• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaw şu ünlüler hic mi yemiyorlar... biz bir gun yesek tarti hemen fark ediyor...dogum yapiyorlar bir ay sonra incecikler nasil oluyor yaaa🤔🤔🤔
Evet su cagla sikeli gorunce uyuz oluyirum acaba diyorum hayattan zevk aliyor mu hic

Yaw şu ünlüler hic mi yemiyorlar... biz bir gun yesek tarti hemen fark ediyor...dogum yapiyorlar bir ay sonra incecikler nasil oluyor yaaa🤔🤔🤔
Evet su cagla sikeli gorunce uyuz oluyirum acaba diyorum hayattan zevk aliyor mu hic
Aynı şeyi ben geçenlerde düşündüm
Bizim sorunumuz hayatın merkezine yemeği koymak sanırım . Bıraksalar 24 saat yerim bıkmam ama onlar için böyle değil gibi duruyo

Şu ay geçsin de bi rümeysaya ben de başvurucam çok güzel kilo versiriyo bi yandan kararsızım bi yandan başvurmak istiyorum
Kesinlikle denemelisin çok güzel dengeliyor listeleri. Geçen sene aldım ben ondan danışanlık. Sadece mesajlara geç dönüyor. BEn doğum yaptığımda o hamileydi danışan almıyordu yoksa ona başlayacaktım. Tuğba da çok iyi ona da başlayabilirsin.

Kesinlikle çok iyi geldi. 🤗
Çok şükür beni anlayan biri 🤗
aynen arada nefes almak gerekir benim şuan yaptığım ama bugün son kararla geri döndüğüm gibi ;)
70 grlık kare fıstıklı çikolata yedim .:oha:
Daha doğrusu yuttum :110:
bende Arada bir öyle yapıyorum sanki gizli gizli biri beni izliyor gibi ayaküstü kapalı kapılar ardında çiğnemeden yutmalar :kk70

Back
X