Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tdirekt kola takınca çalışıyor demicanım ben Merve’nin tavsiyesi ile mi band 3 almıştım. Çok memnunum. Bazı modeller yanlış ölçüm yapıyormuş, mesela kolunu oynattığında adım gibi algılıyormuş. Bilgin olsun.
fıstık gibisin kaptan![]()
Ay hemen de olduk mu yahuCook guzel yapacağına inaniyorum canim sana veaypare ackerman hayirli olsun...
Ben menüleri tutarım vaktim kalırsa spor listesini de yaparımRamazan sonrasi hep beraber sporda cosalim... belki kaptan yardimcilari spor listesi tutarlar yaris duzenlerler
aypare ackerman ve
zeyneppk
Biriniz spor yarismasini yapsin birinizde duzenli menuleri tutsun bence... halkin isteğine kulak verinnnn![]()
Cook guzel yaparsiniz canim... bence gorevleri paylasin ki bi kisiye cok yuklenilmemis olur....Tdirekt kola takınca çalışıyor demi
Ay hemen de olduk mu yahuinşallah görevimizi iyi yaparız
Ben menüleri tutarım vaktim kalırsa spor listesini de yaparım
Ramazan sonrasi hep beraber sporda cosalim... belki kaptan yardimcilari spor listesi tutarlar yaris duzenlerler
aypare ackerman ve
zeyneppk
Biriniz spor yarismasini yapsin birinizde duzenli menuleri tutsun bence... halkin isteğine kulak verinnnn![]()
Afiyet olsun cok guzel menu24 Mayıs
Saat 10:30
1.5 yumurta tavada
Domates Salatalık
2 kk Beyaz peynir
2 dl ekmek
Çay
Saat 15:30
Yarım kase mercimek çorbası
2 fırında köfte
3 çatal b.peynir
Saat 20:00
1 porsiyon et döner
1 ayran domates soğan
Saat 22:00
Çay
1 hurma 3 badem
Su = 2.5 lt
Spor = 5 bin adım
Gayet güzel olmuş 10 olmasaydı da olurmuş aslında24 Mayıs
Saat 10:30
1.5 yumurta tavada
Domates Salatalık
2 kk Beyaz peynir
2 dl ekmek
Çay
Saat 15:30
Yarım kase mercimek çorbası
2 fırında köfte
3 çatal b.peynir
Saat 20:00
1 porsiyon et döner
1 ayran domates soğan
Saat 22:00
Çay
1 hurma 3 badem
Su = 2.5 lt
Spor = 5 bin adım
Evet canım. Şarj ediyorsun. 10-15 gün gidiyor şarjı. Uzun süre oturunca uyarıyor vsTdirekt kola takınca çalışıyor demi
Ay hemen de olduk mu yahuinşallah görevimizi iyi yaparız
Ben menüleri tutarım vaktim kalırsa spor listesini de yaparım
OlurCook guzel yaparsiniz canim... bence gorevleri paylasin ki bi kisiye cok yuklenilmemis olur....
Vay be baya iyiymiş o zamanEvet canım. Şarj ediyorsun. 10-15 gün gidiyor şarjı. Uzun süre oturunca uyarıyor vs
Gitme şakın mutfağaYarın oruç tutmayacağım ama bu saatte yemeye ve geç uyumaya alıştığım için yatak yerine mutfak beni çağırıyor.![]()
Beyaz giyme söz olur siyah giyme toz olur :)Eki Görüntüle 2272526 Eki Görüntüle 2272527
Bakın bunlar yakın zaman fotoğraflarımdan. 64 felandım burada izne ayrılmadan önce galiba. Yenisinden de ekleyim birazdan. 4 kilo ne kadar fark ediyor görün.
Gelemiyommm gelemiyommmm :)Yarın oruç tutmayacağım ama bu saatte yemeye ve geç uyumaya alıştığım için yatak yerine mutfak beni çağırıyor.![]()
Boyum 1,62 kaptanım senınkı kactıBana bak beni Alamanyalara getirtip saçını başını yoldurtma. Döverim bak seni. Kendine gel artık. Hani menün nerde? Menünü yaz bakim bugün neler yedin.
Boyun kaç canım?
Menün resmen rezalet. Ayrıca yarışmadayız şuan farkındasın dimi ve sen ana listedesin. Öyle 1-2 kilo verme ama bi 100 gram 200 gram verebilirsin bence. Hadi sende kendine gel lütfen. Bayrama az kaldı. Ne kadar verirsek o kadar kardayız.
Aynen canım çok haklısın. Ben şuan bile abartı durmuyorum ama ben 36 beden olmayı istiyorum. Şu an 36 bedenler dar geliyor. Senin 50 ye kadar yolun var boyuna göre.
Adanın son halinin fotoğrafını gördüm canım. 55 e indiğinde harika görüneceğini düşünüyorum.Şimdide gayet güzel ve fit duruyor ama biraz daha verirse eminim daha iyi olacak.
Bencede ada olsun o çok ilgili.Kaptan yardımcısı görevleri varmı önemli kaptanımdiğeri de ada abla olsun bence
Hımm bende adanın istemediğini görmeden ada olsun demiştim :)Var tabii ki canım kaptan yardımcısı demek kaptan demekAda daha önce yardımcıydı şimdi istemiyor.
Maalesef canım eğer Ada fikrini değiştirmediyse istemiyor kaptan yardımcısı olmayı.
İki gündür menün de İce tea görüyorum canım. Bence çok fazla tüketme. Çökertmede patates kızartması var mıydı? Adım sayın ve su miktarı harika
Bende çok merak ediyorum