Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıllıcaBen kizima su siniri koydum cok şükür uyuyor... sadece aksamlari yemek sonrasi 1 adet istediği bi tatli yiyebilir... sirf onu yemek icin aksam yemeğini bitiriyor![]()
çok iyi canım. Annenle aynı şehirde mi yaşıyorsun?Benim annem de babaannemde şeker hapı kullanıyorlar annem ben diyete başladığımdan beri kendiside dikkat ediyor ve benden tüyolar alıyor bu sene ilk defa ramazanda kilo verdim diyor
olsun canım, ara ara gel. Sen verirsin.Çok sağol canım merak edip sorduğun için. Elhamdülillah.cok iyiyim.hersey yoluna girdi şükür atlattım hayırlısıyla. Ama epey kilo da aldım malesef bu arada.kendimi düzenekoyup veremiyorumda bakalım. Bayramdan sonra toparlarim ins.kendimi.siz napiyrosunuz.
Aksam yemegin cok az degil mi :)Kahvaltı 10:00
2 haş yumurta
1 burgu peynir+yarım kk süzme peynir
Domates
1 dilim Eti form ekmek
7 zeytin
14:45 3 hurma+1 kayısı +2 yk yoğurt
16:00
közlenmiş 1 patlıcan ve 3 kapya biber
Maydanoz ve soğanla salata
Akşam 19:52
1 kase mercimek çorba
3 yk salata
1 yk et sote
el ayası kadar pide
2 lt su
Aa o da yemek degil mi niye oyle diyorsun :)) benim en cok yaptigim yemeklerden biri olur kendileri:)Bende kofte kızarttim yemek yapamadim hic halim yok bugun
Gecmis olsun. Nasil bir sey oKızlar saçımda saç kıran çıkmış, bugün kuaföre gittim boyatmak için, orda fark ettik. Bayramdan önce randevu alabilirsem dermatoloğa gideceğim. Öyle bir zaman ki, 10 günlük bayram tatili var, sonrasında da gidiyoruz. Ancak 40 gün sonra doktora gidebileceğim, moralim çok bozuldu. Bu süre içinde yayılmasından korkuyorum.
Gecmis olsun. Nasil bir sey o
Hmm 40 gun icinde gitmezsen daha cok artmaz mi. Tedavi sonrasi kolay cikar insallahBir bölgede saç dökülüyor tamamen. Benim kafamda 3 cm çapında bir daire tamamen boşalmış.
Güzel canım.. sadece pide gözüme battı. Daha sağlıklı bir ekmek tercih edebilirdin.Menumu yazayim
Kahvalti
Ogluma keciboynuzu unlu pankek yapmistim sekersiz ondan biraz atistirdim. Tam miktari bilmiyorum.
Oglen
2 kepce mercimek corbasi
1 kase yogurt
Ara
2 hurma
Aksam
Yarim kase mercimek corbasi
3 kofte
2 yk patates puresi
2 dilim pide
Ayran
Hmm 40 gun icinde gitmezsen daha cok artmaz mi. Tedavi sonrasi kolay cikar insallah
Kimse duymasınDisaridaydik aslinda yetmeyecektim ama canim cekti.
He bir de bi catal gullac yedim![]()
Evet aynı sehirdeyiz gittim geldim ama pertim cikti ama gonulleri olduçok iyi canım. Annenle aynı şehirde mi yaşıyorsun?
Tabikiide yemek allahtan buzlukta vardida pisirdim tek sorun benim bu haftadaki liste de yoktu köfte o yüzden öyle dedimAa o da yemek degil mi niye oyle diyorsun :)) benim en cok yaptigim yemeklerden biri olur kendileri:)
Belki erkek tipi saç dokulmesidirBir bölgede saç dökülüyor tamamen. Benim kafamda 3 cm çapında bir daire tamamen boşalmış.
Diyetisyenle mi devam ediyorsun sen?Evet aynı sehirdeyiz gittim geldim ama pertim cikti ama gonulleri oldu
Tabikiide yemek allahtan buzlukta vardida pisirdim tek sorun benim bu haftadaki liste de yoktu köfte o yüzden öyle dedim
Kızlar saçımda saç kıran çıkmış, bugün kuaföre gittim boyatmak için, orda fark ettik. Bayramdan önce randevu alabilirsem dermatoloğa gideceğim. Öyle bir zaman ki, 10 günlük bayram tatili var, sonrasında da gidiyoruz. Ancak 40 gün sonra doktora gidebileceğim, moralim çok bozuldu. Bu süre içinde yayılmasından korkuyorum.
Menüde patates olduğunda mümkün mertebe ekmek yeme 1 küçük patates 1 dilim ekmek yerine geciyor0Menumu yazayim
Kahvalti
Ogluma keciboynuzu unlu pankek yapmistim sekersiz ondan biraz atistirdim. Tam miktari bilmiyorum.
Oglen
2 kepce mercimek corbasi
1 kase yogurt
Ara
2 hurma
Aksam
Yarim kase mercimek corbasi
3 kofte
2 yk patates puresi
2 dilim pide
Ayran
Evet canimDiyetisyenle mi devam ediyorsun sen?