- 29 Mayıs 2010
- 31.269
- 84.604
- 1.123
Serumlar var canim bi arastir..Bildiğiniz etkili saç uzatma yöntemleri var mı saçın uzamasını hızlandıran
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serumlar var canim bi arastir..Bildiğiniz etkili saç uzatma yöntemleri var mı saçın uzamasını hızlandıran
Pazartesi sendromuselam kızlar nasılsınız
nasıl bi uyku bastırdı beni anlatamam
gün bitse eve gitsem modundayım
Kaliteli saf zeytinyağı sürün diyorlar eve gidince sürecem bide sinameki kürü yapayım Eylül'e kadar nasıl uzayacak bakalımSerumlar var canim bi arastir..
Ada abla senin saçların çok güzel gibi hissediyorum bakım yapıyor musum hangi ürünleri kullanıyorsunPazartesi sendromu![]()
İyiyiz canım sen nasılsın bende çok uykusuzum uyuyamadım sahura doğru yattım oğlumda gece hep uyandı sabahta kızları okula göndermek için uyandım uykusuzummmselam kızlar nasılsınız
nasıl bi uyku bastırdı beni anlatamam
gün bitse eve gitsem modundayım
Benim saclarim guzeldi bi kestirdim küstü bana suan dökülüyor... ben bakım icin keratinli serum kullaniyorum banyo sonrasi uclarina kullaniyorum cok guzel oldu canlandi biraz...Ada abla senin saçların çok güzel gibi hissediyorum bakım yapıyor musum hangi ürünleri kullanıyorsun
Uykusuzluk zor bende hic dayanmiyorum uykusuzluga simdi surekli wcye uyaniyorum uykum bölünüyor sersem gibi oluyorum..İyiyiz canım sen nasılsın bende çok uykusuzum uyuyamadım sahura doğru yattım oğlumda gece hep uyandı sabahta kızları okula göndermek için uyandım uykusuzummm![]()
Ben saçlarımı hiç boyamadim henüz beyazimda yok boyanın sahiden saçın yapısını bozduğunu düşünüyorumBenim saclarim guzeldi bi kestirdim küstü bana suan dökülüyor... ben bakım icin keratinli serum kullaniyorum banyo sonrasi uclarina kullaniyorum cok guzel oldu canlandi biraz...
Surekli boya oldugu icin zamanla sac canliligini yitiriyor... sen boyuyormusun saclarini boyamiyorsan aman boyama ...ne kadar gec o kadar iyi..
Ay evet ya bu gece beni Ali ve WC sıkıştırdı ikisinin arasında kaldımUykusuzluk zor bende hic dayanmiyorum uykusuzluga simdi surekli wcye uyaniyorum uykum bölünüyor sersem gibi oluyorum..
Ben boyamıyorum kendi rengi güneşte karamel gibi oluyor ama şuann uzatmaya taktım kısa kestirdim yazın rahat olmak içib zaten en fazla sütyen hizasına getirip bırakıyorum. Hangi serum? Bende alayımBenim saclarim guzeldi bi kestirdim küstü bana suan dökülüyor... ben bakım icin keratinli serum kullaniyorum banyo sonrasi uclarina kullaniyorum cok guzel oldu canlandi biraz...
Surekli boya oldugu icin zamanla sac canliligini yitiriyor... sen boyuyormusun saclarini boyamiyorsan aman boyama ...ne kadar gec o kadar iyi..
Pazartesi sendromu![]()
İyiyiz canım sen nasılsın bende çok uykusuzum uyuyamadım sahura doğru yattım oğlumda gece hep uyandı sabahta kızları okula göndermek için uyandım uykusuzummm![]()
Evet canımevet evet aynen birde yalnızım arkadaş izinde çok sıkıcı geçecek bu hafta
zeynep sende 3 çocuk mu var ?
Ne guzel canim evet boya sacin kimyasini bozuyor...Ben saçlarımı hiç boyamadim henüz beyazimda yok boyanın sahiden saçın yapısını bozduğunu düşünüyorum
Canim , benim serumun adi kerassu hair serum. Bi arastir ben burada kuaforlere malzeme satan cok buyuk bir magaza var oradan aliyorum...ozellikle kuafor malzemeleri satan yerlere bak...Ben boyamıyorum kendi rengi güneşte karamel gibi oluyor ama şuann uzatmaya taktım kısa kestirdim yazın rahat olmak içib zaten en fazla sütyen hizasına getirip bırakıyorum. Hangi serum? Bende alayım
Tamam ben bulurum bunu alayım banyo Sonrası uçlara sürerimCanim , benim serumun adi kerassu hair serum. Bi arastir ben burada kuaforlere malzeme satan cok buyuk bir magaza var oradan aliyorum...ozellikle kuafor malzemeleri satan yerlere bak...
Ben de baslasam ama dondurma dusunduruyor. 21 gun olmasa bilebiraz bi deneyeyimmŞEKERSİZ 21 GÜN PROGRAMIMIZ
Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz
Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Benimle berabet başlayacak var mı?
1)aypare ackerman
Cacik guzel olur ya da sade yogurt :)Akşama kendime kıymalı kabak yemeği yapıyorum yanına ne yapabilirim?? Salata olmaz malzemem yok yardım ediinnnn
Of dondurma evet ama ben 55 kilo olunca kendime fıstıklı yeşil baklava oluyor yarım Kilo ondan alacam yanına da kesme maraş bir gün boyunca yiyecem zayıfladımmı rahat rahat yerimBen de baslasam ama dondurma dusunduruyor. 21 gun olmasa bilebiraz bi deneyeyimm
Cacik guzel olur ya da sade yogurt :)
Ben yazana kadar kizlar yazmistir zaten :)
Soyle haftada 2yi geçmeden bir top sade dondurma cok mu kotu. Paketliler cok kalorili ama acik dondurmalar o kadar kotu degil.Of dondurma evet ama ben 55 kilo olunca kendime fıstıklı yeşil baklava oluyor yarım Kilo ondan alacam yanına da kesme maraş bir gün boyunca yiyecem zayıfladımmı rahat rahat yerim
Aynen canim haftasonu ne yapmışız bi bakiyoruz...Pazartesi neden tartiliyoruz. Haftasonu icim hasar kontrolu mu![]()