• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tarhana çorba
Fırında etli türlü
İçli köfte
Pirinç pilav
Yoğurtlu Kızartma
Hoşaf
Tatlı vardı canım
Kızartma ve pilav ve hoşafa dokunmadım çorbayı az içtim . Bi de tatlı dan yedim öyle geldim :KK51:
neler varmış?? Beni Allahtan kimse iftara davet etmiyor 😂 3 kg alıp günü kapatırdım artık.
Canim niye listeden ayrıldın... yurt dışına gidene kadar kalsaydın listede...
Adacım haftaya bayram tatili, eşimin köyüne gideceğiz. Orda tartılmama imkan yok. 1 hafta daha kalabilirdim ama kilo vermemek ben de çok stres yaptı, size karşı kendimi çok kötü hissediyorum. Yine buralarda olacağım tabi ama bir de böyle deneyeyim.

neler varmış?? Beni Allahtan kimse iftara davet etmiyor 😂 3 kg alıp günü kapatırdım artık.
Adacım haftaya bayram tatili, eşimin köyüne gideceğiz. Orda tartılmama imkan yok. 1 hafta daha kalabilirdim ama kilo vermemek ben de çok stres yaptı, size karşı kendimi çok kötü hissediyorum. Yine buralarda olacağım tabi ama bir de böyle deneyeyim.
Anladim canim tamam ayrilma buralardan birlikte kurtulacağız inşallah...

Kusura bakmayın netim bitti aslında bitmezdi ekstra bir durum oldu..:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Sormuş olmanıza çok sevindim..

Kaptanım kilo bildireyim hemen..
Geçen hafta ; 65.7
Bu Hafta ; 64.8
Fark ; 900
LAydLiNe LAydLiNe
Tebrikler canim güzel gitmiş 👏👏
Sorulmak hoşuna gitti demi onemsenmek insanın hoşuna gidiyor yokluğun belli oluyor 🥰😘

Bu hafta artiydim canim 59.100 oldum😢😢 elimden geleni yaptim... ama ramazanda metabolizmam durdu resmen...
Oyyy üzülme canım nerelerden indin unutma ;)
Acaba sıkılaşmamı oluyor vücutta farkettın mi?
Haftaya verirsin inşallah ;)

Şisenin üstünde öyle yazıyordu 250 ml 50 kalori diye bende ona aldandım
Hmm bi bakmak lazim. Yaziyorsa yablis degildir herhalde
O zaman bugünü baz alıyoruz. Bunu ilk kilon olarak yazıyorum canım.
Malesef
keske olcseydim tam
Ne kadar güzel e uygun bir menü afiyet olsun canım
Ben fazla diyeceksiniz sanmistim :))
betuld betuld canım 2013 te seni 298. etapta 61,6 kilo ile geri dönmek üzere ayrıldı diye bildirmişiz. Ondan sonra yarıştın mı başka?
Yok canim yarismadim. 61 mii hey gidi heyyy 2013... ah ahhh
24 mayıs cuma listem gelsin
LAydLiNe LAydLiNe

9.00
sucuk ve kaşarlı omlet
2 dilim chia ve kinoalı ekmek

14.00
1 fincan kadar leblebi (öğle yemeği yemediğim için acıktım tabi)

16.00
4 kayısı
1/2 muz

20.00
2 sk zy lı türlü
3 kaşık bulgur pilavı
2 et köfte
1 kaşık humus

22.00
3er dilim kavun-karpuz
Afiyet olsun. Meyveyle tatli istegini mi gecistirdin :))

Vucudum spor cok yaptigim icin sıkı canim... beni tarti motive ediyor ....insallah haftaya gider :KK66:)

Açıkçası sıkı bir vücudum olsun isterdim yağ oranım fazla spor yapmak lazım 🙄🙄🙄 tsbi ki
Ama gerçekte benide rakamlar motive ediyor 🤗🤗🤗

Açıkçası sıkı bir vücudum olsun isterdim yağ oranım fazla spor yapmak lazım 🙄🙄🙄 tsbi ki
Ama gerçekte benide rakamlar motive ediyor 🤗🤗🤗
Ramazan sonrasi hep beraber sporda cosalim... belki kaptan yardimcilari spor listesi tutarlar yaris duzenlerler 🤗🤗🤗
aypare ackerman aypare ackerman ve zeyneppk zeyneppk
Biriniz spor yarismasini yapsin birinizde duzenli menuleri tutsun bence... halkin isteğine kulak verinnnn 😂😂😂😂

Back
X