Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta derkensoffty kilomuz kilomuza uygun boyumuz boyumuza uygun mu bilmiyorum
bu hafta seni sectim seninle yarışacam...
![]()
Takım olarak ya dipteyiz ya zirvede
Cumaya kim daha fazla kilo vérecek.. himmmm bildirim olmayacak mi biz kendi aramizda bildirim yapmazmiyizBu hafta derken![]()
Amin canim ınsallahTakım olarak ya dipteyiz ya zirvedehep zirvede olma dileğiyle
Yapalım bence yoksa ben kilo alırımCumaya kim daha fazla kilo vérecek.. himmmm bildirim olmayacak mi biz kendi aramizda bildirim yapmazmiyiz![]()
Yapalim bence . Bayramda kontrolü yine elden birakmayalim ramazanda guc bela verilen kilolar geri gelmesinnnnnCumaya kim daha fazla kilo vérecek.. himmmm bildirim olmayacak mi biz kendi aramizda bildirim yapmazmiyiz![]()
Dislamayin beniiii :))Az kaldı ramazan bitiyor başlar yine takır takır gitmeye
Maşallahsana. Harikasın canım tebrikler
Bende farkettim niye yok diye düşündüm![]()
Evt aslında izin almak daha doğru olurmuş heralde çünkü diyetten sıkılmış bir süre kafasını rahatlatip geri dönmek isteyecektirgulenyuzumsunsen canim mezuniyetin hayırlı olsun.
.. aslinda senin icin gonlumden gecen izin hakkini kullanmandi....
Ayni seyleri gonul icinde düşünmüştüm beynim sizlerin mezuniyetini kabul etmiyor valla... bak senin mezuniyetinide gec farkettim
Insallah hep kilonu korursun canim seni seven ada![]()
Aynen oyle , o vicdan insani mutsuz ediyor bisey yedigimizde...Evt aslında izin almak daha doğru olurmuş heralde çünkü diyetten sıkılmış bir süre kafasını rahatlatip geri dönmek isteyecektir
Aslında kafa çokta rahatlamiyor yerken vicdan yapıyor insan eski diyet kafasında olmadığı günler gibi olamıyor artık yerken hep suçlu hissediyor insan
Cok iyi fikir canim bana uyarKızlar yarın eşleştirme yapalimmi ne dersiniz ..Rakipleri belirleyelim yarış başlasınbayramda çok cozutmayalim
![]()
Çok güzel menü afiyet olsun pide de olsun artık yaniBugün menü
Sahur 23.30
Semizotlu cacik
2 kuru erik
Aksam iftar 19.55
2 kuru erik
2 yumurta yağda
3 yeşil zeytin
Domates / salatalik
2 dilim ramazan pidesiyedim sonunda
Ara
1 avuc cekirdek
2 lt su içmeye çalışacam..LAydLiNe
Spor
35 dk tempolu yürüyüş yapildi..
Pideme kizmayin yawww ramazanda hic yememek olmazdi valla...![]()
Teşekkür ederim abla
Teşekkür ederim Anka ablakızlarrrrr tebrik ederim hepinizi
aypare ackerman
soffty sizi ayrıca tebrik ederim yüzdeler harika
gulenyuzumsunsen senin de mezuniyetini kutlarım
inşallah bir daha kilo problemin olmaz canım
![]()
Afiyet olsun menüyü beğendimMenüm
Sahur
2 adet eti form
Beyaz peynir
İftar: 1 kase şehriye çorbası
7 yk yumurtalı fasulye kavurması
4 yk bulgur pilavı
Domates söğüş
2 kuru kayisi
Su 1 lt spor yok
Hepiniz harikasınız kızlar birinciliğinizi tebrik ediyorum
aypare ackerman canım senin bireysel dereceni de tebrik ederim
gulenyuzumsunsen canım senin de mezuniyetin hayırlı olsun inşallah bir daha kilo almazsın
![]()
Teşekkür ederim canim
Yarış bayram haftasisoffty kilomuz kilomuza uygun boyumuz boyumuza uygun mu bilmiyorum
bu hafta seni sectim seninle yarışacam...
![]()
teşekkür ederim
bayramda gelsin tatlılar gitsin yemekler benim dyt bayrama bayram gibi bi liste verdi günde 1 kere serbest iki kerede tatlı hakkımız var ama sonrasında çok kisaacak eminim ki bayramdan sonra 3 g7nluk arinma diyeti olacak ki kacamaklar gitsin diye hızlı gelen hızlı gider diyorCumaya kim daha fazla kilo vérecek.. himmmm bildirim olmayacak mi biz kendi aramizda bildirim yapmazmiyiz![]()