- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Yapabileceğin işlere başla canım sonra kendine güvenin de azalıyor. Kendine eziyet etmeye gerek yok bayramdan sonra başlarsınben de bayramın birinci günü başliyim bari![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapabileceğin işlere başla canım sonra kendine güvenin de azalıyor. Kendine eziyet etmeye gerek yok bayramdan sonra başlarsınben de bayramın birinci günü başliyim bari![]()
Canım bence ayrılma. Bende mesela artiydim bu hafta. Senin değil benim vicdan yapmam lazım. Senin ramazan sonrası da çatır çatır vereceginede inanıyorumArtik listedeki arkadaslara birakiyorum karari cik listeye zarar veriyorsun derlerse anlayışla karsilar basim gözüm üstüne...yok devam et derlerse beni bir haftada daha idare ederlerse toparlarim)
Evt çok iyi olurAnka daha iyi aciklar canim ama benim bildigim kadariyla soyle bayramin olacagi o hafta cuma gunu kilo bildirim yapilmayacak bir sonraki hafta kilo bildirimi yapilip yuzdeler ikiye bolunecek....
Süpermiş inşallah olurBayram haftalarında bildirim yapılmıyor sonraki hafta herkesin aldığı/verdiği kilo 2 ye bölünüyor canım.
Okul bitti mi ne zaman dönüyorsun memlekete ?Ben 30 40g gun yaptım hiç yapay şeker yemeden sadece meyve ile sonra 1 hafta bozuldu şimdi 20 25 gündür hala yapay şeker yemedim ama 2 gündür hiç meyvede yemiyorum tek korkum bayram çünkü yemeyince zorla yediriyorlar başım ağrıyor deyip kacacam![]()
Yogurt 1 kase super olur..Akşama kendime kıymalı kabak yemeği yapıyorum yanına ne yapabilirim?? Salata olmaz malzemem yok yardım ediinnnn
31 inde inşallah eğer bütünleme sınavlarına kalmazsam ki kalmam diye düşünüyorumOkul bitti mi ne zaman dönüyorsun memlekete ?
Insallah canim, hepbirlikte bir atağa geceriz...Canım bence ayrılma. Bende mesela artiydim bu hafta. Senin değil benim vicdan yapmam lazım. Senin ramazan sonrası da çatır çatır vereceginede inanıyorum
Ben inanıyorum bayram sonrası bomba gibi gidecek takım bak gör abla herkes hedefe Gelecek bu yaz sonundaInsallah canim, hepbirlikte bir atağa geceriz...
Kalmazsin insallah canim , ohhh mis eve gidince annenin yemeklerine saldirma sakin... eylulde okula döndüğünde okuldaki herkesin agzi acik kalsin31 inde inşallah eğer bütünleme sınavlarına kalmazsam ki kalmam diye düşünüyorum
Inşallah canimBen inanıyorum bayram sonrası bomba gibi gidecek takım bak gör abla herkes hedefe Gelecek bu yaz sonunda
Saldırmam saldırmam kendim yapacam evdeki malzemelerle hem konserve ve hazır çorba yerine doğal şeyler süper olacak eylülde saçlarımı da uzatacamKalmazsin insallah canim , ohhh mis eve gidince annenin yemeklerine saldirma sakin... eylulde okula döndüğünde okuldaki herkesin agzi acik kalsin![]()
Çorba , yoğurtAkşama kendime kıymalı kabak yemeği yapıyorum yanına ne yapabilirim?? Salata olmaz malzemem yok yardım ediinnnn
Ayranlı soğuk corbaAkşama kendime kıymalı kabak yemeği yapıyorum yanına ne yapabilirim?? Salata olmaz malzemem yok yardım ediinnnn
Çok iyi gider bunu yapaymAyranlı soğuk corba