Ha yani bana diyordun ya “bizi yüzdesiyle dövecekmiş” unutmadım unutmam :))Evett, spor biraz aksadı sınav o bu derken yarın devam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha yani bana diyordun ya “bizi yüzdesiyle dövecekmiş” unutmadım unutmam :))Evett, spor biraz aksadı sınav o bu derken yarın devam![]()
Unutma kötü Bişey demedim ki gaza gel diye dedim yiyip yiyip öyle deyince çünkü sürekli kaçamak yapıyordunHa yani bana diyordun ya “bizi yüzdesiyle dövecekmiş” unutmadım unutmam :))
Gözüm üstündeUnutma kötü Bişey demedim ki gaza gel diye dedim yiyip yiyip öyle deyince çünkü sürekli kaçamak yapıyordun![]()
Ne anlamdaGözüm üstünde![]()
Spor candir canim yapYa ada yaaaaaa bana çılgınlar gibi spor yaptıracaksın illaki
Biliyorsun ki ben gazla çalışıyorum![]()
Başlıyoruz canimmm
Diğer hafta kapısalim spordaİnşallah canım bende bu hafta spor yapamam eşim evde bayram bir yerlerde oluruz ama haftaya full yaparım inşallah
Canım ben kapaliyim çok üstüme oturmaması lazım ama aldığım tam olduCanim gule gule kullan , ama sana 40 rahat olur ben senin kilondayken 40 -38 arasi giyiyordum ...
Sağol canım sanada iyi bayramlarSelam kızlar nasılsınızherkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
![]()
soffty Rumeysanın Durumunda senin sonuçlarını gördüm maşallah en çok incelme sen yaşamışsın galiba
![]()
Ben kapalı değilim ama bende üstüme oturacak şeyler giymiyorum dökümlü giyerim hep. Güle güle giy canımCanım ben kapaliyim çok üstüme oturmaması lazım ama aldığım tam oldu
Aynen canım yaaaa 3 gün tuttum 6 gün ara verdim son iki günüm gittiKötü olmuş başta ve sonda olunca çok borç oluyor
İnşallah @zulal83 de sorun yoktur hâla gelmemiş siteyeYarışmaya katılacaklar :
ada81
asya_01 @papatya1994
aypare ackerman
soffty
zulal83 @Mavikus_
Gonul83
zeyneppk @betuld
Atladigim yok sanırım amazulal83 cumadan beri girmedi
@papatya1994 birşey demedi sanırım