• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bende 70.1 çıktım hem regl oldum sabah hemde 5 gündür kabızlık yaşıyorum

Gunaydin herkesee
Bayram tatilinde giremedim hic . Ilk günler dikkat ettim ama sonra sehir disina cikinca bursa bilecik eskisehir gezdik yolda zor oldu. Ama en azindan kjlp almayayim gerilemeyeyim diyordum.. ucu kacti biraz tabi. Tuvalete de duzenli cikamadim.
Dun gece geldik eve. Bu sabah tartildim. 79.1
+200 gr yani ama onu atarim cabuk
Simdi kahvalti yapicam. Bir kac gun ekmek seker vs hic yemiycem kaldigimiz yerden devammm

Napiyorsunuz kızlar. Ben oğlumu yikadim ufak tefek isleri yaptım şimdi kahvemi içiyorum. Regl oldum diye hem baş ağrım var hemde çok gerginim.

Leslie başlıyoruz dimi
Evet canım. Bugün 45 dk yapacam inşallah. Bak 3 5 kilo verdim öyle çok bisey değil ama leslie yaptigimdan bu yana özellikle üst bölgeden çok güzel inceldim. Bayramlasmaya gittiğim her evde benim nasıl zayifladigimi sordular hiiic ustelemedim dikkat ettim dedim geçtim. Kurban bayramı na inşallah ıncecik olmak istiyorum. 3 gün mutlaka leslie yapicam

Evet canım. Bugün 45 dk yapacam inşallah. Bak 3 5 kilo verdim öyle çok bisey değil ama leslie yaptigimdan bu yana özellikle üst bölgeden çok güzel inceldim. Bayramlasmaya gittiğim her evde benim nasıl zayifladigimi sordular hiiic ustelemedim dikkat ettim dedim geçtim. Kurban bayramı na inşallah ıncecik olmak istiyorum. 3 gün mutlaka leslie yapicam
Kesinlikle inşallah kurbana kadar incecik olcaz. Düzenli haftada 3 yapalım
Bizede yaz gördüğün değişik şeyler varsa
Yemeklere kimyon ve acı biber atın diyor yeme saati arasında 4 saat bulunmalı günde mutlaka 2 lt su eğer tatlı krizi gelirse suyun içine 1 çubuk tarçın 2 çilek dilimi atılmalı mutlaka baharat tüketmeliyiz ama dozunda. Yemeklerde mutlaka et grubu İle salata, sebze grubu ile yoğurt beraber alınmalı. Yeşilçayı limonlu içmek çok daha iyimiş Bide spordan sonra asla şeker olam meyve gibi şeyler yok süt grubu ve et olabilir

Back
X