• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de menumu yazayim

Sahur saati
2 dilim uno denge uzerine krem peynir ve avakado

13 civari
1 hurma

17 civari
1muz
Hindistan cevizi
1 cubuk dil peyniri

Iftar saati
Yarim kase mercimek
Meksika soslu tavuk
Salata
2 hurma

1 top dondurma

Yazinca fark ettim cok sekerli bir gun olmus..
Yerken değilde yazarken farkediliyor demi oyuzden yazın diyorlar 🤣
Afiyet olsun canım güzel ben begendimm
Suyu ve sporu yazmamissin

Ben de menumu yazayim

Sahur saati
2 dilim uno denge uzerine krem peynir ve avakado

13 civari
1 hurma

17 civari
1muz
Hindistan cevizi
1 cubuk dil peyniri

Iftar saati
Yarim kase mercimek
Meksika soslu tavuk
Salata
2 hurma

1 top dondurma

Yazinca fark ettim cok sekerli bir gun olmus..
Gündüz sekerli şeyler yememiş olsaydin dondurma olabilirdi canim 🤗

ada81 ada81 ada bayramda iki öğüne geçeceksin demi
Ben 5 öğün yiyiyordum ama insan sıkılıyor sürekli birşeyler pişirip hazırlamaktan
Sabah ile akşam arasinda çok acikmiyormusun ve akşam yetiyormu

Yerken değilde yazarken farkediliyor demi oyuzden yazın diyorlar 🤣
Afiyet olsun canım güzel ben begendimm
Suyu ve sporu yazmamissin
Aynen oyle yerken hic fark etmemisim :)))
Su spor hep unutuyorum yazmayi . Suyu olcmuyorum ama bol iciyorum. Yazacak spor da yok ki:))
Bakayim kac adim atmisim bugun fazladir gibi geliyor disaridaydik
Gündüz sekerli şeyler yememiş olsaydin dondurma olabilirdi canim 🤗
Hic aklima gelmedi yaa :) disarda olunca guya saglikli seyler atistirayim dedim

Aynen oyle yerken hic fark etmemisim :)))
Su spor hep unutuyorum yazmayi . Suyu olcmuyorum ama bol iciyorum. Yazacak spor da yok ki:))
Bakayim kac adim atmisim bugun fazladir gibi geliyor disaridaydik

Hic aklima gelmedi yaa :) disarda olunca guya saglikli seyler atistirayim dedim
Sporu yapmaya başla, mutlaka vakit ayır hem vücudun sıkılaşır hemde kilo kaybı güzel olur 45 dk yapmaya çalış

ada81 ada81 ada bayramda iki öğüne geçeceksin demi
Ben 5 öğün yiyiyordum ama insan sıkılıyor sürekli birşeyler pişirip hazırlamaktan
Sabah ile akşam arasinda çok acikmiyormusun ve akşam yetiyormu
Evet canim, ben hep iki ana öğün bir minik ara yaptim.... öğle minik arada yogurt yada kefir tukettim... kahvaltimi 10.30 gibi yapiyorum akşamı ise 17.30 gibi yedim.... arayi ise saat 15.00 gibi yaptim... bu sisteme geri donuyorum ilk zamanlar acikiyordum ama sonra yetti...

Evet canim, ben hep iki ana öğün bir minik ara yaptim.... öğle minik arada yogurt yada kefir tukettim... kahvaltimi 10.30 gibi yapiyorum akşamı ise 17.30 gibi yedim.... arayi ise saat 15.00 gibi yaptim... bu sisteme geri donuyorum ilk zamanlar acikiyordum ama sonra yetti...
Bende bunu deniyim ara öğün saati iyi 3 gibi acıkıyor insan çünkü
Korumadayken sürekli insan 6 öğün yiyemezki oyuzden iki ogune dönmek iyi olacak benim içinde vücut alışmış olur

Bende bunu deniyim ara öğün saati iyi 3 gibi acıkıyor insan çünkü
Korumadayken sürekli insan 6 öğün yiyemezki oyuzden iki ogune dönmek iyi olacak benim içinde vücut alışmış olur
Aynen canim korumak daha kolay olur... benim diyetisyeni birakma sebeplerimden biri hatta en onemli nedenim buydu benim beslenme duzenim hic hayatim boyunca 3 ana ogun 3 ara ogun seklinde olmadi.... bana uymadi....
Babam haftaya pazar gidecek benim butun spor aletlerim onun kaldigi odada bu hafta sabah sporu yapamam ama mutlaka oglenleri spor yaparim insallah...

Aynen canim korumak daha kolay olur... benim diyetisyeni birakma sebeplerimden biri hatta en onemli nedenim buydu benim beslenme duzenim hic hayatim boyunca 3 ana ogun 3 ara ogun seklinde olmadi.... bana uymadi....
Babam haftaya pazar gidecek benim butun spor aletlerim onun kaldigi odada bu hafta sabah sporu yapamam ama mutlaka oglenleri spor yaparim insallah...
İnşallah canım bende bu hafta spor yapamam eşim evde bayram bir yerlerde oluruz ama haftaya full yaparım inşallah

Kızlar Ramazan ayını degerlendirelimmi kimler kaç kilo verdi 🤗

Back
X