- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
420 kalori almışsın haberin olsun70 grlık kare fıstıklı çikolata yedim .
Daha doğrusu yuttum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
420 kalori almışsın haberin olsun70 grlık kare fıstıklı çikolata yedim .
Daha doğrusu yuttum![]()
Sana 2mil cezası veriyorum pazardan sonra her gün
Malesef haberim var420 kalori almışsın haberin olsun
Durduramadinmi kendini niye böyle oldu
Durdurmuş gibi mi duruyomDurduramadinmi kendini niye böyle oldu
Ben bi paket yesem ikinciyi de açardımDurdurmuş gibi mi duruyom![]()
O kim ?Şu ay geçsin de bi rümeysaya ben de başvurucam çok güzel kilo versiriyo bi yandan kararsızım bi yandan başvurmak istiyorum
Canım çikolata istedi yememek için 1 hurma 10 fıstık yedim 1 lt su içtim .Ben bi paket yesem ikinciyi de açardım
Sağol canimIlık bi duş al canım iyi gelir çok geçmiş olsun
Tekrar geçmiş olsun canım .Sağol canimduş aldim ama baş agrim gecmedi... iftari yapayim hemen bir agri kesici alayim...
Ya maksat ortada boreek olsun tadi guzel olduktan sonra ha pacanga ha pizzaBence pastırmasız olmaz o zaman senin ki sucuklu mini pizzaolur
Regliden kaynakli tatli ataklari oluyordur canim..Sadece çikolata bile değil bugün menüm berbat
niye böyleyim bilmiyorum
kendimi durduramıyorum
ana öğünlerim güzel ama etki etmiyor
gözüm dönmüş durumda
Buz koydunmu hamileyken kurtaricimdiSağol canimduş aldim ama baş agrim gecmedi... iftari yapayim hemen bir agri kesici alayim...
Öyle diyorsan güzel olur canım bişi olmaz benceYa maksat ortada boreek olsun tadi guzel olduktan sonra ha pacanga ha pizza
Bende öyle düşünüyorum yine Tazmanya canavarına dönüştümRegliden kaynakli tatli ataklari oluyordur canim..
Ayy bende agzimi sursem hepsini yerim valla zamaninda ne yerdim ne günlerdiCanım çikolata istedi yememek için 1 hurma 10 fıstık yedim 1 lt su içtim .
Yarım saat sonra hala isteğim geçmedi .
Ve çikolatayı yedim.
Yani Bende açmış kadar oldum .![]()
Ya kendi basima diyete odaklanamadim para verince mecbur diyorsun bide seceneklerin olmasi guzel diyettteyim diye kendini çok sikmiyor muhakkak bi telafisini buluyonŞu ay geçsin de bi rümeysaya ben de başvurucam çok güzel kilo versiriyo bi yandan kararsızım bi yandan başvurmak istiyorum
Sabah da kavunla kayısı yemiştim güya meyve hakkım bitti diye dengelemiştim 1 tane yiyipAyy bende agzimi sursem hepsini yerim valla zamaninda ne yerdim ne günlerdicanim suan metabolizma hızlı calisiyor regli oldugun icin erir gider insallah.. keske 3 hurma yeseydin 1 tane tatli istegini kesmiyor...