• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nette leslie upper body yazinca bi video cikiyor ama leslie sansone degil de, siyahi bi kadin yaptiriyor o mu?

Kadin ustunde ne renk kiyafet var bulmuya çalışıyorum :KK66:
Üstünde açık mavi altında siyah tayt. Göbek eritme ama Su yerde yapılan değil. Walk video diye yazincada çıkıyor. 15 dk 22 dk 45 dk 'lik videolar var

Bugün menü
Sahur 23.15
1c.bardagi kefir
Semizotu salatasi

Aksam 19.51
3 kuru erik
2,5 tavuklu lahmacun
1 bardak ayran
Yeşillik
1 avuc kiraz

Ara
2 hurma ve 7 findik

1.5 lt ancak su icebilirim.. LAydLiNe LAydLiNe

Spor yok
Hafta sonu kosusturmasi vardi spor yapacak halimde yoktu zaten.. vucudum çökmüş gibiydi bugün...
Afiyet olsun canım çok güzel 😍

Ayy evet canım öyleymişş 🤗
Evet canım bende ufak çaplı bi şok yaşadım ama geçti.
çok teşekkürler canım benim 🤗
Süpriz yumurtamı bu yani:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anne::anne::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:
Mutluysan ne güzel kaçıncı çocuk ilk değil galiba..
Aaa eskibilezik eskibilezik ayağını mı surudün taze anne nasıl gidiyor :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Msnumu vereyim kızlar

Sabah 10.30
2 has yum Az peynir salatalık çay 2 dil form ekmek

Saat 16 da 1 elma sütlü kahve ile

Saat 19.50
Tavuk ızgara
Salata 1 bardak ev yapımı şalgam

Su 2 lt
Spor yok tüm gün iftara hazırlık yaptım
ev yapımı şalgam nasıl yapılıyor Asya?
Sinavda tam klimanin altindaydim kafama kafama vurdu bas agrim vardi suan azaldi sukur ilac aldim...
nasıl geçti canım?
Ben haftaya bi salonu dip kose temizleyip kapisini kapatirim bayrama hazir olur.. zaten temiz bi elden bir daha geciririm... mutfak dolaolarinida silersem yeter.. normal dip kose soyle genel evi temizlerim bayrama merhaba derim.. bayram sonrasi diger odalari ayrintili temizlerim hic halim yok ..m
bayramda memleket ziyareti var mı?

ev yapımı şalgam nasıl yapılıyor Asya?
nasıl geçti canım?
bayramda memleket ziyareti var mı?
Canim çalışmadığım icin o piti piti yaptim...😂😂
Bayramda memlekete gitmiyoruz zaten bu pazartesi babam gelecek bayrami onunla geçireceğiz...Allah kismet ederse temmuzda gidecegiz memlekete.. ayyy daha vermem gereken kilom var onlarida vereyim oyle gideyim insallah...

Canim çalışmadığım icin o piti piti yaptim...😂😂
Bayramda memlekete gitmiyoruz zaten bu pazartesi babam gelecek bayrami onunla geçireceğiz...Allah kismet ederse temmuzda gidecegiz memlekete.. ayyy daha vermem gereken kilom var onlarida vereyim oyle gideyim insallah...
Tabi malatyaya gidince bol bol et yemekleri yiyeceksin kilo alacaksın 🤣🤣 off benim yerimede ye 😁

Back
X