- 29 Mayıs 2010
- 31.269
- 84.604
- 1.123
bizde öyleyiz arkadaş çevresi gelir onlarda tatile gitmezlerse...gurbetteyim canım kimse gelip gitmiyor eşim esnaf bayramda da dükkanda oluyor bize bayram yok malesef![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde öyleyiz arkadaş çevresi gelir onlarda tatile gitmezlerse...gurbetteyim canım kimse gelip gitmiyor eşim esnaf bayramda da dükkanda oluyor bize bayram yok malesef![]()
sözün bittiği yerParkta bir kadın var mini şort giymiş öyle güzel ki bacakları sıkı selülit yok parlak inçe uzun daha ne diyim
Çok beğendim gerçekten süper menüKahvaltı 09.30
1 form ekmek,1 omlet, 1 salatalik, 1 dilim beyaz peynir, 3 zeytin, 1 çay kaşığı acı biber salçası
Ara
Maden suyu
Aksam 17.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak Ton balıklı sebzeli salata
2.lt su içildi
3 mil Leslie yapıldı
LAydLiNe
Valla kendi gözümle görmesem bende inanmazdim belkibelki bayramda Türkiye’ye gitme ihtimalim var o yüzden 1 ay yapamam bayrama kadar birşeyler yapmalıyım 9 günde ne yapabilirsem artık
o duyguyu çok iyi bilirim 6 lı rakamlardan 5 li rakamalra düştüğüm deki sevinç tartıyı öpecektim az kalsın :)
hiç kulağa inandırıcı gelmiyor selülit olayım dışardan bakınca belli olmuyor elle sıkmam lazım çıkması için oraya hiç takılmıyorum gözüme batmıyor ama karın yok mu o sezeryan karnı birazda popolu olmak istiyorum :)
artık yardımcım varveda ettim büyük işlere
Babalar öyle canim ben 70 kilo civarindayken yemek yedirmiyolar mi sana diyordubu sabah tartı ne dedi ? ben kafayı yiyecem ısrarla tartı aynı yaaaa hiç oruçta kilo veremedim artık kabullendim...
babam geldi çook zayıflamışsın hiç hoş olmamışsın dedi bende sağol baba dedim![]()
darısı sana inşallah canımbende bu hafta az az yapacam sen iyi bitirdin maşallah ohh güle güle otur...
aynen canımeski adamlar kiloyu seviyorlar
sen bayağı isteğini vermişsin ellerine sağlık![]()
aynen kaderimiz böyleymişbizde öyleyiz arkadaş çevresi gelir onlarda tatile gitmezlerse...ne yapalım sağlık olsun artık ..
Anka izleye izleye bugün sonunda revani yaptım
o kadar izledim ama kekine 1 çaybardağı şeker yerine bir su bardağı koymuşum
babam beğendi güzel omuş dedi akşam bende ucundan azcık test ederim
![]()
2 oda 1 salon dip köşe sildim süpürdüm
Camlarını da sildim.
Mutfak antre sildim süpürdüm ,
wc yi lavaboyu yıkadım ,
Kanepe ve halı örtülerini yıkadım..
Kapılar
Mutfak dolapları
Balkonlar
Ve banyo kaldı .
Akşama kadar da bunları yapacağım![]()
sağolun kızlar ama o piti piti yaptım vallasınavda bir ara ev temizliğini düşündüm kafamda onu sıraya koydum .. önce balkonları yıkayayım vs
![]()
akşamları ete ve tavuğa yer ver canım![]()
bende oda oda kağıda yazarımay maşallah sende eli hizlillardansin
bende iki dolap yaptım çocuk odası kendi odam binmiyor hiç iş
ada ya , bende hep kafamda planlarım nasıl başlayacağımı
ya çok geç oluyor eve geldiğim saat
o yüzden hep hafif yiyorum
zaten ramazan sonrası öğlen menülerim ev yemekleri olacak hep , yemek çıkmaya devam edecek; )
Çorba, köfte, salata ,sebzeKayinvalideme geldik iftara baska da misafir gelecek.
Menu kalabalik. Ne yiyecegime simdiden karar vermem lazim.
Arpa corbasi var. Yoresel bir sey yemek gibi.
Etli sebzeli guvec
Sultan kebabi -yufka icinde et mantar- ustu besamel sos
Kofte
Pilav
Patlican kabak kizartma
Fellah kofte
Salata
Baklava
Gullac
Dun aksam da sahurda disardaydik ekmek arasi yedik. O yuzden iftari kacirmamak istiyorum.
Corba, guvec, kofte ve salatadan yesem iyi di mi
Şimdiye kadar yemişsindir ama seçtiklerin güzel canım afiyet olsunKayinvalideme geldik iftara baska da misafir gelecek.
Menu kalabalik. Ne yiyecegime simdiden karar vermem lazim.
Arpa corbasi var. Yoresel bir sey yemek gibi.
Etli sebzeli guvec
Sultan kebabi -yufka icinde et mantar- ustu besamel sos
Kofte
Pilav
Patlican kabak kizartma
Fellah kofte
Salata
Baklava
Gullac
Dun aksam da sahurda disardaydik ekmek arasi yedik. O yuzden iftari kacirmamak istiyorum.
Corba, guvec, kofte ve salatadan yesem iyi di mi
Biraz once yedim revanimi sekeride gayet guzel olmus esim iyikide bir su bardagi koymussun dedidarısı sana inşallah canım
aynen canımBi mutfak dolapları kaldı
aynen kaderimiz böyleymiş
sadece fazla şekerli olur bişi olmaz canım
![]()
Gayet guzel menu canim afiyet olsunKahvaltı 08:45
3 yk mantar sote
2 dilim kepek ekmek
7 zeytin domates salatalık
13:50 3 kayısı +yarım sb yoğurt
Akşam 19:50
3 yk kıymalı kabak
1küçük karnıyarık