünü seveyim Türkiye’nin
Ne güzel söyledin 😊 bizim insanımızda yurt dışı aşığı

Back
X