• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın :KK200:

Dün geçmişi okuyayım diye bir gittim yoğunluktan çıkamadım geçmişin içinden. Akşamda hastalandım. Kızlara sözüm vardı dışarı çıkıp dolaşacaktık iftardan sonra. Çıktık ama ben çok kötüydüm. Midem çok şişti. Şükür şimdi iyiyim.
Sana da geçmiş olsun kaptanim

Dün geçmişi okuyayım diye bir gittim yoğunluktan çıkamadım geçmişin içinden. Akşamda hastalandım. Kızlara sözüm vardı dışarı çıkıp dolaşacaktık iftardan sonra. Çıktık ama ben çok kötüydüm. Midem çok şişti. Şükür şimdi iyiyim.

geçmiş olsun canım ay çocuklara söz verme yeterki
ölsende yapacan :)

Geçmiş olsun canım

İyi Geceler Kızlar💞💞💞💞

Veda etmeye geldim 😔😔
Çok teşekkür ederim beni kabul edip misafir ettiniz.🤗🤗
Çok mutlu oldum kısa bir süre burada olsamda...
İşlerim yoğunlaşacak maalesef gelemem zaman ayıramam o yüzden megul etmıyeyım takımı..
Hepinize bol bol eksiler diliyorum..
Şimdiden bayramınız kutlu olsun.:KK36::KK36::KK36::KK36:
Kk ya girdigim an gelir arada selâm ederim..
a aaa niye gittin ustam yaaa
Sağ elim sağlam çok şükür, sol elimi de yarım yamalak kullanıyorum işte
çok geçmiş olsun Allah şifalar versin canım

geçmiş olsun kaptan
günaydın akşam uyuya kalmışım bogazım agrıyor biraz hasta olucam sanırımm
Bi tuzlu suyla ya da kekik çayıyla gargara yap boğazdaki mikropları öldürüyor canım geçmiş olsun

Cook geçmiş olsun canim , karbonatli su icseydin canim sisligi alirdi....🤗🤗

Ay şimdi bi topige baktimda millet tatil planları yapiyo yerler bile ayrilmis ben en son 2016 senesinde kizimin arkadasinin yanina gittik 5 günlüğüne gerçi bizim adamın tatil anlayışı köye gitmek ki ben hiç istemiyorum deniz olmasa da havuzlu bi yer ne bileyim orman li dere kenarlı ya pikniğe bile gitmedim iki senedir ayyy con dertliymisim ya

Ay şimdi bi topige baktimda millet tatil planları yapiyo yerler bile ayrilmis ben en son 2016 senesinde kizimin arkadasinin yanina gittik 5 günlüğüne gerçi bizim adamın tatil anlayışı köye gitmek ki ben hiç istemiyorum deniz olmasa da havuzlu bi yer ne bileyim orman li dere kenarlı ya pikniğe bile gitmedim iki senedir ayyy con dertliymisim ya
Allah başka dert vermesin 🤣

Valla aynı ben 😁

Bu arada diyet nasıl gidiyor 59 oldunmu? Sen spor yapıyor musun yoksa gün içinde çok mu hareketlisin
Diyet iyi gidiyor dün 59.8 iftara doğru 59.5 u gördüm
Spor yapamıyorum dyt ben söyleyince yaparsın dedi cok asiri hareketli değilim ama küçük kızım var ne kadarsa o kadar iste

Diyet iyi gidiyor dün 59.8 iftara doğru 59.5 u gördüm
Spor yapamıyorum dyt ben söyleyince yaparsın dedi cok asiri hareketli değilim ama küçük kızım var ne kadarsa o kadar iste

ne güzel ya ben en son kim bilir nezman gördüm 5 leri
şimdi ki hedef önce 6 sonra 5 inşşallah

Herkese iyi gubler. Benim kucuk dungece canavar kesildi uyutamadim bi turlu. Dun dr zaten oruca niyet etmedim. Sutum azaldi biraz sanki. Ara verdim.
Oruc olmayinca ne yiyecegimi sasirdim , gece de aliskanlik hemen bir seyler atistirmaya gitti elim. Benim asil kilo alma sebebim. Gece uyumayip yemek yemek..
Neyse hafif atlatiim. Simdiye kadar su ictim sadece . Bakalim ne yiycem bugun kafam karisik. Hem yemek istemiyorum. Hem de orucu biraktim sütüm olsundiye boşuna mi diyorum. Bol su icip yaninda kucuk porsiyonlu saglikli sık arayla ogunler yapayim diyorum :KK64::KK64::KK64::KK64:

Herkese iyi gubler. Benim kucuk dungece canavar kesildi uyutamadim bi turlu. Dun dr zaten oruca niyet etmedim. Sutum azaldi biraz sanki. Ara verdim.
Oruc olmayinca ne yiyecegimi sasirdim , gece de aliskanlik hemen bir seyler atistirmaya gitti elim. Benim asil kilo alma sebebim. Gece uyumayip yemek yemek..
Neyse hafif atlatiim. Simdiye kadar su ictim sadece . Bakalim ne yiycem bugun kafam karisik. Hem yemek istemiyorum. Hem de orucu biraktim sütüm olsundiye boşuna mi diyorum. Bol su icip yaninda kucuk porsiyonlu saglikli sık arayla ogunler yapayim diyorum :KK64::KK64::KK64::KK64:
Canim süt icin,dere otu ve bakliyat öneririm özellikle bulgur

Back
X