- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altinbasak in o bisküvisi çok güzel iki adeti bir dilim ekmek kadar kalorisi var diye hatırlıyorum yine bı bak istersenform ekmek aldım
birde buskivi aldım çörek otlu kinoa lisi çıkmis altın basagin
Kapisalim canim da ramazan benim gözümü korkuttu bakalim bu hafta nasıl geçecek...Hadi bakalım kapisalim![]()
Sahalara dönüyorum diyorsun iste buuuuuYarın kendime yepyeni bir sayfa açıyorum sıkı disiplin bol spor yürüyüş hareket
Bende kahvaltiya niyetlendim kiymali sebze yaptim menemen gibi ama yumurta yok...Ama sen bana bakma bu akşam çok yedim kahvaltı bana göre değilada81
Altinbasak in o bisküvisi çok güzel iki adeti bir dilim ekmek kadar kalorisi var diye hatırlıyorum yine bı bak istersen
Evet o biskuviyi biliyorum bende aldim ama hic yemedim cekmecede duruyor...form ekmek aldım
Kizartma sebze olmasaymis menu guzel canimMenüm
Sahur : 1 adet eti form
Beyaz peynir
1 yumurta beyazı ( haşlanmış )
İftar : 1 adet içli köfte ( haşlama )
Sucuklu yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
2 adet eti form
Fırında sebze kızartma (domates soslu )
Su ; 2 lt
Spor : 63 dk Leslie
Tadı nasılform ekmek aldım
Evet pes etmek yok aksine demek ki yanlış şeyler yaptım ki bunların farkındayım artık daha da azimli olacamSahalara dönüyorum diyorsun iste buuuuu![]()
Afiyet olsun aslında güzel olmuş ben beğendimMenüm
Sahur : 1 adet eti form
Beyaz peynir
1 yumurta beyazı ( haşlanmış )
İftar : 1 adet içli köfte ( haşlama )
Sucuklu yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
2 adet eti form
Fırında sebze kızartma (domates soslu )
Su ; 2 lt
Spor : 63 dk Leslie
Bazende yanlis yapmasanda vucud kitliyor canim o zamanlarda da israrla devam etmek gerekiyor....Tadı nasıl
Evet pes etmek yok aksine demek ki yanlış şeyler yaptım ki bunların farkındayım artık daha da azimli olacam![]()
Tadı nasıl
Evet pes etmek yok aksine demek ki yanlış şeyler yaptım ki bunların farkındayım artık daha da azimli olacam![]()
Ödem olmuş gibiyim heryerim sis 1 hafta regli gelemedi bugün de çok susadım 3 lt su icmisimdir hatta...Bazende yanlis yapmasanda vucud kitliyor canim o zamanlarda da israrla devam etmek gerekiyor....
Ben de alayım 1 2 adet yerim ders çalışırken. Şekeri tamamen kesicem bana hiiicc yaramıyor en azından bundan yerim bi iki parça..çok güzel canım ben daha öncede almış tim severim ben böyle kuru şeyleri
Afiyet olsun canımBende kahvaltiya niyetlendim kiymali sebze yaptim menemen gibi ama yumurta yok...
Evt doğru canım 4 taneside baya yetiyor4 tanesi 1 dlm ekmek diye veriyor diyetisyen ler canım
Yeşil biber kırmızı biberdi evt üst üste çok oldu sahur yapmiycam bundan sonra suyumu tamamlarim zatenKizartma sebze olmasaymis menu guzel canim)
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun aslında güzel olmuş ben beğendim
Firinda kozlenmis sebze olsaydi olurdu kizartma olunca ben olmasaymis diye düşündüm...afiyet olsun bugun gunlerden cuma vucudu şaşırtmış oldun...Afiyet olsun canım
Evt doğru canım 4 taneside baya yetiyor
Yeşil biber kırmızı biberdi evt üst üste çok oldu sahur yapmiycam bundan sonra suyumu tamamlarim zaten
Teşekkür ederim canım