• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Başlıyoruz canimmm :KK5: bu haftaki hedef ne senin
Canım bu ara çok hedefsizim bide bayram haftası bide regl haftam hepsi üst üste geldi 🤣🤣 64.8 um 64 olsam süper olur ama spor yaparsam gider tek yemeye pek eksilmiyorum

koskocaman 9 günlük baram tatilini yazlık yerine evde geçiriyorum.
çünkü oğlumun finalleri başlıyor 17 haziranda, ve yazlıkta ders çalışamazmış paşam... arkadaşları rahat bırakmazmış... tabiki de onu bırakıp gidecek değilim... kafa dinleyeceğim ben de...
işin komiği, biz zaten buralı değiliz, ve tanıdığım herkes şehir dışına çıktı :D:D:D
ben de balkonda kitap keyfi yapıyorum...

herkese iyi bayramlar bu arada LAydLiNe LAydLiNe ada81 ada81 Anka Anka asya_01 asya_01 merryangel merryangel ve buraya yazmayı unuttuğum tüm hatunlar

teorik olarak saat itibari ile bugün bayram sonuçta

Bugün çok yoğun bir gündü
Alışverişe gittim eve geldim kv ye gittik su böreği yaptık birlikte .iftara misafirler vardi sohbet muhabbet güzeldi sonra başka misafirler geldi 1 e doğru eve geldik çocukları yıkadım şimdi geçmişe bakıyorum

koskocaman 9 günlük baram tatilini yazlık yerine evde geçiriyorum.
çünkü oğlumun finalleri başlıyor 17 haziranda, ve yazlıkta ders çalışamazmış paşam... arkadaşları rahat bırakmazmış... tabiki de onu bırakıp gidecek değilim... kafa dinleyeceğim ben de...
işin komiği, biz zaten buralı değiliz, ve tanıdığım herkes şehir dışına çıktı :KK70::KK70::KK70:
ben de balkonda kitap keyfi yapıyorum...

herkese iyi bayramlar bu arada LAydLiNe LAydLiNe ada81 ada81 Anka Anka asya_01 asya_01 merryangel merryangel ve buraya yazmayı unuttuğum tüm hatunlar

teorik olarak saat itibari ile bugün bayram sonuçta
🤗 Sanada iyi bayramlar canım 🥰

Son düzenleme:
Sağol canım cumlemize 🤗🤗
Bayramda sarma hep bizde geleneksel ....aksamdan hazırlayıp dolaba atarim sabah pişirmesi kolay olur....pirincli yapacagim icin ben yemem zaten ... kendime yesil mercimek salatasi yapacam ozledim valla 🤗😂
Ay bende kuş üzümlü çok seviyorum bak şimdi canım istedi 🤣🤣

Uyumaliyim Ramazanda gece geç yatmalara alisiyorum sonra bayram günü zombi gibi geziyorum 🤣🤣

Selam kızlar nasılsınız😍😍 herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum :KK36:

soffty soffty Rumeysanın Durumunda senin sonuçlarını gördüm maşallah en çok incelme sen yaşamışsın galiba 😍😍
Canim tesekkurler bir iki kişi daha var benim gibi

Bugün çok yoğun bir gündü
Alışverişe gittim eve geldim kv ye gittik su böreği yaptık birlikte .iftara misafirler vardi sohbet muhabbet güzeldi sonra başka misafirler geldi 1 e doğru eve geldik çocukları yıkadım şimdi geçmişe bakıyorum
Bende arife günü şu böreği yapaimmi dedim bayram sabahı için ama hiç yapmadım şimdiye kadar cesaret edemedim sucuklu börek yaptım bende😁😁ama bogreyin tarifini istiyorum senden

Dünkü menüyü yazayım
Sabah 12 30 kahvalti (11 de kalktım)
1 sub yoğurt içine 3 yk yulaf 2 yk kuru üzüm 15 fındık
Iftar 20 40
5 yk makarna üstüne bol kıyma salata 3yk yoğurt
Ara
2 tane küçük ev burma baklava 4 tane çubuk kraker

Bende arife günü şu böreği yapaimmi dedim bayram sabahı için ama hiç yapmadım şimdiye kadar cesaret edemedim sucuklu börek yaptım bende😁😁ama bogreyin tarifini istiyorum senden
Tmm canım annemden öğrenip yazarım ben haslayan kişi olduğum için tarif aklımda değil öğrenir öğrenmez yazarim

Back
X