- 29 Mayıs 2010
- 31.282
- 84.627
- 1.123
ödem mi acaba ?Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.8
Bugün 70![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ödem mi acaba ?Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.8
Bugün 70![]()
evet çok doğru ben hep regli olmadan önceki günler çok kilo verdim...Regl olduğunda spor yapmak çok etkili fazla yağ yaktiriyormus
Ben ilk okulda 42 kilo idim. 5. Sınıftawayyyyy maşallah 45 kilo ....... ben 45 kilo heralde 8. sınıfta falandım![]()
Çok geçmiş olsun ama kendine de vakit ayırıp doktora gitmen lazım en kısa zamanda git mutlaka ❤
fıtık olabilir mi canım ?Kızlar teşekkür ederim merak ettiğiniz için. Bir kaç gündür kalçamdan topuğuma kadar ağrı var, canım çok yanıyor. Doktora gitmem lazım ama annemin randevuları sürüyor. Kilo veremiyorum, çok moralim bozuk. Psikolojim bu aralar hiç iyi değil anlayacağınız.
işte küçüklükten başlıyor kilo serüvenimiz... inşallah kurtulacağızBen ilk okulda 42 kilo idim. 5. Sınıfta![]()
Canim stres yapma oldugu kadar elinden geleni yaptin 1 hafta boyunca daha ne yapacaksin....Akşam iftara davetliyiz
Başım a birden bi ağrı girdi .
Reglden sanırım çok ta gerginim şu tartı sabit gelse biraz rahatlayacaktım![]()
Hic gormedik cadigecen hafta 64.9
bu hafta 65.7![]()
1,5 aydır durdu resmen canım insan bozuluyor çok sıkıldım 5 ay bitecek diyetteyimCanim stres yapma oldugu kadar elinden geleni yaptin 1 hafta boyunca daha ne yapacaksin....
Evet , haklisin insan yoruluyor bi yerden sonra demoralize oluyor ama pes etmeden devam edersek zafer bizim olacak...1,5 aydır durdu resmen canım insan bozuluyor çok sıkıldım 5 ay bitecek diyetteyimhiç böyle hissetmemiştim daha önce
Bi hafta daha devam edecem sonra bırakmak istiyorum çok sıkıldımEvet , haklisin insan yoruluyor bi yerden sonra demoralize oluyor ama pes etmeden devam edersek zafer bizim olacak...
Haftaya çok iyi verecem inşallah boool leslie yapacamHic gormedik cadiolsun canim regliden kaynakli haftaya daha guzel gider inşallah...
Tabii sen kendini nasil mutlu hissedeceksen oyle olsun canim.. ama buralarda ol emiBi hafta daha devam edecem sonra bırakmak istiyorum çok sıkıldım
Aslında şöyle halimden memnunum Kilomdan falan ama takımda olup güzel şeyler yapamayınca bozuluyorum , geçen hafta 100 gr verdim bu hafta sabit geleyim diye hala kahvaltı yapmadım bu bende stres yapıyo![]()
Yok canım gitmem sohbeti seviyorum bana iyi geliyo ah bi de buranın hakkını verebilsem daha iyi olacaktı amaTabii sen kendini nasil mutlu hissedeceksen oyle olsun canim.. ama buralarda ol emi![]()
Ben yerinde olsam bayram sonrasi 2 hafta daha denerim olmadi o zaman ayrılırım.. suan sadece senin degil inan herkesin vucud dengesi degisti... ramazanda gec yemek hepimizi etkiledi... vucud suan korumaya gecti kitledi kendini hepimizin oyle... diger takimlardakilerde oyle herkesin genel bi kabizlik sikayeti var... gun icerisinde vucuda su girmiyor....buda ister istemez arti yada sabit getiriyor....Yok canım gitmem sohbeti seviyorum bana iyi geliyo ah bi de buranın hakkını verebilsem daha iyi olacaktı ama![]()
Kabızlık var eminim ondanödem mi acaba ?
evet değişti en çokta boynum ortaya çıktı hahahaartık daha sık kolye takar oldum .... köprücük kemiklerim çıktı ortaya ben çok seviyorum o kemiklerin görüntüsünü.....
... ben eşimle evlendiğim kilonun altındayım şuan ozaman ki kıyafetlerim öyle güzel oluyor ki çok mutlu oluyorum... ...hatta dün yine giydim giyidm çıkardım hahahaha
aynada kendime ada sakın bidaha 60 geçmek yoookkk dedim
![]()
o bahçeler bende olacak orayı yazlık kışık spor salonuna çeviririm valla![]()
ya benim evde okadar çokkisağol canım , evet canım güzel olan hiç bir şeyi kimseye vermedim yıllardır yük ettim... hatta eşim taşınırken çok söylendi ... şimdide iyi ki vermemişsin diyor hahahabiraz bluz sıkıntım var etek ve pantolon çokta bluzlarımı demekki vermişim
![]()