• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunki menum
Sahur.
1cay b süt
1dilim peynir
1 has yumurta
4 tam ceviz
Domates salatalık
Iftar
1 kepçe çorba
1 hurma
1orta büyüklükte protein salata (kıvırcik domates salatalık 1 dilim peynir 4 tam ceviz 5 yk has barbunya 1tk nar eskisi limon tuz)
Ara
1 kase çilek 2 tk fıstık ezmesi
1 sade türk k
ŞU
1LT detoks su içildi ayrıca 5 bardak şu içildi
Spor yok
Afiyet olsun çok güzel 🤗

Uyku duzenim bozuldu sahura kadar oturuyorum kiz da bu saat olmuş ayakta sahurda sonra yat 9 da kalk ikindiye doğru yatıyorum 5bucuk altı gibi tekrar kalkiyorum

Uyku duzenim bozuldu sahura kadar oturuyorum kiz da bu saat olmuş ayakta sahurda sonra yat 9 da kalk ikindiye doğru yatıyorum 5bucuk altı gibi tekrar kalkiyorum
Aynen benimde uyku duzenim bozuldu ...ben 8 de kalkiyorum kizim kalkinca mecbur bende kalkiyorum... ikindi olmadan biraz göz dinlendiriyorum o kadar.... gece surekli wc icin uyaniyorum cok yorgun kalkiyorum...

Kızlar hiç giremedim foruma. Ilaç alıyorum geçmiyor baş ağrım. Menumu sabah paylasirim. Iyi geceler herkese

Kimseler kalmamış yaaaa bu akşam dışarıdaydık yine. Eve geldiğimizde 12:00 yi geçiyordu saat. Sahuru yaptım şimdi uyuyacağım. Sabah 08:00 de iş var. Bayram yaklaştıkça benim yoğunluk arttı. İnşallah yarın iş yeri sakin olurda bol bol burada sizinle beraber olurum.

Günaydın :KK200:

Dün geçmişi okuyayım diye bir gittim yoğunluktan çıkamadım geçmişin içinden. Akşamda hastalandım. Kızlara sözüm vardı dışarı çıkıp dolaşacaktık iftardan sonra. Çıktık ama ben çok kötüydüm. Midem çok şişti. Şükür şimdi iyiyim.
Geçmiş olsun canım, geçmiş zaten :)

Back
X