• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 ayda farkı görürsün bende mekik programına başlayacağım sırayla düz mekik uzanma ve 100 Zipzip başlayalım mı beraber
belki bayramda Türkiye’ye gitme ihtimalim var o yüzden 1 ay yapamam bayrama kadar birşeyler yapmalıyım 9 günde ne yapabilirsem artık
Kizlaaarr simdi tartildimmm 79.6 :KK76::KK76:

80nin altina dusmek bile cok iyi hissettirdi. Asla bozmamaliyimmm
o duyguyu çok iyi bilirim 6 lı rakamlardan 5 li rakamalra düştüğüm deki sevinç tartıyı öpecektim az kalsın :)
Ebru sallinin 21 günlük karin cd si var

Ayrica 21 günlük selülit cd side var ben yapmadim.ama yapan bi arkadasim vardi kk dan resmini gösterdi 0 selülit kalmisti
hiç kulağa inandırıcı gelmiyor selülit olayım dışardan bakınca belli olmuyor elle sıkmam lazım çıkması için oraya hiç takılmıyorum gözüme batmıyor ama karın yok mu o sezeryan karnı birazda popolu olmak istiyorum :)
niye yapmıyon kız 😊
evet ya o duygu da bambaşka :KK36: darısı 6 lara canım inşallah

Sağol canım :KK36:
artık yardımcım var ;) veda ettim büyük işlere

keşke bir olsa sabah +2 görsem şaşırmam :KK70:
:KK74:

Eğer senin şu yeşil fasulye ölçüsü doğruysa ben anladım niye kilo veremiyorum :bicak:
bu sabah tartı ne dedi ? ben kafayı yiyecem ısrarla tartı aynı yaaaa hiç oruçta kilo veremedim artık kabullendim...
babam geldi çook zayıflamışsın hiç hoş olmamışsın dedi bende sağol baba dedim:KK70::KK70::KK70:

ada81 ada81 canım o Lesliyi ben kendi google drive hesabıma yüklemiştim. Geçen hafta bellek yetersiz demeye başlamıştı oğlan silmiş. Zaten USB de varmış ne gerek varmış :kızgın: PC bulunca yine upload ederim canım. Nette yok o video bildiğim kadarıyla🤔
tamam canım sağol ;)

bu sabah tartı ne dedi ? ben kafayı yiyecem ısrarla tartı aynı yaaaa hiç oruçta kilo veremedim artık kabullendim...
babam geldi çook zayıflamışsın hiç hoş olmamışsın dedi bende sağol baba dedim:KK70::KK70::KK70:
benim babamda beğenmedi beni 70 ken görünce 😊😊
Tartı artı 🙈
Kendime ceza verdim akşama kadar ev temizledim hareket ettim . Şu ana kadar 2 lt su içtim elimden geleni yapıyorum 🤷🏻‍♀️
benime evde tekrar temizlik istiyor:ıslık::ıslık:
Ay benimki istiyordu verdim bugün istediğini :KK70:

ya hep bir koşturma ile geçiyor
yani ramazanda oruç tutmadım düzenim kaçtı birde yedikçe yiyesim gelen biriyim ben ada
az kesilmişken boğazım yemek istemiyorum
daha başka ne eklerim bilmiyoRum

meyve beni çok acıktırir yemek istemiyorum o yüzden başkada ne olur bilemedim
akşamları ete ve tavuğa yer ver canım ;)

2 oda 1 salon dip köşe sildim süpürdüm
Camlarını da sildim.
Mutfak antre sildim süpürdüm ,
wc yi lavaboyu yıkadım ,
Kanepe ve halı örtülerini yıkadım..

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Kapılar
Mutfak dolapları
Balkonlar
Ve banyo kaldı .
Akşama kadar da bunları yapacağım :KK51:
oooo ellrine sağlık mis gibi olmuştur :KK68::KK68:s ende gurbettesin demi aileler başka memlekette bayramda çok gelen giden oluyor mu ?

Kahvaltı 09.30
1 form ekmek,1 omlet, 1 salatalik, 1 dilim beyaz peynir, 3 zeytin, 1 çay kaşığı acı biber salçası

Ara
Maden suyu

Aksam 17.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak Ton balıklı sebzeli salata

2.lt su içildi
3 mil Leslie yapıldı
LAydLiNe LAydLiNe
afiyet olsun canım gayet güzel ;)

benim babamda beğenmedi beni 70 ken görünce 😊😊
Tartı artı 🙈
Kendime ceza verdim akşama kadar ev temizledim hareket ettim . Şu ana kadar 2 lt su içtim elimden geleni yapıyorum 🤷🏻‍♀️

Ay benimki istiyordu verdim bugün istediğini :KK70:
eski adamlar kiloyu seviyorlar :KK70::KK70:
sen bayağı isteğini vermişsin ellerine sağlık ;)

Back
X