Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah zihin açıklığı versin canımKizlar sinavdan geldim direkt ev temizliğine basladim babam bugun gelebilirmis... o gelmeden evi temizleyeyim... ogleden donra yine sinavim var ara ara uğrarım![]()
BaşarılarKizlar sinavdan geldim direkt ev temizliğine basladim babam bugun gelebilirmis... o gelmeden evi temizleyeyim... ogleden donra yine sinavim var ara ara uğrarım![]()
Tamam canım dediğime bak JıllıanaDün ben yapmadım ya ama normalde pazar off day olacaktı onun yerine bugün yapacam
İnşallah canım
İnşallah faydası olur istediğin gıbı
iyi geçer inşallah canımKizlar sinavdan geldim direkt ev temizliğine basladim babam bugun gelebilirmis... o gelmeden evi temizleyeyim... ogleden donra yine sinavim var ara ara uğrarım![]()
Canim afiyet olsun ama oldukca az yiyorsun...
2 oda 1 salon dip köşe sildim süpürdüm
Camlarını da sildim.
Mutfak antre sildim süpürdüm ,
wc yi lavaboyu yıkadım ,
Kanepe ve halı örtülerini yıkadım..
Kapılar
Mutfak dolapları
Balkonlar
Ve banyo kaldı .
Akşama kadar da bunları yapacağım![]()
Çok aşırı zayiflikta iyi değil. Nacizhane fikrim. Bence sporla bölgesel calisYa kızlar spor konusunda da bir yol izlemem laızm inçe bel sıfır göbek şekilli popo kilo vermesem bile bunları yapmam lazım 5 kg versem belkide çok zayıf gözükeceğim off bilemedim
Ne yapayım hergün siz söyleyin tavsiyeleriniz neler
Pilates yap canım squatla beraberYa kızlar spor konusunda da bir yol izlemem laızm inçe bel sıfır göbek şekilli popo kilo vermesem bile bunları yapmam lazım 5 kg versem belkide çok zayıf gözükeceğim off bilemedim
Ne yapayım hergün siz söyleyin tavsiyeleriniz neler
BEn anlamıyorum bu kadar işi biz 2 kişi bitiremiyoruz siz nasıl yapıyorsunuz.2 oda 1 salon dip köşe sildim süpürdüm
Camlarını da sildim.
Mutfak antre sildim süpürdüm ,
wc yi lavaboyu yıkadım ,
Kanepe ve halı örtülerini yıkadım..
Kapılar
Mutfak dolapları
Balkonlar
Ve banyo kaldı .
Akşama kadar da bunları yapacağım![]()
Valla yaptım canımBEn anlamıyorum bu kadar işi biz 2 kişi bitiremiyoruz siz nasıl yapıyorsunuz.
Ben 1 balkon yıkadım iki makine çamaşır serdim şimdiye kadar![]()
Ben çocukların ihtiyacını giderip ellerine bi oyun ve atıştırmalık bulup 2 saat kadar beni çağırmayın diyince dinliyorlar canım ,BEn anlamıyorum bu kadar işi biz 2 kişi bitiremiyoruz siz nasıl yapıyorsunuz.
Ben 1 balkon yıkadım iki makine çamaşır serdim şimdiye kadar![]()
Kız niye inanmayayım inanıyorum tabii ki nasıl yaptığını anlamıyorum sadeceValla yaptım canımnasıl inandırıyım şimdi seni
İşe başlamadan çocukların karınlarını doyuruyorum sularını veriyorum , wc ye götürüyorum önce çocuk odayı temizleyip yanlarına atıştırmalık verip işe koyuluyorum .
Sırayla
Tüm halıları süpürüp kaldırıyorum
Oda oda süpürüyorum
Camlar çok kirli değildi lekeliydi mikrofiber biri ıslak biri kuru 2 bezle siliyorum
Sonra yerleri siliyorum
Kuruyunca seriyorum.
Saat 9 buçukta başladım o üstte yazdıklarımı yaptım mesajı yazana kadar .
Şimdi nevresimleri değiştirdim.
Biraz dinlenmek için oturdum.
Diğer işlere başlamadım daha biraz dinlenip yapcam yoruldum
aşşşırı titiz değilimdir ama piste yapmam yaptığım işi biraz hızlı olduğumu söylerler ama bilmiyorum ben böyle yapıyorum![]()