• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar teşekkür ederim merak ettiğiniz için. Bir kaç gündür kalçamdan topuğuma kadar ağrı var, canım çok yanıyor. Doktora gitmem lazım ama annemin randevuları sürüyor. Kilo veremiyorum, çok moralim bozuk. Psikolojim bu aralar hiç iyi değil anlayacağınız.
fıtık olabilir mi canım ?

LAydLiNe LAydLiNe
bende kilo durumları stabil
bu hafta da 61,8

pazartesi ankarada panele katılacağımdan çok yoğunum, dün spora da gidemedim bu yüzden
haftaya salı itibari ile düzene girerim umarım
akşam oğlum geliyor, onun hazırlığı bir yandan
bugün mens de oldum
teker teker gelin ulan :D:D:D

1,5 aydır durdu resmen canım insan bozuluyor çok sıkıldım 5 ay bitecek diyetteyim :KK43: hiç böyle hissetmemiştim daha önce
Evet , haklisin insan yoruluyor bi yerden sonra demoralize oluyor ama pes etmeden devam edersek zafer bizim olacak...

Evet , haklisin insan yoruluyor bi yerden sonra demoralize oluyor ama pes etmeden devam edersek zafer bizim olacak...
Bi hafta daha devam edecem sonra bırakmak istiyorum çok sıkıldım :olamaz:

Aslında şöyle halimden memnunum Kilomdan falan ama takımda olup güzel şeyler yapamayınca bozuluyorum , geçen hafta 100 gr verdim bu hafta sabit geleyim diye hala kahvaltı yapmadım bu bende stres yapıyo :olamaz:

Bi hafta daha devam edecem sonra bırakmak istiyorum çok sıkıldım :olamaz:

Aslında şöyle halimden memnunum Kilomdan falan ama takımda olup güzel şeyler yapamayınca bozuluyorum , geçen hafta 100 gr verdim bu hafta sabit geleyim diye hala kahvaltı yapmadım bu bende stres yapıyo :olamaz:
Tabii sen kendini nasil mutlu hissedeceksen oyle olsun canim.. ama buralarda ol emi 😍🤗

Yok canım gitmem sohbeti seviyorum bana iyi geliyo ah bi de buranın hakkını verebilsem daha iyi olacaktı ama 🤷🏻‍♀️
Ben yerinde olsam bayram sonrasi 2 hafta daha denerim olmadi o zaman ayrılırım.. suan sadece senin degil inan herkesin vucud dengesi degisti... ramazanda gec yemek hepimizi etkiledi... vucud suan korumaya gecti kitledi kendini hepimizin oyle... diger takimlardakilerde oyle herkesin genel bi kabizlik sikayeti var... gun icerisinde vucuda su girmiyor....buda ister istemez arti yada sabit getiriyor....

evet değişti en çokta boynum ortaya çıktı hahaha:KK70::KK70::KK70:artık daha sık kolye takar oldum .... köprücük kemiklerim çıktı ortaya ben çok seviyorum o kemiklerin görüntüsünü.....:olamaz::olamaz:... ben eşimle evlendiğim kilonun altındayım şuan ozaman ki kıyafetlerim öyle güzel oluyor ki çok mutlu oluyorum... ...hatta dün yine giydim giyidm çıkardım hahahaha :KK70::KK70: aynada kendime ada sakın bidaha 60 geçmek yoookkk dedim :KK62::KK62::KK62::KK62:

benimde çıkar hemen bende çok severim kadını zarif gösteriyor :)

o bahçeler bende olacak orayı yazlık kışık spor salonuna çeviririm valla :KK70::KK70:

ya evet ne güzel imkanları var ah bizde olsa :63::63::63:

sağol canım , evet canım güzel olan hiç bir şeyi kimseye vermedim yıllardır yük ettim... hatta eşim taşınırken çok söylendi ... şimdide iyi ki vermemişsin diyor hahaha:KK70::KK70:biraz bluz sıkıntım var etek ve pantolon çokta bluzlarımı demekki vermişim :KK70::KK70::KK70:
ya benim evde okadar çokki
amann zayıflıycam diye aldıklarım
inatla küçük aldıklarım
:KK51::KK51::KK51:
en son olmadıgı halde bir etek almıştım
aman seneye yaza girerim içine dedim yine giremiyorum :(

Back
X