• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de şimdi gaza geldim oturma odasının camını sileyim. Bizim camlar zor siliniyor ama yaa demirler uğraştırıyor😕

Eklentiler

• AA9E7421-8DB3-4C89-A7CA-6F72104BCA0E.webp
    AA9E7421-8DB3-4C89-A7CA-6F72104BCA0E.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 34
Ben de şimdi gaza geldim oturma odasının camını sileyim. Bizim camlar zor siliniyor ama yaa demirler uğraştırıyor😕
Bak bi sebep daha bulundu benim cAm bundan küçük :KK70: Göz kararı 130 cm e 130 dur aşağı yukarı . Çok inceleme. temizlik de bence dozunda yapılmalı .Herşey mis olsun derken ömür geçiyor .Camını sil dışarı gözüksün yeter Demiri napcan amaaaaan 😊:KK70:

Bak bi sebep daha bulundu benim cAm bundan küçük :KK70: Göz kararı 130 cm e 130 dur aşağı yukarı . Çok inceleme. temizlik de bence dozunda yapılmalı .Herşey mis olsun derken ömür geçiyor .Camını sil dışarı gözüksün yeter Demiri napcan amaaaaan 😊:KK70:
Zaten kirli gösteren demiri. Sildim güzel oldu oh içim rahatladı :D

Herkes temizlege girişmiş :temizlik:ben yarın baslicam. Bugün spor yaptım düş aldım uzaniyorum dün pert oldum

Çok aşırı zayiflikta iyi değil. Nacizhane fikrim. Bence sporla bölgesel calis
evet çocuk gibi görünmekte istemiyorum en önemli sorunum göbeğin orası düz olsun varsın 60 kg olayım :)
Pilates yap canım squatla beraber
Pilates çok iyi fikir aslında ama ondan da sıkılıyorum sadece hareket yapsam sabit hareketler mek şınav squat gibi ne kadar sürede etki eser acaba

evet çocuk gibi görünmekte istemiyorum en önemli sorunum göbeğin orası düz olsun varsın 60 kg olayım :)

Pilates çok iyi fikir aslında ama ondan da sıkılıyorum sadece hareket yapsam sabit hareketler mek şınav squat gibi ne kadar sürede etki eser acaba
1 ayda farkı görürsün bende mekik programına başlayacağım sırayla düz mekik uzanma ve 100 Zipzip başlayalım mı beraber

Maaşallah valla ben yarın evi süpürürüm belki silerim :) birde lavabolar o kadar bitti gitti büyük temİzliği zaten yapmıyorum :)
Ebru sallinin 21 günlük karin cd si var

Ayrica 21 günlük selülit cd side var ben yapmadim.ama yapan bi arkadasim vardi kk dan resmini gösterdi 0 selülit kalmisti

Maaşallah valla ben yarın evi süpürürüm belki silerim :) birde lavabolar o kadar bitti gitti büyük temİzliği zaten yapmıyorum :)
niye yapmıyon kız 😊
Kizlaaarr simdi tartildimmm 79.6 :KK76::KK76:

80nin altina dusmek bile cok iyi hissettirdi. Asla bozmamaliyimmm
evet ya o duygu da bambaşka :KK36: darısı 6 lara canım inşallah
Anka Anka gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen kizlar maşallahiniz var 🤗 kolay gelsin
Sağol canım :KK36:

madamhd madamhd MuMu85 MuMu85 ben de es tarafindan fahri trabzonluyum :))

Aa ne güzel 🤗 yok mu arttıran :KK45:

Süpriz yumurtamı bu yani:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anne::anne::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:
Mutluysan ne güzel kaçıncı çocuk ilk değil galiba..
Aaa @eskibilezik ayağını mı surudün taze anne nasıl gidiyor :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Yani korunmuyordum ama bu kadar da çabuk olur diye düşünmemiştim. Bu ikinci olacak nasipse ilki 10 aylık.

Kizlaaarr simdi tartildimmm 79.6 :KK76::KK76:

80nin altina dusmek bile cok iyi hissettirdi. Asla bozmamaliyimmm

Ay ne güzel maşallah 🧿 ben takıldım 80ne yaa. Kilo almaya başlamadan 7leri ucundan da olsa bi görseydim keşke :KK51:

Back
X