• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen canim mezuniyetin hayırlı olsun.:KK200:.. aslinda senin icin gonlumden gecen izin hakkini kullanmandi....
Ayni seyleri gonul icinde düşünmüştüm beynim sizlerin mezuniyetini kabul etmiyor valla... bak senin mezuniyetinide gec farkettim o_Oo_Oo_O

Insallah hep kilonu korursun canim seni seven ada 🤗🤗😍😍😍😍

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen canim mezuniyetin hayırlı olsun.:KK200:.. aslinda senin icin gonlumden gecen izin hakkini kullanmandi....
Ayni seyleri gonul icinde düşünmüştüm beynim sizlerin mezuniyetini kabul etmiyor valla... bak senin mezuniyetinide gec farkettim o_Oo_Oo_O

Insallah hep kilonu korursun canim seni seven ada 🤗🤗😍😍😍😍
Evt aslında izin almak daha doğru olurmuş heralde çünkü diyetten sıkılmış bir süre kafasını rahatlatip geri dönmek isteyecektir
Aslında kafa çokta rahatlamiyor yerken vicdan yapıyor insan eski diyet kafasında olmadığı günler gibi olamıyor artık yerken hep suçlu hissediyor insan

Kızlar yarın eşleştirme yapalimmi ne dersiniz ..Rakipleri belirleyelim yarış başlasın :KK19: bayramda çok cozutmayalim :duduk:

Evt aslında izin almak daha doğru olurmuş heralde çünkü diyetten sıkılmış bir süre kafasını rahatlatip geri dönmek isteyecektir
Aslında kafa çokta rahatlamiyor yerken vicdan yapıyor insan eski diyet kafasında olmadığı günler gibi olamıyor artık yerken hep suçlu hissediyor insan
Aynen oyle , o vicdan insani mutsuz ediyor bisey yedigimizde...

Bugün menü
Sahur 23.30
Semizotlu cacik
2 kuru erik

Aksam iftar 19.55
2 kuru erik
2 yumurta yağda
3 yeşil zeytin
Domates / salatalik
2 dilim ramazan pidesi 👏👏👏 yedim sonunda 😂😂😂

Ara
1 avuc cekirdek

2 lt su içmeye çalışacam.. LAydLiNe LAydLiNe
Spor
35 dk tempolu yürüyüş yapildi..

Pideme kizmayin yawww ramazanda hic yememek olmazdi valla...🤗🤗🤗
Çok güzel menü afiyet olsun pide de olsun artık yani (:

aypare ackerman aypare ackerman canim ikinci olmuşsun tebrikler 👏👏👏👍👍👍🌷🌸🌼🌻🌹🤗🤗🤗
Teşekkür ederim abla 💕💕
kızlarrrrr tebrik ederim hepinizi :9:
aypare ackerman aypare ackerman soffty soffty sizi ayrıca tebrik ederim yüzdeler harika 😍
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen senin de mezuniyetini kutlarım 🥰🥰 inşallah bir daha kilo problemin olmaz canım 😍😍
Teşekkür ederim Anka abla 💜💜💜
Menüm
Sahur
2 adet eti form
Beyaz peynir

İftar: 1 kase şehriye çorbası
7 yk yumurtalı fasulye kavurması
4 yk bulgur pilavı
Domates söğüş

2 kuru kayisi

Su 1 lt spor yok
Afiyet olsun menüyü beğendim💕
Hepiniz harikasınız kızlar birinciliğinizi tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK9:
:KK71::KK71::KK71:
:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

aypare ackerman aypare ackerman canım senin bireysel dereceni de tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen canım senin de mezuniyetin hayırlı olsun inşallah bir daha kilo almazsın :KK9::KK9::KK9:
💕teşekkür ederim abla 💕

Bu hafta çok güzel yarıştık inşallah 2 hafta sonra da biz birinci oluruuuzz💕💕🌸

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen
Mezuniyetini tebrik ederim abla inşallah hep kilonu korursun fit sağlıklı olursun😍😍

Sahur 12.30
1 lahmacun, 1 kase kiraz erik

İftar
1 kase domates çorbası
8 kaşık taze fasulye
4 yk bulgur pilavı
1 Mini kase cacık
1 mini kase salata

Uyumuşum yaa çok iyi geldi amaa, hemen sahuru yapıyorum şimdiden 🤗🤗😂

teşekkür ederim
Cumaya kim daha fazla kilo vérecek.. himmmm bildirim olmayacak mi biz kendi aramizda bildirim yapmazmiyiz 🤔🤔
bayramda gelsin tatlılar gitsin yemekler benim dyt bayrama bayram gibi bi liste verdi günde 1 kere serbest iki kerede tatlı hakkımız var ama sonrasında çok kisaacak eminim ki bayramdan sonra 3 g7nluk arinma diyeti olacak ki kacamaklar gitsin diye hızlı gelen hızlı gider diyor:KK76:😞😞😞

Back
X